FRIDAY FAVOURITES: March

Maart. Favorieten. Ja… het was niet echt een maand die de boeken in zal gaan als mijn favoriete maand aller tijden. Corona zorgde ervoor dat ons dagelijks leven steeds verder werd aangepast en zorgde voor redelijk wat angst (en terecht, denk ik), ik liep de CPC niet omdat ik een half uur voor de start met mijn hoofd op het asfalt klapte tijdens het inlopen. Nee, om nu te zeggen dat maart 2020 een goede maand was, dat gaat wat ver. Maar het gaat me lukken om vijf mooie favorieten van de maand met jullie te delen.

Favoriete Album – Niall Horan – Heartbreak Weather

Niall’s eerste album heb ik nooit geluisterd, maar Heartbreak Weather, het album dat hij deze maand lanceerde stond sinds de release op 13 maart op repeat. Wat een super fijn album. Mijn favorieten… Heartbreak Weather, Black & White, Bend The Rules en Still (maar de rest sla ik ook nooit over!).

Favoriete video – James Corden & Niall Horan would walk 500 miles

Niall was een week lang te gast bij James Corden om zijn album te promoten. Bovenstaande video heb ik wel vijf keer gezien en iedere keer maakt hij me weer vrolijk. En dat is in deze moeilijke periode best belangrijk.

Favoriete TV-serie – Grey’s Anatomy

Tuur en ik zijn begin deze maand met seizoen 1 van Grey’s Anatomy begonnen en inmiddels zitten we ergens in seizoen 4. Is dat triest? In ieder normaal geval zou ik er niet bepaald trots op zijn, maar nu we zoveel mogelijk binnen moeten blijven en afspreken met anderen er even niet meer in zit denk ik… prima. Ik heb de eerste vijf seizoenen van Grey’s Anatomy al twee keer eerder gezien (en de eerste twee seizoenen denk ik wel vier of vijf keer, die had ik op DVD en keek ik steeds maar weer opnieuw), maar ben nooit verder gekomen. Benieuwd of ik er samen met Tuur wel doorheen kom. Mijn probleem was altijd dat ik op een gegeven moment te verdrietig werd van de serie. Ik ben dan ook nog steeds in de veronderstelling dat Meredith Grey begin 30 is, maar volgens mij is ze in het huidige seizoen rond de 50 en heeft ze kinderen? Ik wil het eigenlijk allemaal niet weten, no spoilers please!

Favoriete Livestream – Chris Martin #TogetherAtHome

Chris Martin deed vorige week een spontane livestream vanuit zijn huis. Naast praten over de huidige situatie speelde hij een aantal nummers die werden aangevraagd door kijkers over de hele wereld. Als je het gemist hebt en je bent fan van Coldplay, dan moet je bovenstaande video zeker even kijken.

Favoriete gevoel – wakker worden van de zon

De hele winter werd ik wakker van mijn wekker, sinds een paar weken word ik weer wakker van het licht dat in mijn kamer schijnt. We hebben (nog) geen gordijnen in de slaapkamer en dat betekent dat het rond half zeven al licht is in onze slaapkamer en ik vind het heerlijk. Dit weekend gaat de klok een uur voorruit en de komende weken zal ik waarschijnlijk weer een uurtje later wakker worden, maar het duurt niet lang meer tot de echte lange dagen in aantocht zijn. Ja, we moeten zo veel mogelijk binnen blijven. Maar ook binnen word ik een stuk vrolijker van daglicht dan van donkerte. We maken er het beste van, toch?

Heb jij nog leuke video’s, series, muziek waar je deze maand vrolijk van werd en waar je mij misschien ook mee kunt opvrolijken?

Liefs,

Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. Willemijn
  maart 27, 2020 / 13:13

  Ohh die video met Niall is hilarisch! De livestream van Coldplay vond ik ook zo leuk. En vooral dat Chris zo menselijk was met zijn zenuwen en het feit dat hij zich voorstelde:) Dat soort initiatieven zorgen er ook voor dat je je verbonden voelt met elkaar!

 2. Hanne
  maart 27, 2020 / 13:51

  Ik vind de serie “Happy” (2 seizoenen, op Netflix) een aanrader! Helemaal gestoord, maar ontzettend leuk om te kijken in deze onzekere tijden! Blogs als deze zijn heel fijn in Coronatijden om weer wat nieuwe filmpjes, series & playlists te ontdekken, daarom een dankjewel :-).

 3. Jessica
  maart 29, 2020 / 18:37

  Hebben jullie This is Us seizoen 3 al afgekeken? Wat vond je ervan? Ben heel benieuwd ☺️