FRIDAY FAVOURITES: 249

Favourite Beauty – Wimpers & Wenkbrauwen verven

Een van de beste ideeën van 2017, nu al. Het verven van mijn wenkbrauwen en wimpers. ’s Ochtends niet compleet kaal wakker worden, maar met een klein beetje expressie in mijn gezicht. Het blijft helaas maar een week of drie zitten, maar tot die tijd ben ik ’s ochtends een vroeg een zeer tevreden mens (behalve als de wekker te vroeg gaat).

Favourite Collaboration – #subwayrunclub

Eerder deze week mocht ik het op social media al aankondigen, samen met Laura en Marit werk ik dit jaar samen met Subway. Subway sponsort namelijk negen verschillende runs door heel Nederland, waaronder de CPC. Ik ga dit jaar in totaal drie van deze runs lopen en jij kunt daarbij zijn. Je kunt je tot en met zondag aanmelden voor mijn CPC-team, waar we de halve marathon gaan lopen. Daarnaast gaan we volgende week zaterdag (18 februari) trainen in Den Haag op het parcours van de CPC (deze training is overigens niet verplicht). Wil jij met mij trainen voor de CPC en op 12 maart de halve marathon door mijn prachtige stad lopen? Via dit formulier kun je je aanmelden, wellicht ben jij een van de negen gelukkigen. Nu al super veel zin in volgende week zaterdag én in 12 maart. Oh en mijn overwinningsbroodje.

Favourite Idea – Spending two days in Brussels

OK. Ik ben nog geen 24 uur in Brussel, maar dit is nu al het beste idee van de week. Mijn vriendinnetje Carlissa woont sinds begin dit jaar in de Belgische hoofdstad. Dat is aan de ene kant best wel een beetje jammer, want een spontane koffiedate zit er nu niet in. Maar het is ook wel weer heel fijn, want nu kan ik dus op de trein stappen (of in mijn auto) en een paar dagen in Brussel spenderen. En Brussel is leuk. In de halve dag dat ik hier nu ben heb ik al vier hotspots aangedaan. Burgers bij Be Burger, dansen in Café Luxembourg, ontbijt bij Cup28 en nu zit ik aan een stuk taart bij Belga&Co. Het plan voor vandaag is om zoveel mogelijk hotspots af te gaan met mijn MacBook, iedere twee uur werken vanaf een ander plekje. Tot nu toe bevalt dat heel erg goed kan ik je vertellen.

Favourite Movie – Jackie

Nathalie Portman zet echt een super overtuigende en innemende Jackie Kennedy neer in de nieuwe film Jackie. De film draait sinds deze week in de bioscoop en ik zou zeggen, GA KIJKEN! Zeker als je van historische drama’s houdt en/of fan bent van Nathalie.

Favourite Song – Halsey – Not Afraid Anymore


Op de nieuwe Fifty Shades zit ik niet echt te wachten, maar de soundtrack die vandaag is uitgekomen is wel weer een pareltje. De soundtrack voor de eerste film was al fantastisch, met Love Me Like You Do van Ellie Goulding en nummers van Skylar Grey en Sia, maar ook deze belooft weer fantastisch te worden. Zayn en Taylor Swift brachten eind vorig jaar al het eerste nummer van de soundtrack uit, maar misschien nog wel leuker vind ik het nummer van Halsey, Not Afraid Anymore.

HAPPY FRIDAY FROM BRUSSELS!

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. februari 10, 2017 / 12:20

  Wat leuk dat je in Brussel bent! Ga je ook iets delen over de hotspots? Ik ben wel heel erg benieuwd namelijk haha. Ik ben ook erg benieuwd naar Jackie.

 2. Ilse
  februari 10, 2017 / 12:40

  Echt een leuke actie met Subway zeg! En Brussel is zo’n fijne stad. Veel plezier nog bij Carlissa!

 3. Marion
  februari 10, 2017 / 15:13

  Goh Annemerel, je bent wel “on a roll”! Je inspireert me om een detox te doen, Cowspiracy te kijken, vegetarisch worden (weer) te overwegen, meer te gaan hardlopen, te switchen naar Strava… alleen die Lululemon broeken… ik lees daar online toch hartstikke slechte verhalen over, qua durability en doorschijnendheid. Heb jij daar geen last van?

  • Annemerel
   Auteur
   februari 10, 2017 / 15:31

   Hahaha heel fijn om te lezen. Ik vind Lululemon broeken juist echt van super goede kwaliteit. Ze schijnen niet door en blijven heel lang mooi, maar dat is mijn ervaring…

  • Marjolein
   februari 10, 2017 / 18:09

   Ik heb het idee dat die doorschijnendheid ook te maken heeft met welke maat je kiest. De stof rekt ontzettend, dus op het moment dat hij te klein is kom je er misschien nog wel in, maar rek je hem zo uit dat hij door gaat schijnen.

 4. februari 10, 2017 / 15:38

  Ik ben erg benieuwd naar Jackie! Echt leuk dat je spontaan naar Brussel bent gegaan :)

 5. februari 10, 2017 / 16:47

  Ik kan jouw blogpost/recensie over de eerste Fifty Shades nog herinneren en stiekem hoop ik dat je ook naar de twee film gaat en erover gaat schrijven!