LOVE & SHARE: 121

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ Garance Doré is nog steeds mijn favoriete blogger. Weer genoten van deze blog met als titel ’traveling light’.

❤ 25 gouden hardloopregels. Hele fijne long-read!

❤ Waarom  ’s middags een dutje doen helemaal nog niet zo’n gek idee is. Denk trouwens niet dat dit echt iets voor mij is, als ik overdag in bed gelegen heb ben ik daarna niet meer vooruit te branden. Wie lijkt dit wel een goed idee?

 38 pick-up lines die sowieso werken voor hardlopers.

❤ Een kantoor zoals dat van Anna Wintour? Tips van de beste bron voor dit onderwerp, de Amerikaanse Vogue.

❤ Op zoek naar een goede reden om nieuwe sportkleding te kopen? Athena zette de beste sale items voor je op een rijtje. Man ik wil alles. Save me. Gelukkig heeft het nu niet zoveel zin als ik ga bestellen, dan krijg ik het pas na mijn vakantie en daar ga ik natuurlijk echt niet op wachten. SAVED!

❤ Binnenkort op reis/vakantie? 25 dingen die je van te voren even moet checken. Ik kan vrijwel alles afvinken. Italië here I come (morgen!)

❤ 23 trends uit de jaren 90 die een comeback aan het maken zijn.

❤ Quiz: Welk Glee-karakter ben jij? Ik ben Kurt Hummel.. blijkbaar.

❤ Quiz: wie horen er in jouw girl-squad? Ik zou het goed kunnen vinden met Kendall en Gigi, beter bekend als Kengi! Lijkt mij prima hoor… ze zijn hartstikke welkom.

HAPPY SATURDAY NIGHT! (en als je vanavond een feestje gaat vieren, drink water tussen je glazen wijn, heb ik vorige week geleerd. Of niet natuurlijk, maar ja moet je morgen wel met de consequenties leven haha).

Liefs,
Annemerel

Delen:

2 Reacties

  1. Ilse
    juli 2, 2016 / 20:04

    Dat artikel met sale is niet zo goed voor mij!

  2. juli 2, 2016 / 21:34

    Haha, die runner pick up lines.. Ik zou zeker lachen als iemand die zou gebruiken!