VIDEO: We mochten de kerk niet in…

We zijn net een half uurtje thuis (letterlijk!) en ik ben eindelijk in staat om mijn nieuwste Italië-vlog met jullie op mijn blog te delen. Wellicht heb je hem al lang gezien (als je geabonneerd bent op mijn YouTubekanaal heb je hem vast eerder deze week al gespot), maar daarna stopte het internet in Italië ermee en kon ik de video niet op mijn blog delen. DRAMA. Haha nee hoor, ik had verdomd weinig internet-stress de afgelopen drie weken. Ook wel eens lekker.

Hierbij dus mijn derde vlog vanuit Italië, jullie hebben er nog drie van me tegoed, die moet ik alleen nog even editten en die komen de komende week zo snel mogelijk online op YouTube. Abonneer je op mijn kanaal om hier als eerste van op de hoogte te zijn.

Hoop dat jullie de vlog weer leuk vinden om te zien :)

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. Malou
  juli 21, 2016 / 21:19

  Jaaaa! Heel blij met nog drie extra vlogs!! Kom helemaal in de vakantie stemming door jou, thanks! Fijn dat je weer veilig thuis bent :)

 2. juli 22, 2016 / 08:33

  Je italy vlogs zijn zo leuk Anemerel! kijk er elke week naar uit haha

 3. juli 22, 2016 / 09:59

  Heerlijk zo’n zomerse vakantievlog! Net alsof ik zelf even op minivakantie ben :)

 4. Ilse
  juli 22, 2016 / 16:47

  Die vakantie vlogs zorgen voor een vakantiegevoel en dat is heel fijn want ik ga deze zomer helaas niet meer weg.