VIDEO: What’s in my sportsbag

Tot een half jaar geleden had ik een prachtige collectie sporttassen die ik slechts incidenteel met hardloopwedstrijden gebruikte, maar sinds ik bij Olympus train hebben mijn sporttassen ineens een functie. Mijn sporttas wordt ineens overal mee naartoe gesleept. Deze zomer verzamelde ik een shitload aan spullen in mijn favoriete sporttas van Adidas. Af en toe hield ik grote schoonmaak, maar dat heb ik alweer een aantal weken niet gedaan. Vandaag laat ik je zien wat ik allemaal met me mee sleep naar een training. Dit is dus geen perfecte ‘What’s in my sportsbag’ maar de echte complete waarheid.

Ben ik de enige die zoveel spullen meezeult?

Liefs,
Annemerel
Share:

3 Reacties

 1. Ï9
  oktober 7, 2018 / 13:53

  Hallo Annemerel, ik volg je al een tijdje hoewel ik niet aan hardlopen doe. Wel sport ik regel matig, en ik ben het met je eens de foamroller is een heel gedoe. Mijn vraag is, waar is jouw roller van die je gebruikt om je kuiten los te maken.

 2. Krista
  oktober 7, 2018 / 22:00

  Jij gaat duidelijk niet op de fiets naar wedstrijden of trainingen ;)

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 8, 2018 / 08:14

   Hahaha NOPE. Naar Olympus is al een half uur met de auto, laat staan met de fiets ;-)

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close