VIDEO: Hardlopen en taart eten in Parijs


Vanmorgen hebben jullie alle foto’s (of nou ja 35 van de 400) van mijn 51 uur in Parijs kunnen zien, nu heb ik bewegend beeld. De video is iets langer dan normaal, of noem het gerust bijna twee keer zo lang, maar ja, het is Parijs… wat wil je?!

Kreeg onder mijn vorige vlog de vraag of ik ook nog ‘normale’ video’s ga maken, nu ik twee keer in de week vlogs plaats. Dat ben ik wel van plan (ben namelijk ook niet van plan om iedere week twee vlogs te maken, er zullen vast weken tussen zitten waarin me dat niet lukt omdat ze een beetje saai zijn), maar op dit moment is mijn inspiratie voor video’s ver te zoeken. Jullie hebben mijn kast gezien, mijn huis, ik heb voor mijn gevoel ieder lijstje al gedaan.. Ik wilde eigenlijk een shoplog met dingen uit Parijs opnemen, maar ik heb ‘slechts’ vier dingen gekocht, dus dat ging ook niet lukken (en ik ging natuurlijk ook niet meer dingen kopen alleen maar omdat ik een video op wilde nemen, ik bedoel.. geld groeit nu ook weer niet op mijn rug).

Dilemma’s, dilemma’s. Maar als jullie dingen hebben die jullie graag willen zien, laat het me dan vooral weten. Wellicht hebben jullie meer inspiratie en creativiteit dan ik op dit moment!

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. Ilse
  augustus 15, 2016 / 20:53

  Ik vind hem echt onwijs leuk, 17 minuten lang genoten!

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 16, 2016 / 11:04

   Jeeeeeejjj!

 2. Ansofie
  augustus 15, 2016 / 21:04

  Wat een coole video! Normaal heb ik al moeite met videos van 10min te kijken (vind stilzitten nu eenmaal moeilijk, dus niet persoonlijk opvatten), maar deze was voorbij gevlogen. Héle leuke vlog!
  Was een paar weken geleden met een vriendin in Parijs en zo leuk om dingen te herkennen en nog nog eens te herbeleven.
  Dat hardlopen in de ochtend zag er ook heel fijn uit, gelukkig hadden jullie mooi weer :)
  YES, van deze vlog ben ik dus fan! (sowieso eigenlijk de laatste tijd van je vlogs, je merkt echt wel dat de kwaliteit vooruit is gegaan qua bewerking)

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 16, 2016 / 11:04

   Dat vind ik echt super leuk om te horen/lezen. Ik doe mijn best in ieder geval :)

 3. augustus 16, 2016 / 09:22

  Wat ontzettend tof om hard te lopen door Parijs! Hele toffe beelden levert het op

 4. augustus 16, 2016 / 10:19

  Dat moet ik ook écht eens gaan doen, zo’n impulsieve roadtrip! Ziet er geweldig uit. Ik kan niet geloven dat je zusje Parijs eerst niet leuk vond!

 5. Karien
  augustus 16, 2016 / 10:45

  Haha, superleuk! Zaterdag op precies dezelfde plek in dezelfde Ladurée hetzelfde taartje gegeten :’) Parijs blijft heerlijk! En fijn dat je Roos ook hebt weten te overtuigen :)

 6. laura
  augustus 16, 2016 / 18:06

  Superleuke vlog! Alleen dat geld niet gelukkig maakt.. dat zijn altijd mensen die geen geld hebben! ;)

 7. Britt
  augustus 17, 2016 / 07:51

  Leuke video weer. Waar is de roze trui van Roosmarijn van?

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 17, 2016 / 08:12

   Thanks! Topshop!