SNAPSHOT DIARY: 25/4

 photo Recently Updated210.jpg


 photo Desktop2518.jpg

Good morning! We beginnen de dag met… het editten van mijn vlog van vorige week! Tegenwoordig een van mijn favoriete bezigheden, zo leuk om alles terug te zien.

Restjesontbijt. Dit is scrambled eggs met rucola, kiemgroenten en lente ui. Restjes dus. Tijd om boodschappen te doen!

 photo Desktop2518.jpg

Maar eerst nog even verder werken! Vlog is klaar! Hij staat al live op YouTube, maar de bijbehorende blog komt pas vanmiddag om 17.00u online.

Ik heb van Red Bull dus 48 blikjes gekregen, gewoon, omdat ik me had laten ontvallen dat ik de Editions lekkerder vond dan de standaard Red Bull. Ik denk dat ik voor de rest van het jaar genoeg Red Bull in huis heb. Waar ga ik dit in vredesnaam laten?

 photo Desktop2518.jpg

Nog steeds in pyjama, want druk aan het schrijven en geen tijd om me om te kleden.

Ahhhh dit zie ik nu pas, mijn moeder heeft over haar verjaardagscadeau geschreven. Moet haar blog toch beter in de gaten houden want ze schrijft vaker dan ik dacht. Go mam!

 photo Desktop2518.jpg

Vanmiddag naar de kapper, niet om te knippen (want ik weet nog niet wat ik met de lengte aan moet), maar alleen om te kleuren. Ik dacht dat mijn uitgroei wel meeviel, totdat ik een foto van boven maakte, wow…. Gelukkig kan ik het nog camoufleren door mijn haar op de juiste manier in een scheiding te dragen en gewoon niet mijn kruin te laten zien.

 photo Desktop2518.jpg

Ik ben naar de supermarkt geweest om boodschappen te doen (daar heb ik gevlogt en ik kan nog steeds niet foto’s maken en filmen tegelijkertijd. Shit!) daarna heb ik dit experiment gemaakt. Havermoutrepen met Nutella. Ze liggen nu al een halve dag in de koelkast, ben benieuwd naar het eindresultaat. Als het lekker is staan ze vanmiddag op mijn blog.

Tijdens mijn lunch (sushi) kijk ik een deel van een aflevering van Jane the Virgin. Ik dacht dat ik die serie niet leuk vond, maar niets blijkt minder waar.

 photo Desktop2518.jpg

In Amsterdam, pokkenweer, ik moet mijn auto uit om naar de kapper te lopen.

Highlights zitten erin, nu drie kwartier wachten. Ondertussen schrijf ik een blog en doe ik een poging tot het schrijven van een column voor Metro (finaal mislukt). Ik heb geen foto van het eindresultaat van mijn haar (sorry) maar ik weet ook nog niet zo goed wat ik er van moet denken. Volgende keer wil ik weer mijn ‘eigen kapper’. Nu had ik geen geduld. Pffffttttt mijn moeder zegt ook altijd ‘geduld is een schone zaak’. Nou ja, shit happens. Het is maar haar. En waarschijnlijk ben ik de enige die het ziet (en mijn moeder en mijn zusje, want die zijn wellicht nog kritischer dan ik).

 photo Desktop2518.jpg

Ik ben bij de winkelopening van Jogha en daar hebben ze dus de lekkerste snacks. Ik weet niet meer waar ze vandaan komen, maar dit koekje met noten en framboos was erg lekker.

De nieuwe collectie van Jogha is trouwens ook heel erg mooi. De pop-up shop zit er tot het eind van deze week, in de Huidenstraat in de Negen Straatjes in Amsterdam. Ze verkopen de oude collectie met flinke kortingen en de nieuwe collectie. Ze zijn ook op Koningsdag geopend! Aranka staat zelf ook de hele week in de winkel!

 photo Desktop2518.jpg

Kijk, dit is de etalage waar je voor uit moet kijken!

Ik was van plan om gewoon thuis te eten, maar ik loop om kwart voor acht door Amsterdam en bedenk mezelf, ik kan niet met een lege maag naar huis gaan rijden. Dus ik haal een Acai Bowl bij Juice Brothers. Zo lekker! Weet iemand waar je gevriesdroogde Acai besjes in Nederland kunt kopen? Zou dit ook graag thuis willen maken.

Goed en dit was dus blijkbaar de laatste foto die ik gemaakt heb. Ik ben hierna naar huis gereden, kwam iets over negenen thuis en ben toen meteen mijn bed in gedoken met hoofdpijn/migraine. Ik voel me soms net een oma, maar ja… misschien ben ik dat ook wel gewoon.

Liefs,
Annemerel

Delen:

16 Reacties

 1. Manon
  april 26, 2016 / 12:11

  Lekker he, die acai bowls! Ik ben ook benieuwd waar je de bevroren versie kunt kopen, al geloof ik dat je het anders ook met poeder en bevroren banaan kunt proberen. Heb trouwens vanmorgen voor het eerst taartjes gehaald bij je favoriete Franse bakker, alleen verkopen ze op dinsdag geen citroen taartjes! :( De rabarber en chocolade waren in ieder geval super lekker, ik probeer morgen een eclair!

 2. april 26, 2016 / 12:18

  Ik hoop dat die havermoutrepen zijn gelukt en dat het recept dus vanmiddag online komt. Die acai bowls ken ik niet, interesting. De Jogha shop ziet er mooi uit.

 3. april 26, 2016 / 12:38

  Bevroren acai puree vind je in de vriezer bij de Jumbo, voor een klein zakje betaal je een euro. Ze hebben ook bevroren guave puree. Ook een aanrader.

 4. Marlieke
  april 26, 2016 / 12:41

  Vet leuk je eens in het echt te zien gister! En ik heb niks geks gezien aan je haar hoor! ;)

 5. Bregje
  april 26, 2016 / 12:55

  Jaaa, zo lekker die acai bowls! Bij de Ecoplaza verkopen ze bevroren acai en acai poeder kun je bestellen bij de body en fit shop.. Volgens mij is je eigen haarkleur trouwens ook heel mooi! Liefs

 6. Ilse
  april 26, 2016 / 13:02

  Productief dagje zo en ik hoop dat de havermout repen zijn gelukt. En die acai bowl ziet er lekker uit!

 7. laura
  april 26, 2016 / 13:13

  ik ben nu eigenlijk wel benieuwd naar je haar!!

 8. Rozemarijn
  april 26, 2016 / 15:17

  Nutella is heaven dus ik stem voor een recept! :-)

 9. april 26, 2016 / 15:33

  Ik ben benieuwd of die havermoutrepen geslaagd waren! Iets met Nutella is altijd goed volgens mij!

 10. april 26, 2016 / 16:11

  Benieuwd naar de havermoutrepen, over een uurtje even checken ;) Helaas heb ik geen tijd om deze week naar Amsterdam te gaan, maar ik zou dolgraag even bij de Jogha store langs gaan!

 11. R
  april 26, 2016 / 18:55

  Leuk weer. Ik zou toevallig laten ontvallen dat je ook nog op zoek bent naar een nieuwe auto o.i.d. Handig zulke merken ;)

 12. M
  april 26, 2016 / 19:41

  Ik begrijp alleen nier waarom je helemaal naar de kapper in Amsterdam gaat terwijl er bij jou om de hoek in de Valeriusstraat ook een goede (misschien wel betere) kapper zit. Daar kunnen ze ook prima een kleurtje doen. Scheelt weer een hoop reistijd, kan je gewoon lopend naar toe ;)

  • april 27, 2016 / 08:45

   Haha wauw, het verbaast me echt hoeveel mensen van jou weten soms. Of zie ik gewoon veel over het hoofd? Could me, maar dan nog. Wel benieuwd naar je haar hoor!

   • april 27, 2016 / 08:46

    *be

 13. april 27, 2016 / 16:04

  Hoofdpijn na zo’n leuke dag is toch echt wel een enorme domper, maar nouja de rest ziet er dus wel goed uit! Ik vind naar de kapper gaan op zichzelf altijd al niets omdat het gewoon heel vaak nét niet beantwoordt aan wat ik in mijn hoofd had. Gelukkig went het altijd (en valt het dan soms ook gewoon wel mee) :)

 14. april 30, 2016 / 22:24

  Ahhh al die Red Bull, ik ben misschien ergens toch wel een klein beetje jaloers. Voor die zilveren editie, die is zo lekker en wordt lang niet meer overal verkocht :(