SNAPSHOT DIARY: 17/4

 photo Recently Updated20.jpg

 photo Desktop235.jpg

Morrrrning het is inmiddels kwart voor negen en ik wil mijn bed uit, want ik wil hardlopen en en en en en … maar het zonnetje schijnt en ik lig zo lekker in mijn bed. Ik weet dat als ik naar buiten ga, het zonnetje ook schijnt, maar is er buiten ook een bed dat zo lekker ligt? Ik denk het niet. Ik blijf dus nog heel even liggen.

 photo Desktop235.jpg

Breakfast! Ik noem dit een krokant (want te hard gebakken) spiegelei op toast.

Ready to run. Ik draag een kort broekje in de hoop mijn melkflessen wat kleur te geven voordat ze straks in rokjes en korte broekjes gestoken moeten worden. Ik draag nog steeds wel een hoog gesloten longsleeve, want als mijn longen koud worden heb ik het nog steeds erg lastig. Ik ben nog steeds niet 100% beter, maar het gaat gelukkig wel al veel beter dan een week geleden.

 photo Desktop235.jpg

Helemaal alleen in de duinen. Beste trainingsgebied hier in de buurt, want niets is 100% vlak. En ook al noemen ze de halve marathon van Salzburg (nog dertien dagen!) vlak, ik geloof daar helemaal niets van. Oostenrijkers hebben een heel andere opvatting van vlak dan wij Nederlanders. Dus ik bereid me maar alvast voor.

Zonnetje wordt regelmatig afgewisseld met hele donkere wolken en soms zelfs wat regendruppels. Maar ik ben aan het hardlopen dus dan maakt dat helemaal niet uit.

 photo Desktop235.jpg

OK, gedoucht, omgekleed, klaar om naar de stad te gaan waar ik met Carlissa heb afgesproken om te gaan hotspot hoppen. Voor het eerst in maanden ga ik mijn fiets weer eens gebruiken. Een van de redenen waarom ik die nooit gebruik is omdat ie volledig staat ingeparkeerd en mijn fiets is ontzettend zwaar en lastig om hieruit te krijgen.

Oh oh Den Haag, ik denk dat ik veel te vroeg ben, want ik ben vijf minuten te vroeg en Carlissa is normaal altijd minstens een half uur te laat. Maar dit keer is ze gewoon op tijd en ik heb mijn fiets nog niet eens weg gezet, dus eigenlijk ben ik nu te laat. OMG.

 photo Desktop235.jpg

Hotspot nummer drie, op de Grote Markt, met een gin tonic en een biertje.

En hotspot nummer vier is het onlangs geopende café Pistache. Meer over deze hotspots (en drie andere hotspots waar we in een middagje geweest zijn) binnenkort op mijn blog en op YouTube. We hebben namelijk een video opgenomen!

 photo Desktop235.jpg

Het was een super gezellige middag maar 1. ik moest vloggen, 2. ik moest een video maken, dat betekent dat het maken van foto’s iets te veel gevraagd was, blijkbaar. Daar kom ik achter als ik in mijn auto stap en voordat ik ga rijden even mijn foto’s bekijk. Ondertussen heb ik zelfs nog even gewerkt, want ik moest mijn stukken voor Metro nog nalezen en een column schrijven voor dinsdag. Allemaal geen beeldmateriaal van. Maar is echt gebeurd. Nu op weg naar mijn ouders.

Mijn vader heeft gewoon een vlog-camera gekocht, de Sony RX100. Hij schijnt zelfs nog beter te zijn dan mijn Canon G7x. Ik heb voorgesteld dat hij samen met mijn moeder gaat vloggen. Mijn zusje heeft blijkbaar precies hetzelfde voorstel gedaan. Maar hij was niet erg enthousiast.

 photo Desktop235.jpg

Een glaasje – hele lekkere – wijn.

En avondeten. Kip met aardappeltjes en mayonaise. OH en sla. Maar die sla die ligt nog niet op mijn bord. Geloof me alsjeblieft dat ik die echt gehad heb.

 photo Desktop235.jpg

Ik probeer het weer een keer, oorbellen. Maar ik vind het dus echt niet mooi staan bij mij. Ik lijk tien jaar ouder en het enige dat ik op deze foto zie is die oorbel.

Cappuccino en go……

 photo Desktop235.jpg

Home! Dit soort gebouwen staan er dus in mijn straat en ik vind dat zo mooi! Er zijn heel veel redenen waarom ik wel zou willen verhuizen, ik hoor namelijk iedere auto die voorbij rijdt (ook ’s avonds) en het is best klein, maar als ik mijn straat dan weer zie dan denk ik… nee, ik wil hier voor altijd blijven.

En met een geurkaars naast me importeer ik mijn video beelden van mijn vlog van afgelopen week en zet ik mijn vlog in elkaar. Daar ben ik rond een uurtje of elf mee klaar en dan vind ik het eigenlijk wel tijd om lekker mijn bed weer in te gaan.

Fijne zondag, hele fijne zondag. Zo zou elke zondag moeten zijn. Lekker lang in bed, een stukje hardlopen, een middagje op het terras met een vriendin, een klein beetje werk, eten bij mijn ouders, vlog in elkaar zetten en rustig met een voldaan gevoel gaan slapen. Ik teken ervoor hoor.

Liefs,
Annemerel

Delen:

12 Reacties

 1. april 18, 2016 / 12:24

  Klinkt als een mooie zondag. Waar kan ik tekenen? ;-)

 2. Elsa
  april 18, 2016 / 12:30

  Wat een heerlijke dag!

 3. april 18, 2016 / 12:41

  Klinkt inderdaad als een ideale zondag :) lekker toch!

 4. Marit
  april 18, 2016 / 12:45

  Wat fijn dat je weer kan hardlopen. Ben benieuwd naar je verhalen over de halve marathon van Salzburg, die wil ik misschien ook gaan doen volgend jaar of het jaar daarna.

 5. april 18, 2016 / 13:01

  Wat een fijne zondag heb je gehad! Die cappuccino ziet er heerlijk uit.

 6. april 18, 2016 / 13:27

  Wat een heerlijke zondag inderdaad! Enne, die oorbel staat je best leuk!

 7. Marieke
  april 18, 2016 / 13:45

  Ik vind deze oorbel ook leuk staan bij je. Weetje dat het ook enorm veel uitmaakt of je een gouden of zilveren oorbel kiest? Ik heb een kleurenadvies gedaan en daar werd o.a. ook de kleur van je sieraden (goud/zilver) in meegenomen. Als ik een zilveren oorbel in doe lijk ik ook 10 jaar ouder + zie ik maar één ding (OORBEL).

 8. april 18, 2016 / 16:35

  Wat een heerlijke zondag! Ik ben erg benieuwd naar je video over de hotspots!

 9. april 18, 2016 / 17:24

  Oh wat fijn dat je zo dicht bij de duinen en de zee woont.. stiekem heel jaloers! Klinkt als een fijne zondag :)

 10. Ellis
  april 18, 2016 / 18:18

  http://www.salzburg-marathon.at/de/informationen/streckenplan/
  Fijn dat je weer aan het lopen bent! Die halve marathon van Salzburg is trouwens écht vlak (zie link naar het parcours, hoogteprofiel staat eronder). Die heuveltraining in de duinen geven je dus de kracht om je tempo vast te houden en hoef je niet te gebruiken om heuvels op te komen. Lekker!

 11. Ilse
  april 18, 2016 / 22:39

  Wat een fijne zondag zo!

 12. april 19, 2016 / 15:58

  Same thing met oorbellen! En ik vind je uitzicht/straat ook echt heeel mooi, inderdaad de moeite waard.