VLOG:

De afgelopen zes weken was ik samen met Tuur bezig met iets dat we eigenlijk nog een tijdje voor onszelf wilde houden. Nee, geen baby. Maar ik KAN dat dus gewoon niet, in ieder geval niet in combinatie met vloggen. Dus na weer een mislukte vlog (ik excuseer me vast voor deze saaie ellende) besloot ik jullie toch maar de ‘waarheid’ te vertellen. So excited!

Delen:

3 Reacties

 1. Sofie
  juli 13, 2019 / 18:09

  Ten eerste gefeliciteerd met jullie (bijna) aankoop! Wat onwijs gaaf!

  Hoe maak jij die pasta met truffelpesto? =) Ziet er echt onwijs lekker uit!

 2. Frederika Verheij
  juli 13, 2019 / 19:40

  Ook de minder spectaculaire vlog zijn leuk om te kijken hoor :) Gefeliciteerd met de aankoop van jullie huis!!

 3. Jolin
  juli 13, 2019 / 20:55

  No worries! Het werd pas saai toen je zei dat het totaal niet boeiend is, dat had ik niet eens door ?. Dus nu worden het verhuisbelevenissen? Super leuk.

  Afgelopen week heb ik btw mijn eerste baanwedstrijd gelopen: 1500m. Ik heb van te voren je vlogs en blogs terug gekeken/lezen, bijv. over hoe de startprocedure gaat en dat je niet meteen bij de startlijn moet gaan staan, en welke positie het beste in de groep is op advies van Tuur, en de indeling van de race. Dat was best handig om te weten! En het is voor herhaling vatbaar :-). Wel heb ik een vraag voor de Q&A, dat vroeg ik me opeens af toen ik een uurtje van te voren op de baan arriveerde: ‘wat ga ik doen als warming up?’ Wat doe jij als warming up en doet Tuur hetzelfde? Ik had het idee dat ik als enige heel lang bezig was: kwartiertje dribbelen, wat rekken en strekken, toen 5*100m versnellen, bij elkaar was dat bijna 45’ inclusief meerdere plaspauzes (dribbelend heen en terug ?). Warm was ik wel!