VIDEO: Weekly Diary Vlog

Eindelijk weer eens een vlog zonder sneeuw, na vijf vlogs waarin de sneeuw de overhand nam moet dat voor sommige van jullie een verademing zijn, haha. Ik daarentegen, begin het nu ineens heel erg te missen. Ik moet zeggen dat ik na vijf weken sneeuw het niet heel erg vond dat het lente werd, maar nu denk ik… WOW nog zo lang voordat ik weer kan skiën. Het is hard, het is moeilijk.

Afgelopen week stond in het teken van beter worden. In Italië en Oostenrijk kon ik de #coughofdeath nog een klein beetje negeren, hier in Nederland bleek dat uitgesloten. Helaas betekent dat ook dat ik na een bezoekje aan de dokter een streep door de Rotterdam Marathon kon zetten. Pijnlijk. Verder in deze vlog? Koken met oma, een fotoshoot voor het AD en wandelen, heel veel wandelen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. april 4, 2016 / 17:38

  Wat een leuke trui heb je aan tijdens de shoot van het AD! Waar heb je die gekocht? Ben trouwens erg benieuwd naar het recept van je oma’s ragout, ga je die denk je nog plaatsen? Hopelijk gaat het deze week weer wat beter met je keel!
  Volgens mij kijk jij altijd andere type series dan ik, maar ik vond The Americans echt een hele goede serie… Gaat over Russische spionnen in Amerika ten tijden van de Koude Oorlog. Fijne week!

  • Karlijn
   april 4, 2016 / 19:50

   Ik heb ergens voorbij zien komen dat ie van de zara komt! (Snapchat geloof ik)

   • Manon
    april 5, 2016 / 12:28

    Thanks!

 2. april 4, 2016 / 18:14

  Bloginspiratie .. altijd iets dat je voor een ander perfect weet wat je op die blog zou willen lezen, maar vervolgens voor je eigen blog geen idee hebt. Misschien is het weer eens tijd voor een leuke Q&A? Dan ontdek je aan de hand van een heleboel vragen wat mensen nog van je zouden willen weten. Een deel kun je dan beantwoorden in de Q&A, en de rest gebruik je als inspiratie. Al geloof ik graag dat je een heleboel vragen tegenwoordig kunt beantwoorden met “read my book!”. Hopelijk ben je er snel bovenop, jammer van Rotterdam, maar Salzburg is ook een tof vooruitzicht! Nog veel beterschap gewenst!

 3. Ilse
  april 4, 2016 / 19:54

  Wat een leuke vlog en wat droeg je leuke kleding tijdens die fotoshoot.

 4. april 4, 2016 / 19:57

  Ik vind het zo tof hoe jullie in de familie met elkaar om gaan. Nu ook nog oma erbij. Super! Hoop dat het ondertussen iets beter met je gaat. Ik was op Netflix helemaal freak van de serie Sense8. De eerste aflevering is even doorbijten, maar daarna…. hooked! Seizoen 2 is in de maak.

 5. Tessa
  april 4, 2016 / 19:59

  Ah wat ontzettend balen dat je nog steeds zo ziek bent en dat het dit jaar geen Rotterdam marathon voor jou is..
  Maar: je gezondheid gaat voor! Ik hoop dat je gauw weer opknapt, want kan me voorstellen dat dit zo waardeloos voelt..
  Trouwens een tip: ijs is inderdaad goed als je last van je keel hebt MAAR dan wel waterijs. Mij werd altijd verteld dat je zoveel mogelijk melkproducten moet vermijden, want dit maakt juist slijm aan waardoor je juist last krijgt van je keel en hoesten.

  xx

 6. Maggy
  april 4, 2016 / 23:28

  What about een blogje over je zonnebrillen stash? :-)
  Vind deze ook al zo mooi en je Celine ook!

  • april 5, 2016 / 09:28

   Jaa ik ben voor! Heb nog inspiratie nodig voor nieuwe zonnebrillen ;)

 7. april 5, 2016 / 23:33

  Ik vond het alsnog leuk om te zien hoor!
  Ter inspiratie: misschien een shopping guide van Den Haag in artikel of videovorm. Je bent ooit begonnen met hotspots, maar dit kunnen natuurijk ook leuke andere dingen zijn (niet perse food hotspots) :) Ik was afgelopen zaterdag voor het eerst in Den Haag, en het lijkt me leuk om er vaker terug te komen maar dan wel met jou tips!