VLOG: Hardlopen & schaatsen in New York #311

Ik had dinsdag het gevoel alsof ik helemaal geen marathon gelopen had 48 uur eerder… Hardlopen, schaatsen, ik kon de wereld aan. Totdat de vermoeidheid toesloeg. En de regen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. Ilse
  november 10, 2017 / 17:33

  Wauw, actieve dag dinsdag!

 2. Cindy
  november 10, 2017 / 21:55

  En bedankt… post net een comment bij je diary dat ik blij was dat ik naar Five Guys en Shake Shack kan in maart. Zag je nu die burger eten, en kan nu dus niet meer wachten… het water loopt me in de mond bij de gedachte aan zo’n heerlijke burger. Toch maar even kijken of ik de eerste NL Five Guys snel kan bezoeken, hopelijk opent die snel. Benieuwd of het net zo lekker is als in de US overigens.

  • Annemerel
   Auteur
   november 11, 2017 / 11:52

   Hahaha alvast veel plezier in maart. Hopelijk opent er nog eerder eentje in Nederland. Ik ben ook heel benieuwd hoe de smaak in Nederland zal zijn. Maar Europees hoofdkantoor zit in Amsterdam en vanuit Nederland zal de trainingsopleiding geleid worden dus heb wel verwachtingen (bron Misset Horeca)

   • Cindy
    november 11, 2017 / 19:55

    Dank je wel :-) Ik dacht einde van het jaar in Utrecht? Maar weet dat niet zeker hoor. En dat klinkt goed, van die opleiding.
    Heb een tijdje terug meegedaan aan een onderzoek, dat bedrijf zat in een gebouw aan de achterkant van CS Amsterdam, aan het IJ. Mijn mond viel open toen ik in dat gebouw het logo van Five Guys zag. Daar zit dus dat hoofdkantoor, nu valt het kwartje haha.

    • Annemerel
     Auteur
     november 11, 2017 / 20:10

     Hahaha oh ja dat zou inderdaad heel goed kunnen! In Den Haag zijn ze al maanden bezig in dat pand, maar er is nog geen datum bekend dat ze gaan openen. Ik vraag me dan af, hoeveel werk kan het zijn?! Hahaha, hoop ook voor het einde van het jaar. Mijn heupen denken daar anders over ;-)

 3. Anneleen
  november 13, 2017 / 20:00

  Wauw, wat een prachtig uitzicht! Lijkt me zo machtig!!