SNAPSHOT DIARY: 28/12

 photo Recently Updated139.jpg


 photo Recently Updated139.jpg

Goedemorgen, maandagmorgen, mijn kater van de dag ervoor is zo goed als verdwenen. Maar ergens op de achtergrond… sukkel dat ik ben.

Ik heb vandaag een fotoshoot voor Run2Day Magazine in Rotterdam. Het was nog even spannend of het door zou gaan, want ik had dit weekend de samples van de kleding nog niet ontvangen. Maar vanmorgen om negen uur stond er iemand van New Balance voor mijn deur met de kleding. Tijdens de shoot draag ik kleding van New Balance en Odlo!

 photo Recently Updated139.jpg

Nadat ik mijn blogs voor de dag heb afgemaakt en gecontroleerd, ga ik naar de supermarkt om even wat boodschappen te halen.

Het is pas elf uur, maar ik heb ZO VEEL ZIN in sushi. En ik heb het gevoel dat die sushi het laatste restje brakheid weg zal nemen, ik eet dus gewoon lekker sushi om elf uur ’s ochtends. En guess what, na de sushi voelde ik me echt een stuk beter.

 photo Recently Updated139.jpg

Make-up of the day. Het is een hardloopshoot, dan kun je natuurlijk niet overboard gaan met make-up. Ik draag de Clear Difference BB van Estée Lauder, het wenkbrauwpotlood/poeder van Maybelline (Dark Blonde), de kleur Tease van Urban Decay op mijn oogleden en de nieuwe Drama mascara van Maybelline. Oh en concealer van Shiseido op wat verkleuringen (littekens) in mijn gezicht.

Wachten op de fotograaf in Rotterdam bij Hotel New York. Door een samenloop van omstandigheden ging het bijna mis. Fotograaf stond in de file en was niet bereikbaar omdat precies vandaag haar telefoonabonnement werd omgezet naar een andere provider. Maar na ruim een half uur wachten kwam ze toch, was ik even blij dat ik niet weg gelopen was.

 photo Recently Updated139.jpg

Het is best koud. Ik hou het liefst zo lang mogelijk mijn poncho over mijn kleding aan, want kijk het mag dan ‘unseasonably warm’ zijn voor de tijd van het jaar, het is best fris voor voorjaarskleding, zeker als je het grootste gedeelte van de tijd stil staat en dus niet aan het hardlopen bent.

De kleding is van Odlo, de schoenen van New Balance en op de foto’s op de ‘echte’ camera zie ik er een stuk flitsender uit dan dit sukkeldrafje.

 photo Recently Updated139.jpg

Oh the glamorous model life, ik verkleed mezelf tussen twee openstaande autodeuren. Ik ben op dit moment volgens mij gespot door lezeres Kirsten, nee Kirsten, die camper die naast ons stond was niet van ons, we deden het gewoon met autodeuren ;-).

Kippenvel over mijn hele lichaam. Maar ik klaag niet, want ik vind dit leuk.

 photo Recently Updated139.jpg

Als ik echt onderkoeld dreig te raken stel ik voor even tien minuten te pauzeren en een kop thee te drinken, zodat ik me dit keer ook kan omkleden in een toilet in plaats van op een parkeerplaats ;-). Was een goed idee van mij.

En tussendoor spring ik heel veel om warm te blijven. Dat bleek er op foto zo leuk uit te zien, dat ik het nog een paar keer voor de camera mag herhalen. Not complaining. De shoot komt dus in het voorjaarsnummer van Run2Day dat eind februari verschijnt (als mijn boek net uit is dus), naast de shoot staat er ook een interview met mij in dat nummer. Ik ben zo benieuwd. Is het al februari?

 photo Recently Updated139.jpg

Home sweet home. Dit is mijn favoriete kant-en-klaar salade van Albert Heijn. Ik weet dat er 100.000 gezondere manieren zijn om een salade te eten, maar het is ook niet dat ik deze salade dagelijks eet. Dit was mijn go-to-maaltijd toen ik op de uni zat en toen ik nog bij Girlscene werkte. Als ik het echt niet meer wist, ging ik voor deze salade. De nostalgie. Alhoewel, eerst was er een chili dressing en nu is de dressing meer Aziatisch.

Heb zin in een serie en besluit Sensitive Skin met Kim Catrall een kans te geven. Ik hou van Kim. Maar ik kan mijn aandacht er niet bij houden. Na een aflevering ga ik op zoek naar iets nieuws.

 photo Recently Updated139.jpg

Het wordt Chasing Life, die ik kijk onder het genot van een kop gloeiendhete erwtensoep (die salade was niet genoeg voor mij). Na twee afleveringen ben ik nog steeds niet echt fan.

Dus besluit ik maar weer opnieuw te beginnen met Sex and the City. Herkennen jullie de man in geel? In Suits vind ik hem 20.000 keer aantrekkelijker. Neem aan dat ik niet de enige ben die deze mening heeft… En met Sex and the City seizoen 1 val ik uiteindelijk in slaap…

Liefs,
Annemerel

 

Delen:

14 Reacties

 1. december 29, 2015 / 12:02

  Benieuwd naar de shoot! Krijg meteen zin in sushi…

 2. december 29, 2015 / 12:06

  Fijne snapshot diary! Ik kan geloven dat je tijdens de shoot zo lang mogelijk je poncho aanhield. Ik zou echt bevriezen moest ik in 9°C in een kort hardloopbroekje moeten lopen. Ben wel benieuwd naar het resultaat van de shoot en jouw interview in het Run2Day-magazine.

 3. Lise
  december 29, 2015 / 12:08

  Leuke shoot! Die salade van de AH is ook mijn favoriet!

 4. december 29, 2015 / 12:10

  Geweldig omkleden tussen twee autodeuren in. Ik ben benieuwd naar de shoot en naar jouw boek natuurlijk.

  Sex & the City klinkt als een goed, ben bang als ik bij seizoen 1 begin mij echt heel oud ga voelen nu.

 5. december 29, 2015 / 12:11

  Mooie make-up look Annemerel!

 6. SheilA
  december 29, 2015 / 12:41

  Heb je broadchurch al gezien? Heel goede serie. 2 seizoenen 8 afleveringen per seizoen. Misschien leuk voor jou :)

 7. december 29, 2015 / 12:57

  Oh mean! Foto’s maken in een korte broek…Jij liever dan ik haha!

 8. Lotte
  december 29, 2015 / 13:36

  Oooooh, waar bekijk jij SATC.?

 9. Ilse
  december 29, 2015 / 14:07

  Leuke foto’s en het leven van een model gaat niet altijd over rozen.

 10. december 29, 2015 / 15:49

  Oeh, een korte broek met deze temperaturen – dat is even doorbijten! Ik ben benieuwd naar het resultaat van de shoot!

 11. december 29, 2015 / 16:10

  Harvey!!! Haha, ik deel je mening! Ik ben benieuwd naar de foto’s van de shoot.

 12. Vyvian
  december 29, 2015 / 17:21

  Chasing Life moet je echt even doorzetten. Ik vond het later wel leuker :-) En zoals iemand al noemde, Broadchurch is echt een aanrader!

 13. december 29, 2015 / 19:55

  Harvey Specter, duh die ziet er veel beter uit nu haha. Ben benieuwd naar je foto’s!

 14. december 30, 2015 / 16:42

  Ik geef het je ook te doen hoor, shooten in korte kleding in december, maar toch wel heel tof!