VLOG: Verhuisperikelen

Ik had afgelopen week een beetje moeite met vloggen, er stond nu niet echt iets spectaculairs op het programma. Maar het leven is natuurlijk geen aaneenrijging van spectaculaire hoogtepunten, de saaie klusjes als was op vouwen en (verhuis)dozen uitpakken hoort er helaas voor (mij) ook gewoon bij. Vandaag (zaterdag) gaan we écht verhuizen, de verhuisvlog volgt volgende week. En dan bevind ik me waarschijnlijk op WEER een andere locatie (niet ‘mijn’ nieuwe huis).

Voor alle geïnteresseerden in de CPC video die ik voor Susan maakte, deze heb ik inmiddels ook online gezet. Deze vind je hier.

Fijn weekend!

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. laura
  februari 23, 2019 / 18:10

  hey! maar ik herken dit jurkje wel uit een van je oudere vlogs!!!
  Je had hem namelijk aan in de: ROMMELVLOG – VLOG 15S2.

 2. Yfke
  februari 24, 2019 / 20:57

  Je vriend is bijna 20 jaar ouder dan jij las ik ergens. Ik las ook dat je niet van plan bent om op korte termijn kinderen te krijgen. Wil hij niet of heeft hij al kinderen? Lijkt me dat je niet te lang moet wachten daarmee, aangezien hij er natuurlijk ook niet jonger op wordt..!

  • Annemerel
   Auteur
   februari 25, 2019 / 08:46

   Bedankt voor het meedenken, ik zal het meenemen in de overweging ;-)

   • xje
    februari 25, 2019 / 12:26

    volgens mij heeft annemerel in het verleden wel aangegeven een kinderwens te hebben. Maar aangezien het zo snel zo serieus word, samenwonen etc, verbaast het me niet als er zometeen een baby op komst is.

  • Sofie
   februari 25, 2019 / 09:04

   En dan? Heeft dat kind niet de jongste (maar veel fitter dan de gemiddelde vader) vader? Dus? Vergaat de wereld? Hoe komt het dat jij denkt de aangewezen persoon te zijn om Annemerel hierop te wijzen?