VLOG: HET IS 3 JANUARI EN HET GAAT NU AL FOUT #03

Normaal kun je goede voornemens nog wel een paar weken volhouden, maar bij mij ging het gisteren al helemaal fout. Ik weet niet wat er aan de hand was, maar ik was mijn spirit volledig kwijt. De vlog is vandaag lekker kort omdat mijn dag alles behalve inspirerend was en leek me een beetje onzin om meer dan 6,5 minuut van je dag met mijn  gezemel op te schepen. Morgen (vandaag) weer een dag.

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. Pascale
  januari 4, 2017 / 18:41

  Ik doe altijd een scheutje keuken azijn in het water als ik eitjes kook. Geen idee hoe het werkt maar sinds dien barst de schaal niet meer.

  • Annemerel
   Auteur
   januari 4, 2017 / 20:27

   Thanks voor de tip! Geen azijn in huis maar ga het eens halen en proberen

 2. januari 4, 2017 / 23:08

  Knap dat je toch bent gegaan! Ik heb ook absoluut geen zin om te hardlopen de afgelopen dagen. Eergisteren viel ik keihard op mijn achterwerk en it still hurts.

  Morgen ga ik weer. Echt.

  Leuke vlog hoor! Zelfs boring days zijn leuk.

 3. Ilse
  januari 5, 2017 / 00:36

  Soms heb je van die dagen.. En die ski-beelden zijn echt vet!

 4. Vera
  januari 5, 2017 / 01:48

  Stiekem vind ik het zo fijn en geruststellend dat jij ook nog soms zoveel moeite kan hebben met überhaupt de deur uit gaan om hard te lopen, ondanks je lijst marathons en een hardloopboek op je naam. Mag ik dat zeggen? Haha! Daarover gesproken trouwens, heeel benieuwd of er een tweede boek komt! Misschien alleen over marathons lopen?

 5. Anne
  januari 5, 2017 / 11:10

  Hey Annemerel,

  Leuk, je vlogs! Kijkt lekker makkelijk weg!

  Vraagje, train jij met Apple watch apps die je op basis van je harstlagzone stimuleren sneller of rustiger te lopen? Weet jij of er überhaupt goede zijn?

  Groetjes,
  Anne

 6. Rianne
  januari 8, 2017 / 23:31

  Ik vind je vlogs helemaal niet zo saai als jij zelf zegt hoor. Zoals deze, hij is dan misschien korter dan de meeste, maar ik vind het al leuk dat er eentje is. Liefs Rianne (:

 7. Rianne
  januari 8, 2017 / 23:32

  Ik bedoel niet vlogs*, maar deze vlog (sorry!)