Things that make me happy Friday

Vandaag schrijf ik de laatste woorden voor mijn boek. Lees ik mijn boek voor de laatste keer door. En moet ik uiteindelijk rond een uurtje of vijf mijn boek als bijlage bij een e-mail voegen en deze naar mijn uitgever sturen. Ik krijg een klein beetje buikpijn bij het idee, terwijl ik gisteren toch super goed in de flow zat en eigenlijk best wel tevreden was over alles dat ik de afgelopen acht maanden geschreven heb. Maar het blijft spannend. Omdat ik mijn kostbare tijd en creativiteit op dit moment echt even voor mijn boek moet bewaren maak ik het mezelf er vandaag makkelijk vanaf en deel ik een aantal dingen waar ik vandaag en deze week erg vrolijk van werd op YouTube en Spotify. Hoop dat het jullie ook vrolijk maakt, want van het weer hier in Nederland moeten we het dit weekend helaas wederom niet hebben.

Damn. JB did it again. Zijn nummer is geproduceerd met de producer van Sorry en geschreven door de schrijvers van Sorry, ik had dus van te voren kunnen weten dat dit nummer vast zou komen te zitten in mijn hoofd. Toch dacht ik de eerste keer nog ‘nahhhh’. Inmiddels zijn we een halve dag verder en staat dit nummer dus op repeat.

Hij wordt afgewisseld met dit nieuwe nummer van Miley Cyrus, Younger Now. Malibu en Inspired vond ik eigenlijk een beetje tegenvallen, maar dit… is heerlijk. Good to have you back Miley, heel benieuwd naar het album dat op 29 september uitkomt. Hoop trouwens ook dat Justin eind dit jaar nog met een nieuwe plaat komt.

Mocht je je afvragen waarom ik mijn tempo-loopjes en intervaltrainingen ineens zo snel doe. Dit is het antwoord. Deze liveset van Martin Garrix staat al enige tijd op repeat tijdens het hardlopen.

Waar ik ook groot fan van ben is het nieuwe leven in Roos’ d’r YouTubekanaal. Ze gaat op 15 oktober net als ik de halve marathon in Amsterdam lopen en gaat haar trainingen de komende tijd filmen. Ze loopt een beetje achter me editen want ze is inmiddels al bezig met het filmen van haar vierde sportweekvlog, maar ik ga er vanuit dat ze dat de komende weken nog wel even goedmaakt. Ik zorg ervoor. Belooft. Als ik straks mijn boek af heb heb ik alle tijd om haar achter de vodden aan te zitten (denk ik nu, waarschijnlijk zit ik geen minuut stil).

Ik zag vanmorgen deze oude video van Casey over hardloopexcuusjes en ik kan niet geloven dat ik deze nooit eerder gezien heb. Dit is mijn boek in een video van 2 minuten. OK. Ongeveer dan.

Het klinkt misschien een beetje gek, maar ik heb de afgelopen week iedere dag deze video van mezelf minstens een keer gekeken. Ik krijg er zoveel energie van. Alle plekken waar ik het afgelopen jaar gelopen heb, het maakt me zo dankbaar voor het feit dat ik überhaupt kan lopen. Dit weekend staat er weer 30 kilometer op het programma, ik kan niet wachten om er aan te beginnen. Ook al voorspellen ze alleen maar regen en windkracht 5.

Fijn weekend alvast en ik hoop dat de dingen die mij blij maakten jouw dag ook een beetje beter zullen maken.

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. augustus 18, 2017 / 11:28

  Spannennnnnd! Heel veel succes met de laatste loodjes!

 2. Miny
  augustus 18, 2017 / 12:46

  Succes met de laatste loodjes! En als je het leuk vindt, we lopen zondag een 28km trail van Dieren naar Arnhem met flink wat hoogtemeters. Als je mee wilt, we vertrekken 11:00u vanaf station Dieren. Een mooie duurloop in de voorbereiding voor Berlijn en NYC dacht ik :)

 3. Ilse
  augustus 18, 2017 / 15:37

  Heel veel succes met de laatste dingen! Ik heb JB nog op staan en wat een leuk nummer, die kan ik wel vaker luisteren!

 4. augustus 18, 2017 / 15:40

  Gelukkig zijn er altijd dingen die je blij maken! Ik hoorde gisteren het nieuwe nummer van JB op de radio en vond het gelijk een fijn nummer. Ik ben heel benieuwd naar je boek. Door je eerste boek ben ik gaan hardlopen!

 5. Judith
  augustus 18, 2017 / 22:02

  Wat spannend van je boek! Maar komt vast helemaal goed.
  Even offtopic, maar laat jij je haar nog steeds doen bij Peetoom? Zo ja waar precies? Ik vind de kleur zo mooi! Er moet nodig wat aan mijn haar gebeuren. Ik heb gekeken op de website van Peetoom en zie datje betaalt voor het aantal highlights (1/4, 1/2, 3/4, etc.) Als jij inderdaad je highlights daar laat zetten, welke kies jij dan? Dankjewel!

 6. Dieter
  augustus 18, 2017 / 22:32

  Heel veel succes met je boek, van zodra je eerste boek vrij is in de bib hier, ga ik deze zeker lezen! Ik vroeg me wel af hoe je die hele liveset van Martin Garrix download naar je Ipod? Ik kan enkel liedjes converteren van max. 20 min?

 7. Britt
  augustus 19, 2017 / 03:45

  Leuk om even stil te staan bij de dingen die je blij maken! Ik ben zo benieuwd naar het boek!