VIDEO: Weekly Diary Vlog 3

Alweer mijn derde vlogging-week, het begint al iets normaler te worden om iedere keer die camera even te pakken om een stukje te filmen. Maar het gebeurt nog steeds dat ik soms een hele dag mijn camera laat voor wat het is, afgelopen dinsdag bijvoorbeeld, zou je ook niet echt meer kunnen vertellen wat ik toen gedaan heb, dat kan ik een dag later op woensdag al niet meer. Zo gaan die dingen (bij mij blijkbaar).

Deze week begon in Groningen en eindigde in Oostenrijk, afgelopen week heb ik 2000 kilometer gereden en deze week komt daar nog eens 2000 kilometer bij. Eerst weer terug naar Nederland rijden en dan vrijdagnacht weer terug naar Oostenrijk. Je vraagt je misschien af waarom ik hier niet gewoon blijf, ja, je bent niet de enige. Maar ik hou van autorijden en ik neem zaterdag Noortje mee, die kan ik ook niet ineens vertellen, ga jij maar lekker vliegen want ik ben er al. Daarnaast zitten alle hotels hier super vol, mijn kamer is vannacht helaas ook niet meer beschikbaar, dus de keuze was vrij simpel gemaakt.

Maar goed, naast 2000 kilometer autorijden heb ik ook andere dingen gedaan. Zoals presentaties geven met Run2Day (Groningen, Den Haag, Rotterdam), skiën, wandelen, hardlopen en natuurlijk gewoon schrijven. Soms zou je misschien bijna vergeten dat ik dat ook nog doe, maar het is toch heus.

Nou en nu is het hopen dat jullie deze blog vandaag om 17.00u kunnen lezen en de vlog om 17.00u kunnen bekijken. Mijn video is al vanaf 23.30u gisteravond aan het uploaden, inmiddels is het 8.30u en moet ik bijna uitchecken. Fingers crossed dat het me toch nog gaat lukken.

See ya next week! (of gewoon morgen om 12.00u met een nieuwe snapshot diary!)

Liefs,
Annemerel

Oh ja!!! De video heeft zelfs nog een heuse gastvlogger, Marit, van Fitwithmarit.nl ! Duimpjes omhoog als jullie vinden dat Marit ook moet gaan vloggen ;-) hahaha.

Delen:

9 Reacties

 1. Laura
  februari 22, 2016 / 17:26

  Ja Marit moet vloggen!!!! Maar de vlog mist helaas :(

 2. februari 22, 2016 / 17:43

  Waar is ‘ie dan :’)

 3. Ilse
  februari 22, 2016 / 19:38

  Wat een onwijs leuke vlog! Gelukkig kunnen we in je snapshot teruglezen wat je gedaan hebt dinsdag, haha.

 4. Annemiek
  februari 22, 2016 / 22:06

  Leuke vlog weer! Tot wanneer is de kortingsbon voor run2day geldig, die bij live love run zat? Ik heb eigenlijk nog geen nieuwe hardloopschoenen nodig hahaha.. Maar in de toekomst misschien :-)

 5. Anneroos
  februari 23, 2016 / 22:11

  Weer een leuke vlog :)

 6. Yvonne
  februari 24, 2016 / 11:24

  Ik vind je vlogs heel leuk! Ben net terug van een reis van 7 weken, dus kan nu lekker alles terug kijken :) Heerlijke tijdsbesteding!
  En nu kan ik ook eindelijk je boek kopen :)

 7. Fleur
  februari 25, 2016 / 11:31

  Tip voor als je vlogt: kijk in de camera en niet naar jezelf. Heel irritant om naar te kijken zo.

 8. februari 27, 2016 / 14:37

  Weer een leuke vlog! En knap dat je zoveel boekpresentaties geeft! :)