VLOG: Moet jullie iets vertellen #50

Het plan was in eerste instantie om deze zomer niet te vloggen… het kost redelijk wat tijd (tijd die ik aan boek en marathonplan zou kunnen besteden) en ik wil niet te veel weggeven voor het boek uit komt. Maar MAAR ik vind vloggen te leuk om 16 weken niet te doen, dus dat plan om niet te vloggen dat heb ik van tafel geveegd. Vanaf nu kun je iedere donderdag een nieuwe vlog verwachten. Wat voor vlogs het zullen zijn, dat durf ik nog niet te zeggen, maar deze week is het een vlog die ik afgelopen maandag opnam, op dag 1 van mijn 16 weken project…..

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. Annelies
  mei 31, 2018 / 17:22

  Zoooo excited om je te volgen!!
  Wat ik me nog afvroeg, zou je iets kunnen schrijven over hoe je bent afgevallen?
  Het is echt goed zichtbaar, super knap joh! (kan me ook voorstellen dat je dat in het boek gaat beschrijven ;))

  Groetjes,
  Annelies

 2. Ilse
  mei 31, 2018 / 20:06

  Onwijs leuk dat je blijft vloggen en ben benieuwd wat voor vlogs we gaan krijgen.

 3. Malkm
  juni 2, 2018 / 21:36

  Haha twee leuke dingen die me opvielen: je begint helemaal te glimmen als je over je project praat (tof!) en wat heb je een leuke oma :-)