VIDEO: Sölden Vlog

Jullie dachten toch niet dat die video van anderhalve minuut alles was dat jullie in bewegend beeld van mijn reisje naar Sölden zouden zien? Roos en ik hebben ook ons best gedaan om een leuke vlog te maken.

Dit is tegelijkertijd mijn laatste post over mijn reisje naar Sölden. Ik denk dat jullie nu ook wel genoeg gezien hebben, na alle berichtjes op Snapchat, Instagram, de vier Snapshot Diaries, de mini-video en deze vlog. Ik denk dat er weinig meer te vertellen valt over de vier dagen in Sölden.

Als het je nog niet duidelijk was, het was heel erg fijn. De sneeuw was zo veel beter dan verwacht (ik blijf het herhalen, omdat het me gewoon echt verbaasde), het weer was fantastisch en Sölden heeft prachtige pistes. Wat me vooral opviel was dat veel pistes redelijk lang zijn, niet dat je na drie bochten alweer beneden bent. We hebben zelfs een route van 17 kilometer gedaan, zo heerlijk, een kwartier lang achter elkaar alleen maar skiën. Ook super cool: het nieuwe ICE Q restaurant waar een gedeelte van James Bond is opgenomen en waar jij als gewone sterveling heerlijk kunt eten en drinken (wel even een tafeltje reserveren want het is er altijd vol) en de Aqua Dome in Längefeld, een paar dorpjes verderop is heerlijk. De combinatie skiën en wellness is een winnaar!

Bij deze wil ik dan ook nogmaals Sölden bedanken voor de uitnodiging. Als het aan ons ligt komen we zeker terug. En jullie natuurlijk ook bedankt, voor het kijken, reageren en het doorstaan van mijn jaloersmakende foto’s…

Liefs,
Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. december 28, 2015 / 17:25

  Super leuke vlog!

 2. Laura
  december 28, 2015 / 18:24

  Mooie vlog! Een kwartier achter elkaar skien lijkt me zo fijn!

 3. Marit
  december 28, 2015 / 18:51

  Super leuke vlog, Krijg meteen weer zin om weer naar wintersport te gaan, ik ga eind februari naar Oostenrijk.

 4. San
  december 28, 2015 / 19:20

  Leuke vlog. Vind je nieuwe kapsel niet zo mooi.

 5. december 28, 2015 / 19:28

  Oh wow het blijft gaaf hoor de beelden van de Go Pro terwijl jullie skieen.

 6. Ilse
  december 28, 2015 / 20:32

  Gave beelden en tof om via die Go Pro te filmen!

 7. Elvira
  december 29, 2015 / 10:58

  Zou je wellicht een soort review kunnen maken van alle wintersport bestemmingen waar jij geweest bent? Het zijn er (voor zover in mijn geheugen staat) best veel en je leek ze allemaal leuk te vinden, maar ben benieuwd of je tips hebt. Wellicht was het ene dorpje beter qua pistes, maar minder qua gezelligheid of zo???

 8. Irene
  december 29, 2015 / 11:30

  Leuk!
  Als ik zie dat jij zulke gezellige dingen met je zusje doet, bedenk ik dat ik zoiets ook eens met die van mij zou moeten doen. (oké hoeft niet gelijk op wintersport, maar wat meer activiteiten ondernemen dan dat wij nu samen doen, zou geen kwaad kunnen).

  Wat ben je in het laatste shot mooi opgemaakt!

 9. januari 3, 2016 / 15:12

  Wat een mooie uitzichten en zalig, dat zonnetje! :) ik vind het altijd heel leuk om jullie vlogs te zien!