VLOG: COVERSHOOT! #58

Over 52 dagen loop ik de Berlijn Marathon. Twee dagen later moet mijn boek Trainen als een Topatleet in de winkel liggen. De covershoot was twee weken geleden en die beelden hadden jullie nog van mij tegoed. Aan het eind van de video laat ik jullie ook het eindresultaat zien. Wat vinden jullie ervan? Ik ben er zelf in ieder geval echt mega blij mee en kan niet wachten om mijn boek over een kleine acht weken in mijn handen te houden. Maar daarvoor moet er eerst nog heel wat gebeuren……

Mijn boek kun je trouwens nu al reserveren bij Bol.com en andere online boekwinkels. 

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. juli 26, 2018 / 12:05

  Yes, vanochtend besteld!! Ben benieuwd of ik er wat tips kan uithalen voor mijn halve marathon die ik in april wil gaan lopen :)

 2. Sharon
  juli 26, 2018 / 12:10

  Wordt je boek ook uitgebracht als ebook?

 3. Inneke
  juli 26, 2018 / 15:12

  Oh ik vind het eigenlijk wel heel fijn om te zien dat je volgens mij weer dezelfde schoenen aanhebt op je nieuwe cover ;-)
  Ik vind het een héél mooie cover, leuk dat we ook de making off te zien krijgen!
  mijn reservatie is al gebeurd en nog heel veel succes!

  Inneke

 4. Lianda
  juli 26, 2018 / 19:04

  Jaaaaa heb m gereserveerd! Super tofff!!
  LOVE IT!
  Vind het zo knap van je hoe je zo bezig bent en het volhoudt :).

  Veel succes met je trainingsstage topper!

 5. Lianda
  juli 26, 2018 / 23:40

  Ja heb m gereserveerd hoor!!
  Super leuk en nieuwsgierig naar.
  Met veel plezier je andere boeken gelezen :).

  Heel veel succes op je trainingsstage!

 6. juli 27, 2018 / 08:35

  Super tof Annemerel! Je kijkt nu al zo blij en gelukkig! Er komen nog wat stress weekjes aan waarschijnlijk maar hoop dat je zo blij blijft. Ik heb ge preordert en ben MEGA benieuwd!! Succes met schrijven, maar ook met trainen en lopen natuurlijk ;-) Laten we dat niet vergeten, hihi..