VIDEO: Weekly Diary Vlog

Het is alweer tijd voor mijn tiende wekelijkse vlog! Tijd vliegt, is mijn boek echt alweer tien weken uit? Wow. Na tien weken filmen begint het ook steeds makkelijker te worden, ik vergeet mijn vlog-camera steeds minder vaak en het begint wat natuurlijk aan te voelen om in de camera te praten. Ik weet niet of jullie dat ook aan de video’s kunnen zien, ik hoop het wel.

Afgelopen week voelde ik me gelukkig alweer iets beter dan de week ervoor, maar beter durf ik mezelf nog niet te noemen. Want iedere keer als ik ook maar iets ‘milds intensiefs’ gedaan heb, kan ik weer mijn bed in omdat ik zo moe ben en me gewoon ellendig voel. Blegh, wat duurt dit lang zeg. En ik heb de afgelopen twee weken zo goed voor mezelf gezorgd, al zeg ik het zelf…

Deze week neem ik jullie mee naar Breda waar ik een boekpresentatie geef bij Run2Day, ik laat jullie zien dat ik soms een enorme kluns kan zijn in de keuken, ik had zelfs bijna brand veroorzaakt. Of nou ja bijna… er stond gewoon iets in de fik! En ik was lekker vaak met Roos.

Over Roos gesproken… Mochten jullie uitgekeken zijn en graag nog een video willen zien… Roos heeft afgelopen week ook een weekvlog gemaakt en als daar positief op gereageerd wordt, wil ze dit voortaan iedere week gaan doen. Ik heb vanmorgen hardop moeten lachen om mijn gekke lieve zusje die gewoon vertelt over het feit dat ze ongesteld is geworden en de hele middag heeft lopen janken in bed. Love her, no shame in her game.

Liefs,
Annemerel

Delen:

13 Reacties

 1. april 11, 2016 / 17:22

  Leuke weekvlog, ik heb een paar keer moeten lachen! Vooral bij de rokende ovenhandschoenen – hoe krijg je het voor elkaar, haha! Ik ga de vlog van je zusje nu kijken, je hebt me nieuwsgierig gemaakt ;-)

 2. april 11, 2016 / 19:25

  Weer een geslaagde vlog! Wat een drama met die overnwanten zeg haha, hoe krijg je het voor elkaar ;)

 3. Merel
  april 11, 2016 / 19:59

  Leuke video! Waar is die ‘casual’ blouse van die je op zaterdag droeg?

  • Annemerel
   Auteur
   april 12, 2016 / 10:49

   ZARA!

 4. Ilse
  april 11, 2016 / 20:20

  Wat een leuke weekvlog met evenementen! En wat leuk dat je twee video’s per week doet. En nu ga ik de weekvlog van Roos kijken.

 5. Rieke
  april 11, 2016 / 20:24

  Jeeeeeej wat leuk! Ik vond ‘m gezellig!
  En wat een gezond eten zeg, poeh poeh schaam je diep straks word je nog ziek enzo ;-)

 6. april 11, 2016 / 22:14

  Oh yes, heerlijk weer even een ‘normale’ vlog zonder sneeuw of vanuit bed!! Vond de sneeuwvlogs ook heerlijk hoor, maar kreeg er telkens zo’n gigantische adrenaline van (ik heb het geprobeerd maar ik ben echt een angsthaas en skiën bleek helaas niks voor mij).

 7. laura
  april 12, 2016 / 00:34

  jaa, ontzettend leuke en gevarieerde vlog!! Werk je trouwens nog voor Dutchcowboys op kantoor?

  • Annemerel
   Auteur
   april 12, 2016 / 10:48

   Op het moment niet!

 8. april 12, 2016 / 08:40

  Leuk weer om met je mee te kijken! En dat met die ovenhandschoenen is echt geniaal, haha!

 9. Kyra
  april 12, 2016 / 10:46

  Wat een gezellige vlog!
  Ik ben ook wel heel benieuwd waar je gestreepte blouse van is?! :)

  • Annemerel
   Auteur
   april 12, 2016 / 10:48

   Die is van ZARA, vorig jaar zomer gekocht!

 10. april 12, 2016 / 11:50

  Gezellig! En die wanten ;D