VLOG: De beste hardloopschoenen ooit! #66

Maandagavond kwam ik tot een schrikbarende conclusie, mijn favoriete hardloopschoen, de LunarTempo, is discontinued… Hoe moet ik nu al mijn PR’s gaan lopen? Ik deed – wat iedere hardloper in paniek zou doen en sloeg snel nog twee paar op de kop. En daar betaalde ik in totaal 104 euro voor.

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. Ilse
  maart 8, 2017 / 18:22

  Vervelend zeg dat je steeds zo misselijk bent, inmiddels al wat minder? En groot gelijk dat je dan 2 paar inslaat als je favoriete hardloopschoenen er straks niet meer zijn.

 2. Belle
  maart 9, 2017 / 08:27

  Hee Annemerel!
  Beetje gekke vraag misschien, maar heb jij bij de Lunar Tempos geen last van dat je voeten gigantisch stinken? Ik heb op jouw aanraden een paar maanden geleden een paar gekocht en ze lopen idd heel lekker, maar de geur is echt niet om uit te houden, haha. Kan ze echt niet in het bijzijn van iemand anders uittrekken. Ik heb ze al meerdere keren gewassen maar het blijft terugkomen. En ik heb het bij geen enkele andere schoen dus het moet op de een of andere manier aan de Lunar Tempos liggen volgens mij?!

  • Annemerel
   Auteur
   maart 9, 2017 / 09:47

   Wat raar zeg! Draag je wel altijd gewoon sokken? Heb je ze misschien een keer gedragen toen het regende? Ik heb in sommige wel last van stinkvoeten maar dat heb ik eigenlijk met alle schoenen naar verloop van tijd wel.

 3. Petra
  maart 9, 2017 / 12:38

  Hoi Annemerel,

  Welke soort sokken van Nike draag jij precies?
  Want ik heb al vele soorten uitgeprobeerd, maar hou vaak last van schurende plekjes ondanks dat er geen naden in de sokken zitten.

  • Annemerel
   Auteur
   maart 9, 2017 / 21:47

   Ik gebruik de naadloze sokken van Nike, die zitten bij mij erg goed.. maar bij jou dus helaas niet :(

 4. Anouk
  maart 9, 2017 / 16:17

  Hi Annemerel!

  M’n reactie gaat over heel iets anders dan waar dit artikel over gaat maar ik doe as zondag mee aan de 10km van de CPC en dit wordt mijn eerste 10km wedstrijd. Ik vroeg me af of je wellicht nog tips hebt op het gebied van voorbereiding, voeding, kledingtips, hoe laat het verstandig is om er te zijn etc. Over de afstand maak ik mij niet zo’n zorgen want dat gaat me gelukkig goed af maar het zal wel heel anders zijn omdat dit in wedstrijdverband is. Ik hoor het graag! :) Dankjewel alvast! Ps je blog is echt top en je bent een grote inspiratiebron voor mij!

  • Annemerel
   Auteur
   maart 9, 2017 / 21:45

   Ga ik nog een blog aan wijden! Succes alvast :)