SNAPSHOT DIARY: 27/6

 photo Recently Updated233.jpg

 photo Desktop2792.jpg

Good morning! Ik heb al heerlijk tien kilometer hardgelopen. Was ook wel weer nodig, want mijn laatste run was woensdagavond. Jup, vier dagen mijn hardloopschoenen niet aangeraakt ondanks mijn goede voornemens.

Maar nu dus lekker om kwart over zeven al tien kilometer aangetikt. Beste manier om de week te beginnen, als je het mij vraagt.

 photo Desktop2792.jpg

En dit is dan de beste manier om de dag te vervolgen, met een açaí bowl. Dat wordt nog afkicken als ik zondag naar Italië ga en een paar weken geen açaí bowl kan eten. Maar goed, broodjes met Italiaanse ham en scrambled eggs van mijn vader is ook nooit vervelend.

Zo schattig! Apple en Moses (en twee andere kinderen, ik denk van andere bandleden) deden zondag op het podium van Glastonbury bij het nummer Up&Up de backing vocals. Vooral Apple maakt er een hele show van. Volgens mij zingen die kinderen op de CD ook de backing vocals van dit nummer.

 photo Desktop2792.jpg

A selfie a day to keep the doctor away.

Het is elf uur maar mijn maag rommelt alweer. Dat is het enige nadeel van hardlopen om zes uur ’s ochtends en ontbijten om half acht, je kunt dus echt niet niets eten tussen het ontbijt en de lunch. Maar ja als dat het enige nadeel is… ik bedoel, eten doe ik graag.

 photo Desktop2792.jpg

Begonnen met het inplannen van gastblogs. Ik lees ze allemaal door, ik maak hem op zoals ik hem zelf zou opmaken, maak collage’s van foto’s, haal er spelfouten uit (maar die worden verrassend weinig gemaakt! Of ik zie ze gewoon niet dat kan natuurlijk ook) en ik schrijf er een stukje bij. De blogs die ik tot nu toe gelezen heb zijn zo leuk. Echt heel blij dat ik jullie gevraagd heb om gastblogs te schrijven.

OK. Ik weet dat ik vrijdag ook kibbeling gegeten heb en ik weet ook dat het niet de meest gezonde lunch is maar man wat was dit lekker en nu ik dit schrijf wil ik het weer. Wat doe ik mezelf aan? De reden dat ik dit MOEST hebben was omdat ik mijn vlog aan het editten was van afgelopen week en daar eet ik dus ook kibbeling en ja toen kon ik ineens weer aan niets anders denken.

 photo Desktop2792.jpg

Loop trouwens de hele dag door het huis (lees: studio van 35 vierkante meter) op mijn ECCO Tøffel’s. Zitten zo lekker. Mag trouwens nog wel wat aan mijn voeten doen voordat ik op vakantie ga want dit ziet er niet OK uit. Of wellicht wacht ik gewoon totdat ik in Italië ben, dan heb ik waarschijnlijk meer tijd daarvoor dan nu.

Ik kon drie dingen doen. 1. eten bestellen / 2. eten kopen / 3. salade caprese maken voor de honderdduizendste keer afgelopen maanden. Ik ging voor dat laatste, want dat was de goedkoopste en snelste optie.

 photo Desktop2792.jpg

En de factor ‘snel’ was eigenlijk de doorslaggevende reden. Moest namelijk om half zeven in Breda zijn en dwars door de spits rijden tussen Den Haag en Breda is een uitdaging.

Hier dacht ik nog dat ik VEEL te laat zou komen. Gelukkig viel het mee!

 photo Desktop2792.jpg

Dit was voor mij de laatste keer testen van de Nike Air Zoom Pegasus 33. Goede opkomst, niet? Ben nu twee keer bij Run2Day in Breda geweest en iedere keer was er een super gezellige grote groep. Er waren dit keer zelfs een paar meiden uit België aanwezig, zo leuk!

We liepen een rondje van ongeveer vier kilometer door het centrum van Breda. Ik voelde hem wel, een klein beetje vermoeide benen van vanmorgen. Tussendoor deden we oefeningen, waaronder wat korte heuveltjes en sprintjes. De zon scheen, we waren met een lekkere grote groep, dus die vermoeide benen vergat ik redelijk snel.

 photo Desktop2792.jpg

Half tien. Tijd om weer terug naar Den Haag te rijden. Ik heb het concert van Coldplay in Amsterdam (via 3FM) aan staan, dus ik vermaak me prima.

Home sweet home. Ik spendeer nog een uurtje met mijn MacBook en kom ik op Facebook een video tegen en het eerste dat ik zie is “Annemerel de Jongh in da House”. Huh? Wat is dit? Blijkt video van Running Pack The Hague run van vorige week woensdag te zijn. Moest ik wel even om lachen. Nu al heel veel zin in de volgende run met RPTH die waarschijnlijk eind augustus plaats zal vinden.

Om half twaalf weet ik eindelijk mijn MacBook dicht te klappen en weg te leggen. Ik lig inmiddels in bed dus als ik niet uitkijk lig ik gerust tot twee uur ’s nachts over mijn Facebook timeline te scrollen. Not good. Wekker gaat weer om zes uur, dus slapen zal ik!

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. Roxanne
  juni 28, 2016 / 12:49

  Kun je nog steeds gastblogs insturen, of is dat te laat?

 2. juni 28, 2016 / 17:10

  De salade ziet er toch best wel lekker uit vind ik zelf hoor :)

 3. juni 28, 2016 / 17:46

  Ziet eruit als een leuke dag! Ben benieuwd naar de gastblogs! Had er zelf ook één willen aanleveren, maar kon geen tijd meer vinden om echt iets naar jouw blog toe te schrijven.

  Trouwens, hoezo kun je niets eten tussen ontbijt en lunch? ;) ik eet de hele ochtend door hoor. Blijf honger houden ’s ochtends!

 4. juni 28, 2016 / 21:21

  Haha dat filmpje van Apple en Moses. Heb hem even opgezocht, echt kinderen van hun vader ja. Optreden zit in het bloed. Te schattig en leuk!

 5. Ilse
  juni 29, 2016 / 01:03

  Dat filmpje van die kinderen is zoo leuk!
  En die salade is looking good!