VIDEO: New York Diaries Part IV

Surprise, vandaag een extra video! De vierde en laatste video in mijn New York serie.

De vlog begint iets wat deprimerend, in een regenachtig en grauw New York. Trump heeft net de verkiezingen gewonnen en New York is down en dat voel je. Maar cocktails bij een rooftop bar in Brooklyn en een zonnige dag in Lower Manhattan maken heel veel goed. Jammer dat we uiteindelijk toch echt naar huis moesten. Maar hé, we zijn een week in New York geweest en mogen absoluut (maar dan ook echt absoluut) niet klagen.

Hoop dat jullie mijn New York video’s net zo leuk vonden als ik het vond om ze te maken.

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. Ilse
  november 19, 2016 / 13:46

  Een leuke verrassing deze vlog!

 2. Carlijn
  november 19, 2016 / 16:31

  Mag ik vragen welke bus jullie hadden van new york naar jfk? :) verstond het niet heel goed mar ik zoek zelf ook nog vervoer!

  • Annemerel
   Auteur
   november 20, 2016 / 15:52

   Was geregeld door TUI!

 3. november 20, 2016 / 11:45

  Ik heb echt genoten van al jouw New York diaries! Die pizza van Pizza Beach ziet er erg lekker uit! En lopen in Central park lijkt mij zo fijn. Is een bezoekje aan de high line een aanrader of niet?