SNAPSHOT DIARY: 6/3

 photo Recently Updated184.jpg


 photo Recently Updated184.jpg

Goedemorgen het is half zeven, ik zit bij mijn ouders op de trap te wachten voordat iedereen – in dit geval alleen mijn ouders haha – klaar is om in de auto te stappen. Vandaag rijden we naar Serfaus, het wintersportgebied waar ik heb leren skiën en waar ik tot 2014 iedere winter geweest ben met mijn ouders. Vorig jaar verhuisden mijn ouders en schoot de wintersportvakantie erbij in, dit jaar gaan we gelukkig wel! Zo veel zin in! We halen mijn zusje op bij een treinstation in Oostenrijk, die komt vanuit Maria Alm richting ons. Wel gek om het grootste gedeelte van de reis alleen te zitten.

Old school krentenbollen achterin de auto bij mijn ouders, we zijn vertrokken!

 photo Recently Updated184.jpg

En saucijzenbroodjes. Twee stuks. Ik heb zo’n gevoel dat dit een reis gaat worden waarbij ik heel erg veel ga eten. Kan er niets aan doen, het is een dag na een duurloop, dan kan ik altijd een paard op en nu zit ik de hele dag in de auto, dan denk ik dus ook de hele tijd aan eten. Zeker als ik niet achter het stuur zit.

Je wordt altijd zo mooi van die spiegels in de toiletten langs de Duitse Autobahn, hier sta ik op een afstandje, dan gaat het nog enigszins. Maar winter of zomer, gekleurd of wit, van dichtbij zie je er in die spiegels altijd dramatisch uit. Vind ik dan.

 photo Recently Updated184.jpg

Drie maal raden wie de actrice op de cover van dit tijdschrift is. Zo knap die Duitsers, kunnen buitenlandse actrices heel makkelijk ‘verduitsen’. Ik zag het wel, maar moest wel even bevestiging hebben dat ik het goed had…

Ik zou trouwens ook wel een laagje ‘verduitsing’ in Photoshop kunnen gebruiken op dit momentje, ziet er goed uit dit, haha.

 photo Recently Updated184.jpg

Back in the car, koffie tussen mijn Nikes, MacBook naast mijn voeten… zo gaan die dingen (soms). Koffie was te warm om vast te houden, dan moet je creatief worden.

We rijden langs de Bodensee, mooi uitzicht, extreem slome route (meerdere stukken waar we verplicht dertig moesten rijden). Maar hé, we zaten goed.

 photo Recently Updated184.jpg

Jaaaa we zijn in Oostenrijk en rijden nu door Vorarlberg, de sneeuw is daar altijd zo mooi. Zo’n gebied waar altijd net iets meer valt dan in (sommige) andere gebieden.

We zijn in Landeck op het station, om Roos op te wachten. Mijn vader heeft een grote liefde voor treinen (modeltreinen, tijdschriften, hij werkt zelfs voor Prorail, of had ik dat niet moeten zeggen, hahaha nu worden jullie allemaal boos als jullie trein niet rijdt! Kan hij niks aan doen hoor, denk ik dan), dus als je dan op een buitenlands station bent moet je foto’s maken, dat snappen jullie.

 photo Recently Updated184.jpg

Jaaa we zijn in Serfaus en er ligt sneeuw in het dorp en Rosie is er en YES! Life’s good!

 photo Recently Updated184.jpg

Tijd voor een kleine fotoshoot op ons balkon, prima uitzicht toch?!

 photo Recently Updated184.jpg

Eerste dat Roos en ik gaan doen (nadat we de auto hebben uitgeruimd) naar de supermarkt rennen (die gaat namelijk bijna dicht) en wij willen Almdudler, chips (& Aperol Spritz). We waren net op tijd. En kijk nou hoe mooi het dorp erbij ligt met die sneeuw en die ondergaande zon.

 photo Recently Updated184.jpg

Mijn vader heeft ook een mooie foto gemaakt en wil hem op Instagram plaatsen. Ik leg hem eerst even uit hoe hij zijn foto’s het beste kan bewerken met behulp van Instagram (ik gebruik meestal de LUX functie en pas de helderheid en het contrast iets aan, soms doe ik ook nog iets aan de warmte van de foto, that’s all). Mochten jullie hem willen volgen (hij heeft al drie foto’s, @rob_dejongh is zijn account).

Mama heeft gisteren in Nederland een tafeltje bij een van de lekkerste pizzeria’s uit het dorp gereserveerd (Montana!) en dat is maar goed ook, want het is er stampvol! Roos en ik doen slim.. we bestellen een pizza (met parmaham, rucola en parmezaan)

 photo Recently Updated184.jpg

En een lasagne. Best of both worlds. Sharing is caring!

Kusjes van ons. We zijn allebei een beetje moe, het is inmiddels ook al tien uur. Helaas is ook hier in dit appartement het internet weer pietjepruimen. Maak deze blog dus weer met behulp van het internet van mijn iPhone. Het wordt echt tijd dat je internet in Europa gewoon uit je normale bundel kunt krijgen, want dit wordt zo wel een beetje duur grapje.

Morgen skiën met Roos en mijn vader. Mijn moeder kan helaas door medische problemen niet skiën, super jammer, maar zij gaat uitvinden waar je hier de lekkerste taart kunt eten, hahaha. En daar gaat ze dan natuurlijk over bloggen. Ze houdt je op de hoogte ;-).

Liefs,
Annemerel

Delen:

19 Reacties

 1. maart 7, 2016 / 12:08

  Gezellig en knus om zo samen te zijn met je familie geniet ervan. Opzoek naar de beste taart is iets wat ik altijd leuk vind, ik ga het lezen hoop ik ;-)

 2. maart 7, 2016 / 12:18

  Keihard lachen om de naam van je moeder’s blog – had ik helemaal gemist :””)

 3. Dagmar
  maart 7, 2016 / 12:33

  Veel plezier Annemerel!! Ik ging vroeger met de familie altijd naar Fiss. Wel goed insmeren met zonnebrandcrème he ;-)

 4. maart 7, 2016 / 12:37

  Actrice op de cover is Gwyneth Paltrow, of niet? Inderdaad even drie keer kijken, haha. Ik word lichtelijk jaloers van al je wintersport reisjes, geniet er ook deze keer weer van!!

  • maart 7, 2016 / 12:39

   … from the church :)

 5. Meggy
  maart 7, 2016 / 13:05

  Gwyneth Paltrow met een Heidi Klum tintje? haha

 6. Xantie
  maart 7, 2016 / 13:43

  Ik vind jou en Roos soms zo enorm kinderachtig doen. Nu Roos weer met die lap uit haar mond, en laatst een pic waar jullie elkaar op de mond zoenden. Erg overdreven soms allemaal.
  Oh en die spam over die saaie blog van je moeder kun je ook maar beter laten. Wil ze hoge bezoekersaantallen dankzij jou of door haar content ? Als het dat laatste betreft mag ze echt nog wel wat skills opdoen. Ze is saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai

  • Sarah
   maart 7, 2016 / 15:07

   Jeetje, slechte dag gehad? Als je het niets vind ga je toch lekker weg. Ik vind de foto’s hartstikke leuk, sommige mensen hebben gewoon een goede relatie met hun familie, dan maak je dit soort foto’s… En het is ook leuk om af en toe iets te lezen via de blog van haar moeder.

   • Cath
    maart 8, 2016 / 07:55

    Zeker gemeen!

    Alhoewel ik wel hard moest lachen om het stukje over haar moeders blog!

  • Janet
   maart 9, 2016 / 19:08

   Wat een kinderachtige reactie zeg.

  • esther
   maart 10, 2016 / 11:20

   hahahahahhaa heerlijke reactie dit. Ik ben het er wel mee eens. Annemerel, je laatste post waarin je schrijft dat je zit met de negatieve commentaren daar hoort dit ongetwijfeld bij. Maar goed, je schrijft toch voor je lezeressen? Dan mogen we toch ook aangeven wat we minder leuk vinden?

   Je blog is naar mijn mening de laatste tijd 1 en al toneel ”kijk toch eens hoe ontzettend leuk mijn leven is en naar mijn 100.000e selfie. Dan krijg je daar 20 kirrende reacties op dat je huid zo mooi is en je er zo goed uit ziet en dat je zo boft met je skien en met je suuuuperleuke relatie met je zusje en wat niet (zelfs: ” oh!! Wat TOEVALLIG!! beertjes chips is ook mijn favoriete chips!! ” ik bedoel serieus!?). En dan zitten er een paar kritische tussen (waarvan inderdaad een paar haters, maar ook een paar die best onderbouwen) en dan ga je daar over treuren. Grow a pair en misschien kan je ook wat doen met de negatieve reacties, bijvoorbeeld nadenken over eens wat echte goede schrijfsels ipv een verzameling van twitter berichten of liedjes waar je naar luistert…

  • maart 10, 2016 / 16:26

   Wauw zeg wat een zuurpruim. Fijn dat jij het leven in ieder geval ALTIJD serieus neemt. Naar leven zul je hebben als je met zo’n zuur karakter moet leven.

   A lion never loses sleep over the opinion of sheep Annemerel! <3

 7. yvonne
  maart 7, 2016 / 14:00

  hahahaha Xantie! wat klink je zuur en negatief! gelukkig is het je eigen keuze of je een blog wel of niet leest. Ik vind het allemaal wel grappig hoor.

 8. maart 7, 2016 / 14:13

  Jemig, is dat Gwenyth? Onherkenbaar haha. Enne, ik heb echt drie keer niks met wintersport, maar door al jouw plogs heb ik nu écht zin om te leren skiën en een weekje de sneeuw op te zoeken haha.

 9. Ilse
  maart 7, 2016 / 14:21

  Wat onwijs leuk om dit te doen (alleen jammer van je broertje) en wat leuk dat je ouders instagram hebben!

 10. maart 7, 2016 / 16:12

  Wat jammer dat je moeder niet kan skiën dit jaar, misschien volgend jaar beter! Serfaus ziet er leuk uit.

 11. Wilrieke
  maart 7, 2016 / 16:33

  zo herkenbaar, mijn vader werkt ook bij prorail en ik was dit weekend met hem in London, bij elk station (ook de metro) moesten foto`s gemaakt worden van de constructie. Loop je in Camden Town of Borough Market kijkt hij eerst om zich heen uitgebreid de constructies te bestuderen om daarna pas verder te kijken haha.

 12. Dwight
  maart 7, 2016 / 17:33

  Ha die Annemerel, leuk om weer is even door de snapstory’s op je blog te bladeren.. Ik zou wel met je willen ruilen hoor deze week…zo lekker al die uren van de bergen glijden… Maar om je internetprobleem op te lossen.. Nou ja oplossen… Kun je in nederland bij je provider geen internetten in het buitenland afsluiten??? Wel zo gemakkelijk..
  Agh je zal er vast zelf al aan gedacht hebben…

  Veel plezier deze week en kom allen heel terug

  Groetjes
  Dwight