VLOG: Je moet gewoon beginnen #229

Beginnen is altijd de aller lastigste stap. Of het nu om hardlopen gaat, of het schoonmaken van je huis, het zwembad inspringen of het afmaken van je boek. Als je eenmaal bezig bent valt het altijd mee.

VANDAAG LEVER IK MIJN BOEK IN! MIJN HEMEL!

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. Ilse
  augustus 18, 2017 / 17:56

  Heel erg herkenbaar, ergens aan beginnen vind ik lastig maar als ik eenmaal bezig ben dan heb ik er vaak geen moeite meer mee.

 2. M.
  augustus 18, 2017 / 18:54

  Hoi Annemerel,

  Na vele jaren meelezen wilde ik je een tip geven tegen puistjes: blarenpleisters! Maak je huid schoon en plak een op maat geknipt stukje blarenpleister op het puistje (gebruik een schone schaar). Door de hydrocolloïde wordt de “inhoud” snel opgenomen, de pleister sluit af tegen vuil, en je kunt er zelf niet aanzitten. Na een (paar) uurtje(s) of een nacht slapen zie je er niets meer van. Ik las het kort geleden op internet en bij mij werkt het echt super, misschien ook voor jou de moeite van het proberen waard?

  Succes met alles!!

 3. Anoniem
  augustus 19, 2017 / 17:30

  Hey Annemerel, in 1 van je laatste vlogs vertelde je dat je wat last had van je hamstring.. Iemand die ik ken had hier ook last van en heeft toen een soort kous van Herzog gebruikt, maar dan dus voor over je bovenbeen. Hij zei dat dit erg goed hielp en ook hielp om het te voorkomen. De naam van de kous is herzog thigh support hamstring, en je hebt een lange en een korte versie.
  Dacht misschien wel een tip voor jou :)