VIDEO: Weekly Diary Vlog 12

Another Monday, another vlog. Afgelopen week stond in het teken van verjaardagen. Zowel mijn moeder als mijn zusje waren jarig. Mijn moeder pakte een prachtige Marc by Marc Jacobs tas uit op haar verjaardag, mijn zusje had haar nieuwe outfit en Rebecca Minkoff tas waar ze helemaal gelukkig mee was. We aten taart, hadden lunch en maakte Snapchats met oma.

Maar dat was niet het enige dat afgelopen week op het programma stond. Afgelopen week was uiteindelijk best nog wel een ‘druk’ weekje (met vooral leuke dingen). Maandag sliep ik in een strandhuisje, op het strand dus, hier in Kijkduin, samen met Marloes. Dinsdag werd ik dus wakker op het strand, hoe cool is dat? Donderdag ging ik samen met Roos naar Amsterdam voor een evenement van Puma en dit weekend ontbeet ik zowel op zaterdag als zondag met Laura. Oh en ik sliep zaterdagavond ook nog – heel spontaan – in een hotel in Amsterdam. Crazy!

Komende week wordt niet minder crazy. Vandaag en morgen moet ik zoveel mogelijk met mijn MacBook bezig zijn, maar heb ik ook verschillende afspraken buiten de deur. Woensdag in het koningsdag, maar ik heb nog geen plannen (waarschijnlijk zit ik dan ook nog achter mijn MacBook). Maar donderdag, of vrijdag is de grote dag… dat ik samen met Roosmarijn een roadtrip maken mag. Daarover later meer!

Hoop dat jullie de vlog weer leuk vonden om te zien. Ik bied alvast mijn excuses aan voor het feit dat ik echt weer 100.000 keer in mijn schermpje in plaats van in de camera heb gekeken. Ik leer het waarschijnlijk nooit. Misschien moet ik net als Casey Neistat alleen nog maar een zonnebril opzetten als ik film, dan zie je niet waar ik precies kijk (dat is ook de reden dat Casey dat doet trouwens) (hoewel ik het ook zou begrijpen als hij het deed omdat het er gewoon cool uit ziet, want dat is gewoon zo… als Casey nu zijn zonnebril af zet denk ik… wow, who is this guy?)

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. april 25, 2016 / 18:58

  Ooh dat strandhuisje!! Heerlijk.. :)

 2. april 25, 2016 / 19:33

  Ziet er uit als een mooie week! ;-)

 3. april 25, 2016 / 19:48

  Gaaf slapen in zo’n strand huisje! Prachtig!

 4. Ilse
  april 25, 2016 / 21:12

  Wat een leuke week met leuke evenementen en dingen!

 5. april 25, 2016 / 21:16

  Ik heb weer van je weekly vlog genoten! :)

 6. april 26, 2016 / 11:43

  Drukke week! Wat een mooi sushibordje, leuke beloning inderdaad, haha. Ik hou ook niet van boodschappen doen. Roos haar jasje is trouwens superleuk! Wat leuk dat Laura ontbijt voor jullie had gemaakt, zag er lekker uit!

 7. Anneroos
  april 26, 2016 / 16:43

  Een super leuke vlog weer! Die noodles met gehaktballetjes zien er echt lekker uit!