VLOG: Drie naalden in mijn bil

Na acht maanden van uitstel liet ik woensdag eindelijk iets doen wat ik al veel eerder had moeten doen. Er ging een naald in mijn bil. Drie zelfs. Geen botox of doping, maar dry needling, in de hoop nu eindelijk een keer verlost te worden van die hamstring/bil pijn waar ik al sinds oktober vorig jaar mee loop. Natuurlijk gebeurt dit alles niet zonder het nodige tegenstribbelen en heel veel zenuwachtig giechelen. Een dag later – donderdag – mocht ik alweer op de pijnbank. Dit keer niet die van de fysio, maar die van de tandarts. Conclusie (spoiler alert): boren doet meer pijn dan dry needling. Maar ja, wie te veel snoepjes eet moet op de blaren zitten…

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. Vera Boekelman
  juni 23, 2019 / 12:53

  Oooh het dry needling stukje, zó herkenbaar haha! Ik was ook extreem bang voor de eerste keer en lag daar ook zwetend en met traanogen, ook wel deels door de pijn hoor! Bij mij is meerdere sessies geprikt op m’n scheenbeen en dat is wel echt een rotplek waar de pezen en zenuwen heel dicht bij elkaar liggen en waar je weinig vet hebt om iets op te vangen. Maar het is het allemaal waard want het werkt bij mij mega goed! Ik hoop bij jou ook, ondanks dat de 10k uiteindelijk niet naar wens ging :-)

 2. Shirley
  juni 24, 2019 / 11:39

  Nog beter dan Google translate is: http://www.deepl.com! Mijn to-go-to vertaalsite.

 3. Jolin
  juni 24, 2019 / 14:57

  Mijn kuiten zijn vaak geprikt door de fysio, gek gevoel maar super effectief. Ik ben blij dat ik het nooit gezien heb, want het ziet er veel enger uit dan het eigenlijk is! Heeft het geholpen?