VIDEO: Skiing with Rosie in Serfaus

Ik vraag bijna elke dag aan Annemerel of ik haar ergens mee kan helpen, dat mens heeft het namelijk altijd druk en is vaker in het buitenland dan in Nederland. Meestal is het antwoord: “nee, ik doe het zelf allemaal”, maar dit keer kon ik wel wat voor d’r doen en dat was namelijk deze video editten en er een stukje over schrijven. Over de video heb ik eigenlijk helemaal niet zoveel zin om over te schrijven, want die moet je gewoon lekker kijken, maar aangezien Annemerel altijd lieve dingen over mij schrijft, wil ik wel graag een keer iets liefs over Annemerel schrijven.

Als ik een voorbeeld zou moeten noemen op wie ik zou willen lijken qua karakter, dan is het Annemerel. Ze is een doorzetter en als ze eenmaal iets in haar hoofd heeft gehaald, dan gaat ze er ook voor en stopt ze pas als ze haar doel heeft bereikt. En die doelen bereikt ze niet door gemeen of onaardig te zijn, ze blijft juist altijd oprecht en kiest liever haar eigen weg om haar doelen te bereiken. Ze doet gewoon haar ding en misschien ben ik een beetje bevooroordeeld, maar alles wat ze doet, verandert in een succes.

Maar Annemerel is bovenal gewoon de allerliefste zus die je je kan bedenken. De dingen die ik samen met haar kan doen, zou ik met niemand anders willen doen dan met haar. Daarnaast heeft ze alles voor me over en brengt ze me gerust even naar Oostenrijk. Ze is altijd in voor gekke dingen en vooral dingen die achteraf misschien niet zo verstandig waren om te doen. En als ze net zoals nu in Oostenrijk is en ik hier in Nederland zit, gaat er geen uur voorbij zonder dat we snapchats versturen, bellen of sms’en. Ik hoop dat iedereen zo’n soort persoon in zijn leven heeft, want zonder Annemerel zou mijn leven er een stuk saaier en ongezelliger uitzien. En zo kan ik nog uren doorgaan, want ja, waar het hart vol van is, loopt de mond van over… Natuurlijk heeft ze ook slechte eigenschappen en kan ik haar soms ook wel wurgen, maar daar zijn we volgens mij zusjes voor. Ik kijk nu al uit naar onze volgende tripjes, want die gaan er komen, ook al staat er nu nog niets op de planning.

Goed, dan toch nog iets over deze video, want dat was uiteindelijk de opdracht die ik gekregen had. Er zit letterlijk bloed (ik val met skiën en krijg het dan voor elkaar om te gaan bloeden), zweet (ik sport als ik ski) en tranen (als ik weer #hangry was) in deze video en ik hoop daarom dat jullie de video een beetje kunnen waarderen. Maar eigenlijk maakt me dat ook helemaal niet uit, want ik heb een geweldige vakantie gehad en zal voor altijd een leuk aandenken in de vorm van een video hebben.

Liefs,
Roosmarijn

Delen:

24 Reacties

 1. Pascale
  maart 20, 2016 / 17:12

  Hele leuke video!! en een heel lief berichtje.

 2. Mandy
  maart 20, 2016 / 17:18

  Wat een gave edit zo Roos! Heel cool! Nu heb ik spijt dat ik m’n gopro dit jaar niet wat meer gebruikt heb haha

 3. maart 20, 2016 / 17:54

  Wat lief Roos! Je boft maar met zo’n zus Annemerel. En wat een leuke vlog!

 4. Krista
  maart 20, 2016 / 18:08

  Lief stukje Roos! Volgens mij ben jij ook een heel lief zusje voor Annemerel, leuk dat jullie elkaar zo helpen en het zo leuk hebben! :)

 5. maart 20, 2016 / 18:47

  Wauw wat een super lief berichtje van je Roosmarijn. Ik snap dat Annemerel hier tranen van in haar ogen kreeg <3.

 6. maart 20, 2016 / 18:50

  Aahw wat lief!

 7. Ilse
  maart 20, 2016 / 18:59

  Wat een lief bericht en een leuke video!

 8. Iris
  maart 20, 2016 / 19:21

  Leuke video Annemerel!
  Een vraagje: dat bananenbroodrecept van jou, kun je die ook invriezen? Ik wil hem heel graag een keer maken maar ik ben thuis de enige die het eet en ben dus wel benieuwd hoe lang het ongeveer houdbaar is.
  Liefs!

  • maart 21, 2016 / 10:14

   Bedoel je het bananenbrood uit Annemerels boek? Die kun je zonder problemen invriezen. Kleine tip uit eigen ervaring: snijd ‘m eerst in plakjes en vries die los van elkaar in. Anders vriezen de plakjes zo weer aan elkaar vast en ben je ’s ochtends 3 kwartier bezig om ze weer los te krijgen…

   • Iris
    maart 21, 2016 / 18:41

    Ja die bedoel ik. En heel erg bedankt!!

 9. maart 20, 2016 / 19:31

  JALOERS! Vorig jaar was ik er ook nog :( Dit jaar helaas geen tijd en geld. Volgend jaar sowieso weer tijd en geld maken ervoor. :D

 10. maart 20, 2016 / 19:41

  Wauw, deze video is echt enorm gaaf in elkaar gezet, Roos. Jaloers! Ik heb het nooit geprobeerd, maar het lijkt me niet makkelijk. En wat een lieve woorden. Zoals ik al zei, jullie zijn het perfecte voorbeeld van Sister Love!

 11. maart 20, 2016 / 19:48

  Leuke video en superlief wat je over je zus schrijft!

 12. Celine
  maart 20, 2016 / 20:21

  Wat een super lief stuk! Mooi geschreven!

 13. maart 20, 2016 / 20:54

  Wat een tof filmpje! Heel leuk ge-edit Roos! Waar bewerk je mee? Premiere en after effects of?
  En wat zijn jullie lief voor elkaar zeg.. Heel leuk om te zien zo!

  • maart 20, 2016 / 22:31

   Dankjewel Kirsten! Ik edit alles gewoon met iMovie, daar kan je eigenlijk alles mee vind ik!

 14. jac
  maart 20, 2016 / 21:00

  ‘Ze brengt je gerust even naar Oostenrijk’. (wtf) Hebben jullie enige realiteitszin?! Ik kreeg van mijn zus wel eens een ritje naar het nabijgelegen treinstation. Maar even heen en weer naar Oostenrijk….dan moet je wel een heleboel tijd over hebben… Wat is dit voor gezanik over ‘doorzetten’ en ‘doelen bereiken’. Jullie staan al een maand te skiën, patat, schnitzels en pombärs te eten. Als je geen geldzorgen hebt dan is dat je gegund….maar ga niet net doen alsof je het harstikke moeilijk en druk hebt!

  • Bianca
   maart 20, 2016 / 22:48

   Natuurlijk zien wij online de mooie ‘lang Leve de lol’ momenten en ziet het er makkelijk en zorgeloos uit, maar denk jij echt dat dat alles is? En hard werken en doorzetten leid in dit geval tot heel veel wintersport, juist ook voor haar website.. En als er dan nog allerlei werk gedaan moet worden, kan ik me voorstelken dat het heel druk is. Luxeprobleem? Zeker! Ik reageer niet snel, maar dit is wel een hele zure reactie! En jij hebt het misschien niet voor je zus over, zo’n eind rijden, maar je kan er ook een leuke reis van maken, zoals annemerel heeft gedaan. Omdenken… Kortom, wat een gezanik zeg..

  • Liz
   maart 21, 2016 / 08:52

   Wat ik niet zo goed begrijp Jac, is dat jij het inmiddels bijna elke dag nodig vindt om een zure (of kritische, zoals je het zelf liever noemt, reactie achter te laten. Er is, hoop ik, niemand die je verplicht de blog van Annemerel te lezen. Als een blog mij elke dag zou uitlokken tot het plaatsen van ‘kritische’ reacties, lees ik toch gewoon niet. Annemerel, ik wil even zeggen dat ik je inmiddels al lange tijd volg en eigenlijk nooit een reactie achterlaat maar dat ik geniet van je blog en elke dag aan het ontbijt als eerste jouw blog opzoek om rustig wakker te worden met jouw verhalen en foto’s. Lekker zo door gaan!

   • Annemerel
    Auteur
    maart 21, 2016 / 11:52

    Dankjewel Bianca en Liz.

    @ Jac, ik vind het vervelend dat jij mijn blog op deze manier ervaart en dat jij zo over mij denkt, maar ik denk niet dat ik je mening op wat voor manier dan ook ga veranderen. Ik hoop dat je jouw tijd (die volgens mij erg schaars is, aangezien je een paar reacties geleden verteld hebt wat je allemaal doet), beter gaat besteden en mijn blog niet meer gaat bezoeken. Ik bedoel, de tijd en energie (in de reacties) die je hier insteekt kun je volgens mij beter gebruiken.

  • Marijke
   maart 21, 2016 / 13:45

   Nou zeg, ik reageer ook nooit maar ik vind dit zo zuur! Je weet dat deze maand vol gaat zitten met skivakanties, daar heeft Annemerel ons toch voor ‘gewaarschuwd’? En nog vind je het nodig om te zeuren. Misschien zijn deze twee awesome chicks wel met wat meer geld en luxe opgegroeid dan anderen, maar ik vind juist dat ze ondanks dat allebei gewoon hard werken en genieten – zoals het zou moeten!
   Ze doen ook niet alsof ze het harstikke moeilijk en druk hebben, waar haal je dat vandaan? Annemerel zet elke keer een disclaimer erbij (a la: ik weet wel dat dit een luxeprobleem is) als het heeft over haar drukke maand.
   Dus, slik die zure pruim maar in en ga even een andere blog bezoeken als je liever geen leuke skivakanties ziet!

 15. maart 20, 2016 / 21:57

  Ontzettend lief!

 16. maart 21, 2016 / 09:22

  Super lief!!! Ik geniet keer op keer weer van jullie avonturen!

 17. Marly
  maart 21, 2016 / 13:48

  Wat een super lief berichtje en heel gaaf bewerkte vlog! Ik geniet elke dag van jouw/jullie avonturen en foto’s en verhaaltjes daarbij!!