VLOG: Beetje opgefokt

Die periode van de maand, geen tijd om hard te lopen, ik raakte er gisteren een klein beetje opgefokt van.

Daarom vond ik het juist wel grappig dat iemand gister de vraag stelde ‘of ik ook zo lief was als ik chagrijnig ben’. Ik heb zo’n vermoeden dat die vraag gesteld werd door een van mijn buren ;-). Grapje, zo erg was het nou ook weer niet, maar het onderdrukken van gierende hormonen werd gisteren wel redelijk op de proef gesteld. Vandaag maar wel tijd maken om hard te lopen. Zoals ik altijd zeg ‘je kunt niet goed voor een ander zorgen als je niet voor jezelf zorgt’.

Liefs,

Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. maart 26, 2020 / 23:07

  Leuk hoor, die dagelijkse vlogs ! Ik geniet er echt van, en vind met name het vragenrondje met jou en Tuur genieten ! Graag wil ik ook een vraag stellen : Welk goede voornemen heb jij ieder jaar opnieuw?

 2. Maura
  maart 27, 2020 / 07:26

  Hey Annemerel,

  Ik heb het ook zitten… .

  De lichamelijke klachten bij mij zijn: hoofdpijn (hier heb ik het vaakst en het meeste last van), rugpijn (ik vermoed dat dit van mijn eierstokken is die aan het werk zijn), zware benen, een verhoogde temperatuur, de klieren in mijn nek die opgezwollen zijn (dus ik begrijp je keelpijn).

  En verder heb ik heel veel zin in ongezonde snacks (chips, chocolade, ijs, …).

  Sterkte nog!

 3. Nienke
  maart 27, 2020 / 10:15

  Bechamel saus is super easy zelf te maken! 50 gr boter smelten, 50 gr bloem bij doen en dan een halve liter melk. Blijf roeren tot het de goede ‘dikte’ heeft en klaar! Eventueel nog wat parmezaanse kaas erbij. Kind kan de was doen, eheh de bechamelsaus maken ;)

  • Annemerel
   Auteur
   maart 27, 2020 / 10:34

   Oeeeh thanks voor de tip! Ik ga het onthouden!!!

 4. Nienke
  maart 27, 2020 / 10:33

  Ik heb ook nog een vraag. Waarom wilde Tuur heel graag naar Australie? Al eens eerder geweest en zin om terug te komen, of…? En waar wil hij dan specifiek naar toe?