VIDEO: Weekly Diary Vlog

En er is weer een week voorbij, een week waarin ik erg veel achter mijn keukentafel zat met mijn MacBook(s). Maar ook een week waarin ik toch wel weer genoeg leuke dingen gedaan heb om op zondagavond te beseffen, dat ik best wel een leuk leven heb en dat ik absoluut niet hoef te klagen.

Ook dit soort relatief ‘saaie’ weken zijn altijd weer heel erg leuk en eigenlijk vind ik juist die combinatie het allerbeste. Ja, wintersport is fantastisch, maar zo’n week als afgelopen week, die relatief normaal is (en waarin ik voor de verandering een keer niet ziek ben), daar geniet ik ook heel veel van. En doordat ik het allebei regelmatig heb (dit soort normale weken en reisjes naar het buitenland), waardeer ik het allebei echt enorm.

Deze week staan er ook weer leuke dingen op het programma. Zo ga ik vanavond bij Marloes slapen, die heeft namelijk een strandhuisje hier op Kijkduin (echt OP het strand!), morgen is mijn moeder jarig, woensdag mijn zusje, donderdag heb ik een evenement van PUMA en dan heb ik nog drie dagen waarin ik waarschijnlijk erg veel met mijn MacBooks zal zitten, want dit is alweer de laatste week dat ik de hele week in Nederland ben. Ik weet het, zwaar leven. Maar ik beloof je dat ik het allemaal echt niet voor lief neem.

Liefs,
Annemerel

Delen:

12 Reacties

 1. Maaike
  april 18, 2016 / 17:40

  Hahahaha dat over die mensen in arme landen en honger en trek :’) Ik hoorde pas bij college dat het gevoel van ons en het gevoel van de mensen in arme landen exact hetzelfde is als we willen eten… Dus je mag lekker honger zeggen hoor, doe ik ook altijd :)
  En dat gekrulde haar is leuk zeg, vaker doen! En zo lief om je mama te verrassen, ze zag er heel blij uit. Veel succes met hardlopen deze week!

 2. Marit
  april 18, 2016 / 17:51

  Wat een leuke moeder heb je, wat fijn dat het hardlopen een stuk beter gaat!

 3. april 18, 2016 / 17:57

  Leuke en gezellige vlog weer! Heb ‘m stiekem vanochtend al op YouTube gekeken :-)

 4. april 18, 2016 / 18:00

  Wat een leuke weekvlog! De bikini staat je heel mooi!

 5. Miny
  april 18, 2016 / 19:44

  Haha door jou vlog ben ik ook meteen weer mijn buikspieren gaan trainen :) Bedankt voor de motivatie!

 6. april 18, 2016 / 20:25

  Je haar ziet er tof uit met die krullen! Leuke vlog weer :)

 7. april 18, 2016 / 20:51

  Hahahahah dat moment van honger is zo herkenbaar, ik roep ook altijd honger en vind het rete irritant als iemand zegt dat ik trek heb. No way, als ik honger heb, heb ik echt honger en kan je me maar beter eten geven ipv tegen spreken :D. Vind jullie een leuke fam! Valt me wel altijd op dat je broer een beetje buiten beschouwing wordt gelaten, net zoals met dat cadeau enzo haha..

  • Annemerel
   Auteur
   april 19, 2016 / 11:36

   Mijn broertje wil niet op camera, dat is een bewuste keuze van hem en die respecteer ik.

 8. Ilse
  april 19, 2016 / 11:13

  Wat een leuke vlog, elke keer weer een plezier om naar te kijken.

 9. Krista
  april 19, 2016 / 13:20

  Wat leuk dat je Abdi geinterviewd hebt! Lijkt me zo’n sympathieke vent, ik ben fan!

 10. Anneroos
  april 19, 2016 / 22:13

  Weer een leuke vlog! Wat mij betreft zeker geen saaie week. Wat een leuk cadeau voor je moeder, ze zag er erg blij uit. Verder vond ik de krullen je ook heel leuk staan.

 11. A
  april 20, 2016 / 09:29

  Ah vooral het einde van de vlog <3 Ik krijg helemaal zin om bij mijn eigen familie langs te gaan ! (Doe ik dan ook vrijwel elk weekend haha). Zo'n lief en vrolijk moedertje hebben jij en Roos ook :)