VIDEO: Weekly Vlog 20

En weer een week voorbij! Damn… is dit echt alweer de 20ste weekvlog? Time flies! 2016 is eind deze week alweer halverwege. Waar blijft de tijd, echt? De laatste tijd vliegt hij zo hard dat ik me iedere maandag wanneer ik deze vlog in elkaar zet weer schrik. Ik wil niet dat de tijd zo snel gaat, het is allemaal veel te leuk.

Afgelopen week had ik ook weer niets te klagen. Ondanks mijn lange to-do-lijstjes wist ik toch nog genoeg tijd vrij te maken voor ‘ontspanning’. Ik wilde eigenlijk zeggen ‘leuke dingen’ maar ik vind mijn werk ook leuk en zeggen dat ik tijd had voor leuke dingen lijkt net alsof ik mijn werk niet als iets leuk beschouw. Anyway… wat stond er op het programma?

Hardlopen met Run2Day en Nike op maandag. Running Pack The Hague op woensdagavond. Coldplay op donderdag. Coldplay op vrijdag (LUCKY BITCH). Een avondje (en nachtje) de stad in met vriendinnen op zaterdag en een gezellig diner met mijn familie op zondag. Niet de meest verkeerde week toch?

Komende week moet ik nog even zes dagen ‘bikkelen’ als ik straks op vakantie écht niet wil werken. Zondag stap ik namelijk in de auto voor 2,5 week Italië. Daar kijk ik zo naar uit. Can’t wait! Ondertussen ga ik deze week ook nog een paar hele leuke dingen doen.. woensdag bijvoorbeeld ga ik… OK, dat zien jullie woensdag op mijn Instagram en Snapchat wel.. en volgende week maandag in mijn vlog!

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. juni 27, 2016 / 18:15

  jaaaaa Coldplay was zo gaaf, wanneer mogen we weer?

 2. juni 27, 2016 / 19:00

  Ik zie op je film mijn schoonmoeder staan ? ze had zo een fel truitje aan en ik wist precies waar ze stond en zag er staan! Ik had met Coldplay hetzelfde ik dacht dat ze Den Haag niet meer konden overtreffen maar het was gewoon geweldig!!

 3. Marieke
  juni 27, 2016 / 19:52

  Wat gaaf om 2 keer naar Colplay te gaan. Leuke vlog weer en veel aan ontspanning gedaan de afgelopen week. Nog even en dan heb je vakantie, gun het je van harte. Maar vind het eigenlijk ook heel erg jammer dat er geen vakantie dagboek komt. Vorig jaar heb ik daar iedere dag naar uitgekeken. Ga je helemaal niet meer bloggen in die 2,5 week? En daarna nog wel over de vakantie?

 4. juni 27, 2016 / 20:33

  Leuke vlog weer! En twéé keer naar Coldplay? Lucky you!

 5. juni 28, 2016 / 10:05

  Leuke vlog! En wat gaaf dat je twee keer naar Coldplay bent geweest!

 6. Ilse
  juni 29, 2016 / 01:07

  Wat een toffe vlog en lucky you dat je 2 x naar Coldplay bent geweest!