VIDEO: Weekly Vlog 21

Terwijl ik me – hopelijk – ergens op de Duitse autobaan bevind, heb ik voor jullie mijn laatste weekvlog voor de komende drie weken. Ik ben nu namelijk onderweg naar Italië en de Toscaanse WiFi is niet sterk genoeg om mijn vlogs te uploaden. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ik niet ga vloggen. In tegendeel, ik ben van plan om in Italië extra veel te gaan vloggen. Dus stay tuned.

Maar eerst even over afgelopen week. Een week die in het teken stond van heel veel dingen afronden, zodat ik de komende weken in Italië weinig zorgen heb en geen deadlines. Voor mijn blog is me dat gelukt, met Metro ben ik bijna klaar, maar dat is geen wereldramp, het is echt BIJNA klaar en als ik dat gewoon in de eerste week afrond, heb ik de tweede week alsnog he-le-maal niets te doen, dus dat is prima.

Wat je in deze vlog kunt verwachten. Heel veel ‘ik ben moe’. Heel veel gapen. Een beetje zeuren (sorry!!! ik heb het altijd pas door als ik aan editten ben!) en hardlopen met Run2Day in Breda, een Runner’s World evenement en… een sneak peek van het vriendje van Roos!!!

Hoop dat jullie het weer een leuke vlog vonden! Eind juli ben ik terug met mijn Italië vlogs.. en dat moet mijn nieuwe(!) camera natuurlijk helemaal goed komen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. juli 3, 2016 / 10:59

  Aiiii, je ijsjesplannen vielen letterlijk in het water, boo. En ja, mijn iPhone weather app zit er ook vaak naast. Ik noem mijn vader trouwens ook daddy-oh :-)

 2. juli 3, 2016 / 13:37

  Een hele goede vakantie toegewenst!! Lekker genieten en ik kan niet wachten tot je Italië vlogs!

 3. Ilse
  juli 3, 2016 / 15:30

  Wat een leuke vlog en heel veel plezier in Italië!

 4. Rianne
  juli 3, 2016 / 18:28

  Weer een leuke vlog! Ik vind het alleen wel raar dat je zegt dat de oordopjes geen spon zijn. Je hebt ze gekregen, dus je bent gesponsord toch? Tenminste, volgens mij wordt dit gewoon gezien als betaling in natura voor de kans dat je het merk+product benoemt of laat zien. Maar goed ;)

  • Annemerel
   Auteur
   juli 3, 2016 / 18:59

   Ja klopt maar Motorola heeft me niet gevraagd er iets over te zeggen in mijn vlog dus dan is de boodschap zeg maar niet gesponsord.

 5. Dagmar
  juli 3, 2016 / 18:30

  Veel plezier in Italië!! Ik ga half augustus naar het Gardameer, echt zin in :-). Kijk ook erg uit naar je vlogs, dan waan ik me ook altijd al een beetje in Italië!

 6. juli 4, 2016 / 12:09

  Ik kijk uit naar je vakantie vlogs! Heel veel plezier in Italië :)