VIDEO: Make-up Rituals

Ik had mezelf eigenlijk beloofd dat ik nooit een make-upvideo zou maken, ik ben nu eenmaal geen beautyguru en al helemaal geen held met make-up. Maar de afgelopen maanden, ik denk zelfs het afgelopen half jaar, heb ik wel een hele fijne make-up routine en hoewel ik ik alles vast tegen de regels in zou doen, werkt het voor mij wel. Dus ik presenteer jullie, mijn make-up ritueel dat ik vrijwel iedere dag – of nou ja wanneer ik make-up draag dan – herhaal.

Producten uit de video:
Estée Lauder Clear Difference BB Cream in de (kleur medium)
Collection 2000 concealer in de (kleur 2)
Estée Lauder Brush On Glow BB Highligher (kleur medium cool)
Concealer Shiseido (discontinued)
Urban Decay oogschaduw als wenkbrauwpoeder (kleur tease, los verkrijgbaar en zit in het Naked 2 palette), kwastje Hema
Oogpotlood NYX (kleur: light/01)
Urban Decay oogschaduw (kleur YDK, los verkrijgbaar en zit in het Naked 2 palette), kwastje Hema
Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara (kleur zwart)
Elizabeth Arden Eight Hour Cream voor mijn lippen

Zoals ik in de video ook al zeg, poeder gebruik ik niet. Geen bronzer, geen highlighter, geen matterende poeder, van alle soorten krijg ik acné. Dus mochten jullie nog tips hebben voor poeders waar je echt GEEN acné van krijgt, ik houd me aanbevolen!

Liefs,
Annemerel

Delen:

13 Reacties

 1. Ilse
  juni 16, 2015 / 18:11

  Ik heb niet veel met make up maar ik vind dit wel leuk om te weten! :)

 2. Nicole
  juni 16, 2015 / 18:36

  Ik heb zelf ook een extreem acne-gevoelige huid. Zelf zweer ik bij de producten van Bare Minerals. Ze hebben poeder foundation en ook gewoon matterend poeder. Dit is tot nu toe eigenlijk het enige waar mijn huid mooier van wordt. Wie weet is dat wat ;).

 3. juni 16, 2015 / 18:51

  Leuk om is een keer te zien welke producten je gebruikt!

 4. juni 16, 2015 / 19:15

  haha dit is ook echt precies hoe ik me maak. gewoon simpel geen lastig gedoe en vooral geen regels. ik smeer ook altijd alles op mijn ogen haha! Ik draag wel af en toe lipstick maar kan er ook niet zo goed mee overweg gaan. eyeliner en oogschaduw heb ik maar verbannen uit mijn lijstje;).

 5. juni 16, 2015 / 19:32

  Voor iemand die weinig make-up gebruikt, gebruik je wel hele fijne producten zeg :-)! Ik vind dat je dit heel leuk hebt opgenomen..vooral toen je bezig was met je wenkbrauwen “is dit recht, nee niet echt” haha. Leuke, lekkere ‘makkelijke’ make-up routine :-)!

 6. juni 16, 2015 / 19:57

  Leuk om te zien! Ik ben ook niet zo’n make up expert, maar draag altijd mascara en eyeliner.

 7. juni 16, 2015 / 20:26

  Huh, draag je ook geen blush? Daar zou ik niet echt zonder kunnen hoor haha. (Vroeger dacht ik van wel, maar nu heb ik wel heel erg hoe levendig het je gezicht maakt, vooral met een goede shimmer erin!) Ik gebruik meestal foundation, doe m’n wenkbrauwen met een losse kleur van Catrice (en de kwast van Naked 2), poeder het af, gebruik een Bobbi Brown Shimmer Brick en MaxFactor Clump Defy mascara (soms met een lijntje eyeliner) en een lipstick van Essence. Easy :) Make-up gaat inderdaad standaard veel minder goed als je het voor een camera doet!

 8. liesbeth
  juni 16, 2015 / 21:32

  Bij mij werkt Clinique Stay Matte wel, en ik ben ook vrij gevoelig aan acné. Maar ja, wat voor de ene werkt, werkt niet altijd voor de andere :)

 9. juni 16, 2015 / 21:46

  Ik vind dat je dat heel goed hebt gedaan! :D mooie look!

 10. juni 16, 2015 / 23:43

  Juist leuk dat je geen expert ben op het gebied van beauty. Zelfs met behulp van filmpjes van professionals worden de looks al drama bij mij haha. Mooie natuurlijke look creëer je!!

 11. anouk
  juni 17, 2015 / 13:28

  Hee annemerel, leuk filmpje! ik merk alleen dat het soms lijkt alsof je niet helemaal in de camera kijkt maar een beetje naar beneden ofzo? Gewoon een kleine tip!

 12. Christa
  juni 17, 2015 / 22:13

  Haha, ik vind het juist eigenlijk wel eens leuk om dit te zien van iemand die niet echt over beauty blogt! Mooie producten heb je, die bb cream ga ik ook eens proberen denk ik :) !

 13. juni 18, 2015 / 20:02

  Je huid is zo mooi. Hoe ben je van die acne af geraakt? Sinds ik geen pil meer neem, heb ik er zoveeeeeel last van gekregen