SNAPSHOT DIARY: 18/4

 photo Recently Updated207.jpg

 photo Desktop2486.jpg

Goedemorgen wakker worden met de vlog van Roos!

Sommige mensen hebben Laundry Day, ik heb boodschappendag. Dat is dus maandag. En op maandagochtend voordat ik boodschappen heb gedaan is er dan ook niet heel veel meer in huis om ontbijt van te maken. Gelukkig had ik nog twee eieren.

 photo Desktop2486.jpg

Jaaaaa de nieuwe Jogha collectie is te koop! Vanaf volgende week is er ook een pop-up shop in Amsterdam, in de negen straatjes! Zo cool en zo trots op Aranka. Ben er nog niet over uit wat mijn nieuwe favoriete print is.. ik vind die roze wel heel erg gaaf, weer eens wat anders en leuk voor het voorjaar! Maar OK, ik was niet met Jogha bezig, ik was een blog aan het schrijven en ik was een video aan het bewerken en ik was nog een blog aan het schrijven. Go go go, dan kun je zo boodschappen doen.

Tijd voor boodschappen! Wat vinden jullie van mijn relatief gezonde karretje?

 photo Desktop2486.jpg

FOOD! Maandag is niet alleen boodschappendag, maar ook sushi dag. Kijk, dan krijg je zelfs zin om boodschappen te doen.

Klaar om te lopen, het zonnetje schijnt dus daar heb ik heel veel zin in. Ik draag wel altijd zonnebrand als de zon schijnt met hardlopen, anders heb ik over vijf jaar een rimpelkop waar je (ik) doodongelukkig van word. En zon is natuurlijk ook op andere manieren schadelijk voor je lichaam.

 photo Desktop2486.jpg

Kijk nou hoe mooi, dit is gewoon een paar kilometer bij mijn huis vandaan. Begrijp je waarom er geen andere plek in Nederland is waar ik zou willen wonen?!

 photo Desktop2486.jpg

Eerste keer dat ik mijn Stella McCartney Ultraboost gedragen heb met hardlopen. Zitten net zo lekker als de standaard UltraBoost. Heb in totaal negentig minuten gelopen, afstand weet ik niet, want loop nog steeds zonder App. Had wel gemiddelde hartslag van 153 en dat is voor mij onwijs laag (zone 1 is 151 bij mij en zone 2 is 159).

Klaar met lopen. Maak mijn eigen limonade, citroensap met een klein beetje suiker (heb ik nodig na negentig minuten lopen). Drink niet een, niet twee, maar drie glazen binnen twee minuten. Zo lekker, zo’n dorst.

 photo Desktop2486.jpg

Boston Marathon, blog, en edamame bonen! Ik ging eerst voor het halve pakje, maar uiteindelijk heb ik de rest ook op. Koolhydraten en veel eiwitten, heb ik nodig.

Volgend jaar hoop ik ook in Boston te lopen, vandaag kijk ik naar Abdi Nageeye, ik heb hem vorige week geïnterviewd voor Metro. Hij werd achtste in de marathon, maar liep heel lang op de vijfde plek. Totdat hij op kilometer 39 kapot ging. Super zonde, maar wel een enorm gave ervaring. En voor Rio was hij in Amsterdam al gekwalificeerd!

 photo Desktop2486.jpg

Abdi is eerste niet Ethiopiër / Keniaan op de marathon geworden. Wohoooo!

Look of the day, skinny jeans van Replay, laarsjes Acne, trui van Oysho.

 photo Desktop2486.jpg

Tijd voor een snel pastaatje en op naar het strand, want daar slaap ik vannacht. In het bloggershuisje op Kijkduin.

 photo Desktop2486.jpg

Marloes logeert twee nachten in het bloggershuisje op het strand. Op het strand van Kijkduin staan sinds een week twintig strandhuisjes die je gewoon als vakantiehuisje kunt huren, maar een daarvan is een huisje speciaal voor bloggers, in samenwerking met de gemeente Den Haag mogen daar de hele zomer bloggers logeren. Vanavond slaap ik bij Marloes in het huisje en er zou ons een verrassing te wachten staan. Blijkt… krijgen we een complete high wine geserveerd. Remke (woont ook in Den Haag en zijn Marloes allebei mee op persreis geweest), zou eigenlijk weg gaan, maar die bleef ook gezellig en later haakte ook nog de eigenaar van de strandhuisjes aan, het werd dus een hele gezellige avond, die heel onschuldig begon met een oestertje en een glas prosecco.

 photo Desktop2486.jpg

En het eindigde met zoet en champagne thee. Ja dat lees je goed, in dat glas zit dus thee. Ontzettend cool, ik kan het je niet meer na vertellen hoe dat nu precies gemaakt is, maar het werd echt a la minute bij ons in het strandhuisje bereid. Heel bijzonder en ook ontzettend lekker.

Half drie, tijd om te gaan slapen. De bedden in het strandhuisje zijn FANTASTISCH. Ik heb niet vaak zulke goede bedden in hotels gehad. En dit is een strandhuisje. Ik denk dat ik hier wil wonen. Ik weet dat ik hier wil wonen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

21 Reacties

 1. Marit
  april 19, 2016 / 12:12

  Leuk zo’n strandhuisje, ik ga eens kijken hoe duur dat is, lijkt me wel gaaf.

 2. april 19, 2016 / 12:33

  Wat weer een leuke diary, heerlijk dat je zo mooi woont! Jaloersmakend, al is Drenthe ook mooi. :-P

 3. april 19, 2016 / 12:36

  Wauw, super omgeving daar bij jou in de buurt! Dat lijkt mij heerlijk hardlopen zo.

  • mei 2, 2016 / 19:13

   Très bon, comme d&.Muuo;habitqdersais vu que « C’est la première visite d’un chef d’Etat ou de gouvernement étranger au Japon depuis la catastrophe du 11 mars. », j’aurais bien vu un troll Sarkosy en train de trépigner et de crier PREUMS!!!!Merci pour ce blog, à bientôt…

 4. april 19, 2016 / 12:54

  Oeh zo’n strandhuisje klinkt erg tof! Daar zou ik ook best een nachtje willen doorbrengen!

 5. Maria
  april 19, 2016 / 13:14

  Heb je de fabelachtige comeback van de winnares in Boston ook gezien? Echt ongelogelijk! En ook heel inspirerend dat je de wheelers zag finishen. Dat zouden ze in Amsterdam en Rotterdam ook moeten doen. Af en toe schakelen tussen de verschillende onderdelen op hetzelfde parcours.

  • Annemerel
   Auteur
   april 19, 2016 / 13:42

   Ja echt bizar! Die vloog echt dat laatste stuk, super bizar! En de wheelers waren ook heel indrukwekkend ja! Heel gaaf dat ze alles lieten zien!

 6. Eveline
  april 19, 2016 / 14:05

  Leuk verslag!
  Ik vroeg me af hoe werden jouw hartslagzones bepaald?
  Na 30lessen start to run schiet de mijne nog altijd meteen de hoogte in, hierdoor heb ik schrik dat het ongezond wordt. Terwijl ik best wel traag loop 7km per uur.

  • Annemerel
   Auteur
   april 19, 2016 / 15:07

   Ik heb dat uit laten rekenen tijdens een conditietest!

   • Eveline
    april 19, 2016 / 16:16

    Lijkt me zeer interessant! Mss ook maar eens doen. Waar doe je dat dan? In het ziekenhuis? Bij een cardioloog dan?

 7. Marieke
  april 19, 2016 / 14:39

  Jammer dat die strandhuisjes meer dan € 500 per WEEKEND kosten! Ziet er heerlijk uit, maar dat gaat me een beetje te ver :-(

  • Marije
   april 19, 2016 / 15:01

   Bizar he? :(

   • Annemerel
    Auteur
    april 19, 2016 / 15:05

    Ja is best prijzig als je het vergelijkt met een huisje op bijvoorbeeld Center Parcs, maar je zit wel op het strand, huisje is voor 4 personen en voor hotelkamers ben ik vaak meer kwijt dan dit. Weekend is wel drie nachten he!

    • Marieke
     april 19, 2016 / 18:13

     Ja, als je met z’n 4-en bent, valt het mee. Hoewel er dan wel 2 in een staprebedje moeten slapen.
     Met z’n 2-en is het €90 p.p.p.n. zonder hotelontbijtje… Ik wacht wel op een leuke winactie (hint hint) of aanbieding ;-)

 8. april 19, 2016 / 15:48

  Zag er een superleuke dag uit! En zo’n huisje op het strand is echter super :)

 9. april 19, 2016 / 16:05

  Heel cool dat strandhuisje, enjoooy!

 10. Maartje
  april 19, 2016 / 17:49

  Oh ik ben vorige week nog in Kijkduin geweest! Ik had helemaal niet door dat die huisjes zo nieuw zijn. Lijkt me heerlijk wakker worden en gelijk aan zee zijn xx

 11. april 19, 2016 / 18:00

  Leuk om te lezen dat jullie zo’n gezellige avond hadden!
  – En dat van het niet op een andere plek willen wonen begrijp ik maar al te goed. :)

 12. april 19, 2016 / 22:54

  Leuk, zo’n strandhuisje speciaal een hele zomer voor bloggers gereserveerd!

 13. Ilse
  april 20, 2016 / 09:57

  Wat leuk van die strandhuisjes en wat een fijne locatie! Ik begrijp trouwens heel goed dat je daar niet weg wil, haha.