VLOG: Onnodige zenuwen #40

Bonjour vanuit Brussel! Ik heb gisteren de trein gepakt naar Brussel om vriendinnetje Carlissa op te zoeken die hier sinds kort werkt. Maar voordat ik op de trein sprong heb ik eerst nog een lange duurloop van 27,5 kilometer gedaan en daar was ik dus super zenuwachtig voor. Niemand weet waarom, maar de laatste tijd ben ik iedere keer voor een lange duurloop zenuwachtig. Inclusief misselijk en buikpijn, zeer bijzonder. Ben ik de enige die dat heeft?

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. februari 10, 2017 / 20:01

  Haha heeel verstandig dat je nog even ging slapen! Vind echt dat dat gewoon volledig sociaal geaccepteerd moet worden want soms is het gewoon even handig en nodig (ook als je vroeg opgestaan bent en weet dat je nog tot laat door moet). Over die zenuwen: ik heb zeven jaar lang paardgereden en ik vond het altijd megaleuk maar ik was de drie uur daarvoor ook altijd zo zenuwachtig dat ik niet stil kon blijven zitten. Ik weet niet echt wat dat was, een beetje een combinatie van ergens heel veel zin in hebben maar het ook nog steeds spannend vinden omdat je nooit echt wist hoe het ging lopen (ik reeds sowieso niet op een vast paard). Misschien is het zoiets ook gewoon bij jou, samen met een soort faalangst omdat je gewoon heel erg graag wil dat het goed gaat en je het vertrouwen in jezelf kan behouden voor Boston en meer upcoming events?
  Verder: heel heel tof dat Carlissa in Brussel woont en bij het Europees Parlement werkt! De laatste (volgens mij ook enige?) keer dat ik er was was dat ook deels voor het EP en ik kon het hele sfeertje dat dat en de stad uitademde best waarderen. En die kledingkast ??

 2. Cami
  februari 10, 2017 / 23:02

  Zo fijn, jij in België. Wij morgen naar Nederland – omgekeerde wereld ?.
  Weekend Maastricht voor de Urban Trail.

 3. februari 11, 2017 / 10:42

  Die pannekoeken met banaan zien er eeecht lekker uit, mjam. Dat Sushi bordje ziet er ook lekker uit, maar erg vullen doet dat niet eh, dus ik begrijp wel dat je daarna nog honger had. Er zijn nog cafes waar je mag roken? I had no clue!

 4. Ilse
  februari 11, 2017 / 13:17

  Ik zou ook nog even slapen als ik zo vroeg zou opstaan en 27.5 km zou hardlopen! En echt tof dat Carlissa in Brussel woont en werkt. En wat een hoop kleding heeft zij!