VLOG: Minder dierlijke producten #33


Aan alle fijne dingen komt een einde, zo ook aan mijn detox. Gisteren was alweer mijn laatste detoxdag. Naast mijn ‘normale’ werkzaamheden spendeerde ik de dag met het kijken van de documentaire cowspiracy. En daar schrok ik best wel een beetje van.

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. februari 3, 2017 / 17:40

  Cowspiracy is echt zo’n goeie docu he! Ook bizar hoe de overheden dat feit (dat vleesindustrie de allergrootste factor is in klimaatwisseling etc) verbergen, omdat dat financieel en politiek ongunstig is. Heel blij dat je het in je vlog heb gementioned, ik hoop dat meer mensen hem gaan kijken. Voor mij was het in ieder geval de doorslag om vegetarisch te gaan eten :)

  Heel ander onderwerp, maar vind je nieuwe Nikes echt heel tof. Zou ze ook gewoon als sneakers dragen onder een “niet-sport” outfit haha! Fijn weekend!

  • Annemerel
   Auteur
   februari 4, 2017 / 12:37

   Super goede docu en echt schrikbarend. Gelukkig is situatie wat betreft overheid iets minder, gisteren interview gehad met longfonds en ook zij gaven aan dat veeteelt een van de belangrijkste oorzaken van luchtvervuiling is.

 2. Nina
  februari 3, 2017 / 19:28

  Ah supertof dat je cowspiracy hebt gekeken! En oreo’s zijn ook plantaardig! ;)

 3. Katrien
  februari 3, 2017 / 19:38

  Hoi!
  Ik ben zelf heel erg bezig met ecologie, en ik vind het altijd fijn als anderen ook een stapje zet naar een duurzamer leven. Dus heel veel succes met je voornemen om minder dierlijk te eten! Food inc is trouwens ook een aanrader als je nog meer documentaires hierover wil zien

  • Annemerel
   Auteur
   februari 4, 2017 / 12:34

   Thanks voor de tip!

 4. Ilse
  februari 4, 2017 / 14:17

  Wat goed dat je bezig houd met plantaardig eten en ik wil het zelf ook wel proberen. En ik vind die Nikes echt leuk!