FRIDAY FAVOURITES: 248

Favourite Food – SLA Detox

Stel je voor: drie dagen lang drie maaltijden, drie sapjes en 4 theetjes van je favoriete healthy hotspot. Klinkt fantastisch toch? Ik had dan ook super veel zin om aan mijn detox van SLA te beginnen afgelopen dinsdag. Hoe ik het precies heb ervaren heb je kunnen zien in mijn vlogs en lees je morgen in mijn uitgebreide blogpost, maar ik kan nu alvast zeggen dat het net zo fijn was als ik van te voren bedacht had. Ja, ik wel een kopje koffie gelust en dat pakket met Oreo’s was zeer aantrekkelijk (en blijft dit weekend ook zeker niet onaangeroerd), maar honger heb ik niet gehad en alles wat ik at en dronk was super lekker. Dus yeah.

Favourite Feeling – Having travel plans

Ik word altijd zo blij als ik reisplannen op mijn agenda heb staan en die heb ik voor de komende drie maanden weer genoeg. Volgende week stap ik op de trein naar Brussel, waar ik twee nachtjes mijn vriendinnetje Carlissa op ga zoeken, vervolgens reis ik door naar Parijs voor een hardloopwedstrijd met ODLO. Twee weken later is het alweer tijd voor mijn vierde en laatste wintersport van het seizoen, samen met Roos (en de Opel Mokka X 4×4) naar Maria Alm. En dan is klapperrrrrr op de vuurpijl, Boston half april. Ik heb nog niet besloten wat ik na de marathon ga doen, vlieg ik direct naar huis, maak ik nog een kleine road(trein)trip richting New York of vlieg ik naar LA? Het is allemaal redelijk kostbaar dus wellicht is dat niet heel verstandig, maar hé, Boston zelf is ook al heel erg vet. Althans, dat denk ik.

Favourite Idea – Days getting longer, spring is around te corner

Het klinkt een beetje suf om op 3 februari te zeggen dat de lente er aan komt en ik geloof ook echt dat we de komende tijd nog heel veel kou gaan krijgen, maar vanaf nu wordt het wel beter. De donkere december en januari-maanden zijn voorbij, februari duurt slechts 28 dagen en dan hé, is het alweer maart en wordt het leven een stuk fleuriger met alle bomen die weer blaadjes en bloemetjes krijgen. De dagen worden langer, hopelijk gaat de temperatuur wat omhoog en de meeste mensen worden weer wat vrolijker. Ik zat net door de foto’s van mijn oude iPhone te scrollen en werd zo blij bij het zien van de foto’s die ik in maart en april vorig jaar gemaakt heb. Nog even volhouden mensen, we zijn er bijna!

Favourite Show – Riverdale

Nu al weer heel veel zin in de tweede aflevering van Riverdale die ik dit weekend ga kijken, de serie waarvan de eerste aflevering vorige week op Netflix werd geplaatst. De serie is gebaseerd op de Archie Comics, maar je hoeft echt geen fan van stripverhalen te zijn voor deze serie. Het is een combinatie tussen Gossip Girl en Pretty Little Liars, zowel het verhaal als de fijne soundtrack. Ik ben fan.

Favourite Song – Martin Garrix & Dua Lipa – Scared To Be Lonely

Vanaf het eerste moment dat ik dit afgelopen week vrijdag hoorde ben ik fan. Heerlijk nummer. Voor mij zelfs nog wel beter dan In The Name of Love. Wat vinden jullie?

HAPPY WEEKEND!

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. februari 3, 2017 / 13:43

  Oh wat ga jij veel vette reizen maken zeg! Heel misschien ga ik in de zomer naar de VS and I can’t wait! Ik ben heel benieuwd of je nog ergens anders heengaat. Fijn dat de detox zo goed ging! Malou x

 2. Brigitte
  februari 3, 2017 / 17:34

  Hi Annemerel
  Ga je ook de CPC lopen?
  Kunnen we naar je zwaaien, het parcours loopt langs ons huis.

  Groetjes Brigitte

  • Annemerel
   Auteur
   februari 4, 2017 / 12:37

   Ja ik ga de CPC lopen! Leuk! Waar moet ik terugzwaaien? (ik woon trouwens ook aan het parcours, maar ja ik loop dus zelf haha)

 3. februari 4, 2017 / 10:03

  Fijne favorieten! Ik vind het ontzettend jammer dat er nog geen SLA in het oosten zit, dat lijkt me nou zo lekker! En ik kan ook echt niet wachten tot het weer lente is, ik vind januari altijd de stomste maand van het hele jaar.

 4. Ilse
  februari 4, 2017 / 13:11

  Jouw favorieten zijn ook mijn favorieten van de afgelopen week behalve het reizen dan want dat ga ik helaas niet doen!

  • Ilse
   februari 4, 2017 / 13:12

   En de detox heb ik helaas ook niet gedaan maar die wil ik wel een keer doen als sla richting het noorden komt!