SNAPSHOT DIARY: 15/5

 photo Recently Updated219.jpg


 photo Desktop2626.jpg

Goedemorgen! Ik word voor het eerst in hele lange tijd wakker zonder ook maar een kleine onzuiverheid. Ik kan me niet eens maar herinneren wanneer dat voor het laatst is voorgekomen. Lang geleden dus. Ik weet nooit hoe lang zoiets duurt, voor hetzelfde geld zit er binnen een paar uur alweer een nieuwe puist op mijn gezicht (als ik dit schrijf, 24 uur later, heb ik alweer een klein puistje ontdekt), dus ik geniet er maar van zolang het kan. Geen make-up vandaag dus.

Mijn ontbijt, soja yoghurt van Alpro en spelt granola van Smaakt. Ik moet nog wel een beetje wennen aan het feit dat ik geen eieren meer eet ’s ochtends, maar dit is best lekker.

 photo Desktop2627.jpg

Ik heb wat blogs geschreven en ben vervolgens in mijn auto gestapt om richting de supermarkt te rijden. Tijd om boodschappen te doen. Dat heb ik nog niet gedaan sinds ik terug ben van mijn roadtrip, dus het is hard nodig. Maar man wat is het koud. Negen graden? Wind? Serieus is het echt half mei vandaag?

Laatste stukje verjaardagstaart. Vierde dag dat ik taart eet. Ik denk ook dat op twee kleine stukjes na de hele taart op heb. Goed begin van mijn 28ste levensjaar. Maar who cares.

 photo Desktop2628.jpg

Mijn boekje voor mijn To Do Lists ligt nog in de auto en ik heb geen zin om naar buiten te gaan om het er uit te halen. Veel te koud. Dus doe ik het even zo. Dit staat er voor vandaag op het programma. Het hardlopen heb ik een dag eerder al gedaan, dus is al afgestreept. Ik weet eigenlijk niet eens meer waarom ik dit op het lijstje geschreven heb.

Lunch! Speltboterhammen met avocado en kiemgroenten. Was bijna vergeten hoe lekker dit is.

 photo Desktop2629.jpg

OEPS! Ik krijg om 12.19 een sms’je van mijn moeder dat ik niet moet schrikken maar dat mijn blog niet goed online is. Oh ohhhh wat nu weer? Blijkt… ik heb mijn blog nog niet opgeslagen en hij staat daarom dus niet online. Oeps. Gelukkig staat de blog nog open in een tabblad en kan ik hem zonder problemen online zetten. Het had erger gekund.

Geloof het of niet, maar ik kijk graag naar Formule 1. Ik ben er mee opgegroeid. Er zijn een aantal jaren geweest dat ik het niet zoveel keek, maar de laatste tijd kijk ik het steeds vaker weer. Ik wilde het eigenlijk bij mijn ouders gaan kijken, maar het probleem daar is dat ik niet mag praten. En als je me een beetje kent, weet je dat dat voor mij een onmogelijke opgave is. Dus kijk ik thuis maar, naar een Duitse zender (omdat het op geen andere zender die ik kan ontvangen word uitgezonden).

 photo Desktop2630.jpg

OMG! Wat een mooie race om te zien! Max wint. Omdat ik niet bij mijn vader en zusje op de bank zit hebben we contact gehouden via WhatsApp (mag niet praten, maar blijkbaar kunnen we wel berichtjes sturen). Na de race sturen Roos en ik elkaar tegelijkertijd een Snapchat met onze reactie.

 photo Desktop2631.jpg

Na de race werk ik verder aan mijn To-Do-List en rond een uurtje of zeven maak ik deze salade voor mezelf, met tomaat, buffel mozzarella en rucola. Ook eet ik een halve reep Tony’s Chocolonely. Ik had nog honger na deze salade, wat natuurlijk niet heel erg gek is. De chocola was lekker. Ik haal nooit chocola in huis, omdat ik er niet mee kan stoppen en omdat ik het idee heb dat het niet goed is voor mijn huid, maar deze reep vond ik vorige week in de brievenbus en kreeg ik van RTL4, voor een nieuwe serie op YouTube waar ik nu al de naam van kwijt ben en ik kan het ook niet meer opzoeken, want de reep chocola is inmiddels op.

***** NETFLIX TIP NETFLIX TIP NETFLIX TIP ***** The Blind Side met Sandra Bullock. Een film over een dakloze jongen die wordt opgevangen door een christelijke familie, hij blijkt een ontzettend groot talent voor American Football te hebben en lieve mensen ik was binnen vijf minuten al aan het huilen. Hele mooie film. Sandra is ook fantastisch in deze film, ze heeft voor deze rol niet voor niets een Oscar voor gewonnen.

 photo Desktop2632.jpg

Normal people are so weird! Ik moet nog steeds iets gaan kopen om deze schilderijtjes van Juniqe mee op te hangen. Iemand ervaring met die stickers van 3M, maken die je muren niet kapot en blijven ze goed hangen?

Tien uur, oma gaat slapen. Het spijt me, ik kan er niets aan doen. Ik ben sinds ik 27 ben nog saaier dan toen ik 26 was. Waar komt die slaap ineens vandaan?

Liefs,
Annemerel

Delen:

14 Reacties

 1. mei 16, 2016 / 12:10

  Ik sla de Netflix tip op!

  Het is koud. Belachelijk koud. Ik weiger de verwarming aan te zetten. Leuke snapshot weer, ik lees het elke keer weer met plezier.

 2. mei 16, 2016 / 12:44

  Ik vind die posters echt zo leuk! Ik ging gister ook even kijken op die webshop, en ik wilde het liefst echt tien posters in mijn winkelmandje gooien haha :)

 3. mei 16, 2016 / 13:38

  Ik keek ‘braaf’ om de zondag Formule 1 met mijn vader en broer mee, maar afgelopen jaren steeds minder.
  Tot Max vorig jaar mee ging rijden. Echt super leuk om te kunnen juichen voor een Nederlander op het podium!

 4. Kate
  mei 16, 2016 / 14:07

  Toen ik in een appartement woonde waar ik van de huisbaas geen enkel spoor van leven achter mocht laten mocht ik wél posterrails ophangen. Die rail hing zelf tegen het plafond aan en dan kon je daaraan met van dat metalen koord posters in lijsten ophangen. Ik had die rails toen bij de Ikea vandaan.

  • Denise
   mei 16, 2016 / 16:21

   Ja die tip had ik de vorige keer ook al gegeven! ;) ook bij de bouwmarkt heb je zulke rails nu!

 5. mei 16, 2016 / 15:21

  Oh help, die poster-webshop is leuk! En ja, Formule1! Ik kijk dat eigenlijk nooit meer, maar gisteren heb ik het dan wel weer gezien. Toch een beetje Nederlandse trots haha (die ik hard kon gebruiken na het songfestival..)

 6. mei 16, 2016 / 16:28

  Dat schilderijtje vind ik wel heel leuk!

 7. mei 16, 2016 / 16:42

  Ohh vriendlief heeft gisteren ook heel de dag op de bank naar Max (+ voor- en nabeschouwingen) gekeken hoor! Vind het ook altijd wel leuk om een beetje mee te kijken :)
  Ik heb trouwens een review geschreven over je boek op onze zojuist gelanceerde website voor ‘power girls’. :)

 8. Ilse
  mei 16, 2016 / 17:22

  Die posters blijven veel te leuk! En echt leuk dat Max gewonnen heeft.

 9. mei 16, 2016 / 18:06

  Hoe heet je op snapchat?

 10. mei 16, 2016 / 19:40

  Bedankt voor die filmtip! Opgeslagen.
  Ik kijk normaal nooit naar Formule 1, maar gister toevallig wel en man… Wat GAAAAF!
  Ook ik zat te stuiteren voor de TV.

 11. mei 17, 2016 / 08:21

  Haha, heerlijk toch om zo vroeg te gaan slapen!

 12. mei 18, 2016 / 09:31

  Ohhh ik was in Barcelona en echt de tranen stonden in mijn ogen! Ik ben echt al een sucker voor sportmomenten maar erbij zijn daar was niet normaal. Dat niet praten is lastig he, mijn vriend roept ook steeds sssssttt haha ;)

 13. mei 20, 2016 / 19:30

  Haha ik ben ook opgegroeid met ‘autootjes’ (zoals ik het als klein meisje noemde) op zondagmiddag, vierde overdag m’n verjaardag maar ’s avonds kwamen er nog vrienden langs en toen heb ik het nog even gezien. En kon ik er gewoon bij praten omdat het toch niet meer live was, wel zo handig. ;) Blind Side ga ik even onthouden!