SHOPPING: Fathers day presents selected by my dad

 photo Desktop868.jpg

Zondag is het vaderdag en cadeautjes voor vaderdag kopen is niet mijn sterkste punt. Ik vind het kopen van een snoeischaar (zoals mijn vader graag wil hebben) gewoon echt niet leuk. Kijk, voor je moeder koop je gewoon een prachtige lipstick of je geeft haar een behandeling bij een beautysalon cadeau, iets dat ze graag wil maar zelf het geld niet voor uitgeeft, met vaders is dat anders. Gelukkig wist mijn moeder tien cadeautjes uit hem te halen terwijl hij TV zat te kijken. Toen ik vorige week met hem in de trein vanuit Utrecht naar huis zat, vroeg ik hem waarom hij juist die cadeautjes op het lijstje gezet had. Jup, deze blogpost is écht teamwork. Wellicht haal jij er inspiratie uit voor je eigen vader, ik heb in ieder geval genoeg om uit te kiezen dit jaar.

Ik lees niet veel, maar als ik in Italië ben lees ik het liefst een spannend boek. Deze zomer wil ik De Geheugenman van David Baldacci lezen. Misschien niet altijd het leukste cadeau voor een dochter om te kopen, maar een snoeischaar heb ik toevallig wel nodig. Een mooie leren riem van Dockers kan ik altijd gebruiken. Ik betaal eigenlijk alleen nog maar met plasticgeld, die grote portemonnee heb ik dus nergens voor nodig. Deze leren creditcard houder kan ik dan ook goed gebruiken. Hardloopshirts kun je nooit genoeg hebben, zeker niet in de zomer wanneer twee keer lopen in hetzelfde shirt echt niet mogelijk is, daarom staat dit witte hardloopshirt van Nike ook op mijn lijstje.. Hardloopsokken – heb ik van mijn dochter geleerd – mogen geen twintig centimeter boven mijn schoenen uitsteken. Deze sokjes van Nike draag ik graag want er zitten geen naden op en zijn gemaakt van materiaal dat beter vocht absorbeert waardoor je niet zo snel blaren krijgt. Ik ga deze zomer weer drie weken naar Italië, daar draag ik dagelijks zwembroeken. Iedere vaderdag krijg ik deze douchegel van Hugo Boss en daar ben ik heel blij mee. Mijn favoriete aftershave is van Biotherm. Een van mijn favoriete wijnen is de Ripasso, deze rode wijn wordt gemaakt met de schilletjes van de Amaronne deze wijn is alleen een stuk betaalbaarder.

Heb jij al een cadeautje voor vaderdag? Vind jij het ook zo lastig om iets voor je vader te kopen?

Liefs,
Annemerel

Delen:

11 Reacties

 1. juni 17, 2015 / 12:04

  Een mooie selectie aan cadeaus.

  Ik moet nog een cadeau voor mijn vader en man scoren. Mijn man zal waarschijnlijk een knuffel coupon krijgen van de kinderen die ik zal uitschrijven ;-)

 2. juni 17, 2015 / 12:26

  Yes! Precies wat ik nodig had! Thanks!

 3. juni 17, 2015 / 13:10

  Mijn vader wordt het aller blijst van een fles rode wijn en zijn favoriete zak chips, dus voor mij wordt het een makkelijke opgave dit jaar :)

 4. Lilian
  juni 17, 2015 / 16:41

  Ik heb inderdaad een boek voor mijn vader gekocht. Nu maar hopen dat hij hem leuk vind, want ik heb het zelf uitgezocht.. Leuke blogpost weer!

 5. juni 17, 2015 / 17:18

  Haha, zo handig dit! Mijn vader wil barbeque spullen.. Ook niet heel boeiend, dus ik denk dat ik er nog iets leuks van dit lijstje bij doe!

 6. Ilse
  juni 17, 2015 / 17:59

  Wat leuk dat dit door je vader geschreven is. En veel inspiratie want die van mij is altijd zo lekker onduidelijk over wat hij wil..

 7. Kirsten
  juni 17, 2015 / 18:53

  Inderdaad, cadeau’s kopen voor vaders… (Of mannen in het algemeen!?) Ik vind het echt super lastig. Maar door dit lijstje heb ik weer wat inspiratie, bedankt familie de Jongh ;)

 8. juni 17, 2015 / 19:21

  Leuk dat je vader dit heeft uitgekozen! Leuke inspirerende artikel

 9. juni 17, 2015 / 20:27

  Ik kan nooit een cadeau voor mijn vader verzinnen aangezien hij gewoon niks nodig heeft en ook niks weet.. Met een geurtje ofzo maak ik hem ook echt niet blij. Ook voor mijn moeder wisten mijn broer, zus en ik dit jaar niks. We zijn nu dan ook met heel het gezin en aanhang uit eten geweest op onze kosten, ook erg leuk :-)!

 10. juni 17, 2015 / 20:54

  Aaah altijd handig deze lijstjes, dankjewel!

 11. Elvira
  juni 18, 2015 / 12:52

  Hihi dit is inmiddels écht een familieblog geworden! Mijn gezin doet niet aan vaderdag/moederdag/valentijn etc. cadeautjes, gewoon alleen verjaardagen, trouwdagen en bijzonderheden zoals wanneer je geslaagd bent bijvoorbeeld. Mijn vader is bijna jarig maar ik heb nog geen idee wat ik hem zal geven. Vorig jaar heb ik een fotoboekje gemaakt van de vakantiefoto’s, vond hij ontzettend leuk!