VIDEO: Weekly Diary Vlog 5

Terwijl ik ondertussen alweer in een ander skigebied ben (wat een rotleven) heb ik hier nog de video van afgelopen week. Een week die begon in Maria Alm en eindigde in Den Haag. Of nou ja, dat is niet helemaal waar, hij eindigde namelijk eigenlijk in Serfaus, maar omdat ik daar een complete vlog aan wilde wijden, gaat deze vlog maar tot en met zaterdag.

Het was weer een gezellig weekje. Een week die overigens begon met een afschuwelijke kater. Dit is dan ook een van de redenen waarom ik maandag niets gefilmd heb. Niet een heel goed excuus trouwens, want rond de lunch was die kater als sneeuw voor de zon verdwenen en had ik prima kunnen filmen. In deze vlog zie je onder andere hoe Roos en ik off-piste skiën met een instructeur (in opgevroren poedersneeuw, niet ideaal), de ski-show (waar Roos aan meedeed) en ben ik de laatste drie dagen vooral aan het work-work-work. We sluiten af met mijn lange duurloop, die veel zwaarder was dan ik gehoopt had. Maar hé, what doesn’t kill you makes you stronger.

Hoop dat jullie de vlogs (ook al is deze niet zo spectaculair) nog steeds leuk vinden. Ik ga deze week weer écht mijn best doen om leuke beelden te filmen. Ik ben de hele week samen met Roos, dus ik heb zo’n vermoeden dat dat wel moet lukken.

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. Ilse
  maart 7, 2016 / 19:59

  Hij was weer leuk!

 2. maart 7, 2016 / 21:11

  Ik ben eigenlijk helemaal niet zo van de vlogs (volg er maar weinig), maar voor die van jou (en Roos) maak ik altijd even tijd. Super leuk! Veel plezier in Serfaus :-)

 3. maart 8, 2016 / 11:59

  Haha, ja, verschrikkelijk leven heb jij ;-) Leuk vlog zeg, genieten!