VIDEO: Weekly Vlog 14

Ik kwam dan misschien vijf dagen te vroeg thuis uit Italië, dat betekent niet dat ik meteen weer keihard aan het werk ging. Ik vierde nog even een paar dagen vakantie, omdat het weer het toeliet en omdat ik jarig was en omdat… had ik al gezegd dat de zon scheen? En dat ik jarig was?

In deze vlog neem ik je mee tijdens mijn 27ste verjaardag, eet ik meer taart dan goed voor me is en drink ik wellicht ook één cocktail te veel. Maar wat maakt het uit, je wordt maar een keer 27!

Liefs,
Annemerel

Delen:

18 Reacties

 1. Rosanne
  mei 16, 2016 / 17:21

  Hey Annemerel, misschien een tip voor tijdens het vloggen:

  Ik denk dat je je blog wat vlotter / leuker kan maken door beelden ietwat meer voor zich te laten spreken.
  Je vlog is voor een groot deel heel vertellend over wat je die dag gaat doen en hoelaat. Maar, om een voorbeeld te noemen, ik denk dat de kijker liever zíet dat je naar de stad gaat ipv dat je als je nog thuis bent vertelt dat je dat gaat doen, om er vervolgens niks van te laten zien (mss vind je het nog steeds awkward te filmen in het openbaar?).
  Dat is juist de kracht van film, anders is het niet veel anders dan een snapshotdiary. Maar ik begrijp dat dit ook lastig is!

 2. mei 16, 2016 / 17:54

  Ben het eens met Rosanne! Het blijft lastig lijkt me, maar ik vind het inderdaad niet heel interessant om de gehele video naar iemands gezicht te kijken die een verhaal vertelt.

  xx

 3. Esmee
  mei 16, 2016 / 17:56

  Altijd leuk om je vlogs te zien! Voor mij is het altijd een soort cadeautje voor na het hardlopen, krijg altijd zoveel motivatie als ik zie wat je allemaal doet in een week :)

 4. Lot
  mei 16, 2016 / 18:32

  Leuke vlog weer! Het is me alleen al eerder opgevallen dat jullie Birthday beetje gekkig uitspreken! Burfday

 5. Eline
  mei 16, 2016 / 18:42

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik je vlogs niet erg leuk vindt… Ze zijn erg lang en hoewel je de meest toffe dingen doet vertel je alles op een zeer verveelde toon..
  Ben het ook eens met Rosanna en anders misschien gewoon bij bloggen houden?

  • Marieke
   mei 17, 2016 / 14:46

   Gewoon lekker bloggen!

 6. laura
  mei 16, 2016 / 19:10

  ik vind je vlogs wel leuk!!! Je doet het gewoon op jouw manier en dat is wat mij betreft prima!

 7. D.
  mei 16, 2016 / 20:14

  Gelukkig om te horen dat ik niet de enige ben die je vlogs niet heel vernieuwend vind.
  Beetje saai zelfs. Ik vind ook dat je het op een verveelde toon uitspreekt, soms zelfs een arrogant. Alsof alles zo vanzelfsprekend voor je is.
  In een hotel in Den Haag slapen terwijl je er woont?

 8. Annekraai
  mei 16, 2016 / 22:57

  Annemerel!! gefelicteerd met je verjaardag jeetje 28 alweer phoe phoe je ziet er wel wat ouder uit hoor hihi. Ook heb je wel een aparte bril op zo een heb ik er nog nooit eerder gezien. lekker ook dat je vakantie hebt gehad bah ken dat ik loop soms een week in dezelfde kleding na mijn vakantie nou een leuke vlog weer ben benieuwd naar de volgende!

 9. J
  mei 17, 2016 / 00:27

  Ik snap bovenstaande reacties wel. Hoewel ik best een actieve youtube kijker ben, kijk ik jou vlogs lang niet altijd of kijk ik ze terwijl ik iets anders doe zoals de afwas. Ik denk dat je door je vlog wat in te korten of wat anders te bewerken best veel winst kan halen. Juist omdat je veel naar een vlogger als Casey Neistat kijkt (die ik niet zo goed ken, maar waarvan ik hoor dat hij vrij vernieuwend is als ’t om vloggen gaat) zou je daar misschien tips vandaan kunnen halen. Ook kleinere vloggers zoals Bram de Wijs of Arjen Lubach (hij is natuurlijk wel bekend van tv, maar pas sinds kort dagelijks op youtube) kunnen je misschien inspireren.

 10. Ilse
  mei 17, 2016 / 12:05

  Ik vond hem weer erg leuk om te kijken maar ik begrijp het commentaar. Het lijkt me erg lastig om te doen en helemaal in het openbaar maar je doet het steeds meer en er zit al verbetering in. Heel goed dus en blijf vooral zo doorgaan.

 11. Anneroos
  mei 17, 2016 / 14:41

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Ik vond het weer een leuke vlog, en dat gevoel van vast geroest zitten op de stoel, heeeel herkenbaar!

 12. manon
  mei 17, 2016 / 15:55

  Ik vind je vlogs super leuk! Ik volg je echt al heel lang, (6 jaar ongeveer?) en vind ze daarom zo leuk, omdat ze echt Annemerel zijn. Ik begrijp dat mensen die je nog niet heel lang volgen en andere vlogs gewend zijn dit misschien saai kunnen vinden, maar ik vind dit juist je kracht omdat ze zo lekker normaal zijn en gewoon ter aanvulling en afwisseling van je blog.

 13. Maaike
  mei 17, 2016 / 23:01

  Allereerst nog happy bday! Ik, als trouwe volger, vind je vlogs ook echt super leuk!

 14. Anne
  mei 18, 2016 / 13:51

  Ik zit al zo lang te twijfelen om een reactie achter te laten. Bij deze dus toch.

  Na een aantal jaren je blog te hebben gevolgd, moet ik toegeven dat het lezen ervan steeds minder leuk wordt. Het is naar mijn idee altijd hetzelfde en zelfs na de commentaren van laatst is er weinig verandering/vernieuwing in gekomen. Je teksten komen (meestal) nogal zeurderig, klagend en soms zelfs arrogant over en lijkt alsof je er nooit bij stilstaat bij wat voor moois je allemaal mag en kan doen.

  Jammer want in het verleden las ik je blogs altijd met veel plezier. Ik hoop dat je toch wat met alle commentaren/feedback/tips doet en dat iedereen je blog weer met plezier gaat lezen!

 15. Notazeiksnor
  mei 19, 2016 / 21:08

  Ik vind de reacties hier stom (alsof de wereld mag bepalen wie JIJ bent, we kijken graag in je leven mee maar dat betekent toch niet dat we dan ook maar moeten bepalen hoe jij je leven leidt?!). Dus, hoewel ik nooit reageer, toch even een head’s up en alsnog van harte gefeliciteerd!

 16. Sonja
  mei 19, 2016 / 23:13

  Ik heb het altijd als leuk ervaren om je ook op youtube te zien, dit omdat ik voor mijn gevoel wat beter beeld heb van hoe je bent. Al zien je kijkers maar 1% van alles en ook ik snap dat ik daar geen grote conclusies uit moet trekken, vind ik het toch leuk om de bewegende plaatjes te zien en vooral een stem te hebben bij de teksten wanneer ik je blog stukjes lees (al zeker zo’n 7-8 jaar of misschien wel langer). Misschien is het toevallig herkenbaar dat ik sinds ik weet hoe je klinkt ook jouw stem “hoor” in mijn hoofd als ik jouw blogs lees? Het is in ieder geval tof en knap dat je zo veel van je zelf online durft te delen. (Al klinkt dit zeker wat zweverig oeps.) Wel moet ik toegevens enigszins eens te zijn met bovenstaande comments, dat ik je video kijk maar bv tegelijk met afwassen of een ander simpel taakje. Juist omdat de praatstukjes prima te volgen zijn dan en als ik mooie ski beelden zie bijvoorbeeld dan kan ik nog wel stukje terugspoelen. Maar ik moet ook wel toegeven dat ik niet wil vergelijken, casey is casey en annemerel is annemerel, als ik meer casey wil kijken dan kijk ik meer casey. Dat zijn filmpjes wat hoogstaander zijn qua beeld, ja dat kan, maar de afwisseling per youtuber en het persoonlijke spreken me juist het meeste aan, of ja nou 4 duizend of 4 miljoen abonnees hebt. Als ik een tip mag geven, ik vind beelden van de omgeving incl leuk muziekje eronder echt wat toevoegen, stel je zou graag iets willen veranderen. Blijf verder aub vooral lekker jezelf :-)

 17. mei 23, 2016 / 23:01

  Ik ben het niet eens met eerdere reacties, ik vind jouw vlogs juist heel leuk omdat ze heel persoonlijk zijn en niet helemaal ‘gemaakt’, wat je bij andere youtubers vaak ziet. Ik denk dat jij gewoon echt zo bent en dat vind ik juist heel erg leuk! Gewoon blijven vloggen, want ik vind jouw leven heel inspirerend! En bijzondere dingen doen hoort bij jouw baan: in hotelletjes slapen terwijl je in dezelfde stad woont hoort er bij en is ook deel van jouw baan. :-)