SNAPSHOT DIARY: 15/6

 photo Recently Updated37.jpg


 photo Desktop876.jpg

Een week lang stond ik om 5.00u op en nu dat ineens niet meer persé hoeft, doe ik het ook niet meer. Sterker nog, als mijn wekker om 6.00u gaat snooze ik eerst vier keer (omdat het kan) en daarna pak ik er een boek bij op mijn iPhone (ik lees tegenwoordig complete boeken op mijn iPhone 6, terwijl ik ook gewoon een iPad heb, maar die iPhone houdt nog net wat makkelijker vast en lag vanmorgen toevallig dichterbij), ik lees net zo lang totdat het boek uit is en dat is om half elf… goedemorgen… gelukkig kan ik er wat mee voor de Summer Reading!

 photo Desktop876.jpg

En omdat Bertrand me nu ook niet meer vertelt dat ik me netjes moet aankleden, doe ik lekker na het douchen mijn joggingbroek en nieuwe sporttop van Nike aan. Make-up? Vandaag niet.

Maar mijn bananenpannenkoek met kaneel en maple syrup, die houden we er natuurlijk wel in!

 photo Desktop876.jpg

Mijn To-do-list voor de komende week staat al weer lekker vol!

Ok… klein video drama. Ik heb tot twee keer toe een video bewerkt in iMovie op mijn MacBook Pro, maar hij slaat hem niet op omdat er iets mis is met mijn bibliotheek. Ik had die bibliotheek verwijderd omdat hij te veel ruimte op mijn MacBook inneemt. Dat doe ik iedere keer nadat ik een video gemaakt heb, maar nu heeft hij een soort van surrogaat bibliotheek aangemaakt waarin ik dus niets meer kan opslaan, tot twee(!) keer toe. Ik probeer het op mijn iMac, maar die is duidelijk een stuk minder snel dan mijn MacBook Pro. Hij doet er meer dan 20 minuten over om de video te importeren. Jezus, mijn MacBook doet dat binnen een seconde.

 photo Desktop876.jpg

Tussendoor maar even de vlog van Casey Neistat kijken..

Ik ben inmiddels al twee uur van mijn tijd kwijt aan dit grapje en op dit moment staan de tranen me echt nader dan het lachen, ik denk dat je dat wel kunt zien op deze grandioze selfie.

 photo Desktop876.jpg

Nou, die iMac daar ga ik niet op wachten, ik heb gelukkig iMovie weer aan de praat gekregen. Ik heb ook Final Cut Pro, maar dat programma heb ik nog niet echt onder de knie, ik werk gewoon liever met iMovie. Ik ben bezig met het editten van mijn Helweek Vlog en die wordt lang.

Ook leuk…. de video die ik van het weekend samen met Roos opnam voor haar kanaal, de alom bekende ‘Most Likely To’ tag.

 photo Desktop876.jpg

Terwijl mijn Helweek vlog aan het exporteren is, doe ik snel wat boodschappen op de fiets bij de Albert Heijn. Ik haal alleen het hoognodige want ik heb geen zin om met de auto te gaan. Als ik met de auto ga kan ik hem namelijk waarschijnlijk bij thuiskomst niet meer parkeren, omdat het inmiddels alweer half zes is. De sojaboontjes zijn nieuw in het assortiment van Albert Heijn en deze week in de bonus, ik maak geen reclame, ik zeg alleen dat ze best lekker waren, zeker met een beetje zeezout en wat sushi on the side ;-)

 photo Desktop876.jpg

Toetje, Nutella!

Ondertussen lees ik al jullie reacties op mijn blog over ‘Being Kind’. Wow, wat een verhalen allemaal. Ik zou graag op jullie allemaal willen antwoorden maar dat red ik nu niet qua tijd. Ik wil jullie in ieder geval allemaal bedanken voor jullie reacties, ik heb ze allemaal gelezen (en lees alle nieuwe reacties nog steeds). Jullie hebben gelijk, niet alleen in de horeca word je soms onbeschoft behandeld, ook mensen in winkels krijgen het er van langs. Zo suf, waarom snappen mensen dat het uiten van hun frustratie helemaal geen zin heeft? Waarom raken mensen überhaupt gefrustreerd over dit soort dingen?

 photo Desktop876.jpg

Bezig met het schrijven van een blog over Fjällräven, dit keer is het onderwerp how to sleep en moet ik een tent opzetten!

Nog een video bewerken.. Deze video komt online als ik op vakantie ben (dan heb ik namelijk geen goede verbinding en kan ik geen video’s uploaden, als jullie nog ideeën hebben voor video’s, kom maar door! Ik moet namelijk nog heel wat voorbereiden!)

 photo Desktop876.jpg

Half uurtje work-out, lekker om de dag op deze manier te eindigen.

En omdat ik nog niet genoeg gegeten had neem ik nog een paar lekkere indische gehaktballetjes die ik van de versafdeling van Albert Heijn had meegenomen, eigenlijk voor morgen (vandaag voor jullie dus), oeps….

En inmiddels is het 22.00u en ga ik – geheel in Helweek fashion – lekker naar bed. Misschien word ik morgen wel om 6.00u wakker? Er staat in ieder geval genoeg op het programma dus het zou redelijk handig zijn als ik dit keer wel gewoon op tijd mijn bed zou verlaten!

Liefs,
Annemerel

Delen:

26 Reacties

 1. juni 16, 2015 / 12:13

  Heerlijk zeg, gewoon tot half 11 in bed wakker worden en lezen, en ook nog eens wat nuttigs doen ;) En ik snap heel goed dat je dat vijf uur op staan als eerste hebt laten vallen!

 2. juni 16, 2015 / 12:22

  Nutella als toetje, jammie! Ik ben ook dol op nutella :)

 3. juni 16, 2015 / 12:25

  Sojabonen bij Albert Heijn?! Deze wil ik scoren!

  Lekker dat je tot half 11 in bed hebt gelegen, lijkt mij juist extra genieten na zo een week.

 4. juni 16, 2015 / 12:26

  Zes uur opstaan is ook nog heeeeel vroeg! Wat een bijzondere sporttop, die witte van Nike. Wel handig om daar iets onder aan te hebben ;-)

 5. juni 16, 2015 / 12:31

  Leuke sportoutfit met het witte doorzichtige topje over je gele top!

 6. juni 16, 2015 / 12:31

  Nutella kan er aaaaltijd in :-) Net zoals een pannekoek. Al vind ik edamamebonen ook wel heel lekker. En een pak gezonden ;-)

 7. Celine
  juni 16, 2015 / 12:49

  Een q & a! Favorieten, tour in je huisje, een filmpje over stretchen na een run, selfie les, brief aan je jongere of oudere/toekomstige zelf. Ehhm en iets over jouw inspiraties..? Ik hoop dat je hierdoor op ideeen komt!

 8. juni 16, 2015 / 12:54

  Ahh echt geweldig dat de AH verse sushi heeft, nu nog bij die van mij!

 9. juni 16, 2015 / 12:54

  Haha af en toe is lang in bed blijven liggen heerlijk! Maar als ik het te vaak doe, ga ik me schuldig voelen en dan voelt het opeens een stuk minder fijn.

 10. Sarah
  juni 16, 2015 / 12:58

  Ik volg je al sinds je studeerde, en ik herinner me dat je ooit zei te overwegen terug te gaan studeren. Denk je dat nog? heb je iets aan je studies vandaag? Heb je nog behoefte aan ‘intellectuele’ uitdaging? Misschien daar iets over? Ben ik best benieuwd naar.

 11. Manon
  juni 16, 2015 / 13:11

  Video ideeën wat me heel leuk lijkt om te zien: video dat je je opmaakt en alle producten laat zien, home tour, een video dat je pakketjes open maakt die je toegestuurd krijgt

 12. juni 16, 2015 / 13:50

  Hmmmm ik hou van sojabonen maar hetb ze nog niet gespot bij de Appie, als ik daar de volgende keer ben ga ik die zeker eens even zoeken.. Yummy!! Ik ben benieuwd naar je helweek vlog!

 13. Marie
  juni 16, 2015 / 14:19

  Ik zou je graag zien vloggen terwijl je bananenpannekoeken bakt. De mijne smaken wel lekker, maar ze zijn altijd helemaal verbrokkeld, nooit een mooie ronde pannenkoek. Ik ben heel benieuwd naar je techniek ;)

  • Annemerel
   Auteur
   juni 16, 2015 / 14:58

   Haha dit komt toevallig voorbij in mijn vlog van donderdag!

 14. Ilse
  juni 16, 2015 / 14:24

  Ook wel eens fijn om heerlijk te snoozen en langer in je bed te blijven liggen met een goed boek. :)

 15. Floor
  juni 16, 2015 / 14:33

  Oh handig dat je de boontjes niet meer open hoeft te maken. Vanavond ga ik aan de sushi, yes!

 16. juni 16, 2015 / 15:00

  Misschien een ‘get to know me-tag’video, leuke snapshots heb je weer. Raak nu ook steeds nieuwsgieriger naar jou boek in the making!
  X

 17. juni 16, 2015 / 15:31

  Ow, bij die selfie zie je inderdaad wel dat je niet heel gelukkig was! Kan me voorstellen dat je enorm baalde!
  Liefs Kim

 18. juni 16, 2015 / 15:53

  Oh wat heerlijk dat AH verse Sushi heeft. Ik heb dat hier nog niet voorbij zien komen helaas

 19. juni 16, 2015 / 18:50

  Het lijkt me echt zo’n kadootje om na een week lang om 5 uur opstaan lekker rustig wakker te kunnen worden! :) Ik ben echt benieuwd naar je helweek vlog.

 20. juni 16, 2015 / 19:27

  Leuke dag! Ik ben benieuwd naar de sojabonen!

 21. juni 16, 2015 / 19:52

  Dat herinner ik me nog wel van de tijd dat ik video’s maakte, computers die niet meewerken… Daar heb je met foto’s en artikelen vaak toch minder last van. Op een gegeven moment moest ik elke keer een opstelling met een ventilator maken als ik een video wilde opslaan omdat mijn laptop anders uitviel door de hitte, haha. Ik ben wel heel benieuwd naar je helweekvlog en wat goed dat je gelijk video’s vooruit plant! Half elf is trouwens een prima acceptabele tijd hoor ;)

 22. juni 16, 2015 / 22:36

  Wat een heerlijk begin van de dag: lekker een boek uitlezen in bed!

 23. Juliette
  juni 16, 2015 / 22:41

  Neem ons mee met hardlopen! Film bijv. je voorbereiding boor een duurloop of een snelle 10K, eventueel filmen onderweg, hoe het verloopt en een after run videomoment. Neem ons mee in je talent!

 24. juni 16, 2015 / 22:42

  Pfff 5.00 uur opstaan. Ik doe het je niet na, respect. Ik ben totaal geen ochtendmens.

 25. juni 21, 2015 / 12:48

  Die hellweek vond ik super leuk om te lezen! Ik ben zo jaloers op jouw leventje! Echt een zalige job heb jij