VLOG: Marathon & Book Update #63

De marathon komt nu echt HEEL dichtbij en tegelijkertijd komt de deadline van mijn boek ook angstvallig dichtbij. Ik wil niet zeggen dat ik het DRUK heb, maar het is allemaal wel redelijk hectisch. Ik geef jullie graag even een update in videovorm :)

Liefs,
Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. Hanneke
  augustus 30, 2018 / 18:38

  Het is ergens wel jammer dat je deadline van je boek op de dag van de marathon is. Waarom is dat zo? Het zou denk ik wel leuk/interessant zijn om het gevoel achteraf (niet enkel de uren erna maar bv. dag/week) op te kunnen nemen in je boek zonder die immense tijdsdruk. En dat zou je ook meer rust geven in de aanloop naar de marathon!

  • augustus 31, 2018 / 10:14

   Ik ben het helemaal eens met Hanneke. Ik ben inderdaad ook benieuwd naar je reactie bv. een week na de marathon. Eigenlijk neem je nu de marathon en de aftermath van de marathon niet mee in je verhaal bijv. ook na herstel achteraf.
   Een tweede ding waar ik best wel naar benieuwd ben, is iets dat ik ook al eerder in de reacties las: in het begin zei je dat dit ging combineren met more or less jou normale (werk)leven. Echter je geeft zelf ook aan in de video dat je moeite hebt om alle ballen omhoog te houden. Het is idd soms moeilijk op voorhand in te schatten hoe veel impact iets al dan niet gaat hebben op je leven. Dus lijkt het me ook interessant om dit even mee te nemen in je boek (maar misschien doe je dit al ;-))

   • Cx
    september 1, 2018 / 13:42

    Begrijp ik ook niet echt, maar ja. Ze heeft dit zichzelf opgelegd. Eigen schuld, dikke bult.
    Misschien kan annemerel topsport beter overlaten aan de echte topsporters, wat een klaagzang zeg!

   • Tessa
    september 1, 2018 / 18:15

    Sluit me hier volledig bij aan. Zonde om daar niet de tijd voor te nemen. Ik snap dat het ook gaaf is als hij snel in de winkels ligt, maar eigenlijk heb je daardoor niet de tijd voor een reflectie en daarmee de conclusie. Desalniettemin koop ik hem hoor ;)

 2. krista
  augustus 30, 2018 / 20:15

  Je weet toch wel een beetje wanneer je ongesteld wordt? Of houd je je menstruatiecyclus niet bij?? Tegenwoordig heb je daar allemaal apps voor.
  En tja vrouwelijk topsporters hebben ook te maken met ongesteldheid (oke, als ze heel zwaar trainen of heel lichtgewicht zijn misschien niet), maar dat is toch iets waar elke vrouw mee maken krijgt. Ik zie daar persoonlijk niet zo de bijzonderheid van in.
  Hoe ga je dat dan in Berlijn doen als je dan toevallig menstrueert?
  Je laat nog niet veel los over de tijd na je project, maar ik ben benieuwd hoe je dat gaat invullen. Komen er weer dagelijks blogs/vlogs of ga je eerst je trainingen rustig afbouwen. Ik ben benieuwd!

 3. estherrrr
  augustus 31, 2018 / 08:00

  volgens mij ben aardig de mist in gegaan met je: “dit project kan je ook doen naast een 9 tot 5 baan”
  Haha! kom jij jezelf nu ff lekker tegen!!!

  • Sabine
   augustus 31, 2018 / 21:46

   maar Estherrrr, is dat zo erg of grappig? Want volgens mij is dat part of haar project, dat je dit soort dingen gaat ontdekken! Annemerel laat je niet gek maken, heel interessant proces om te volgen dit en hoe jij het ervaart!!

  • renate
   september 1, 2018 / 11:54

   waar heeft ze dat gezegd?

 4. Vera
  augustus 31, 2018 / 10:37

  Voor mij wel de hamvraag: welke tijd verwacht/wil je lopen in Berlijn?