FRIDAY FAVOURITES: 237

Favourite Winter Drink – Peppermint Mocha
 photo IMG_2715.jpg

Je moet niet denken aan de 320 calorieën die in de kleinste versie van dit drankje van Starbucks zitten, maar man wat is dit lekker. Een After Eight in een drankje. De kerstbekers van Starbucks maken hem nog lekkerder (als dat kan). In de US hebben ze trouwens een skinny versie van de Peppermint Mocha is maar 120 calorieën Helaas hebben ze die niet in Nederland, je kunt hem wel minder heftig maken door halfvolle melk te gebruiken en de slagroom weg te laten (maar dat vind ik zelf nogal zonde, dus ik loop wel weer een paar kilometer meer).

Favourite Tights – Lululemon Outrun Tights
 photo IMG_2739.JPG.jpeg

Favoriete legging du jour, de 7/8ste Outrun Tights van Lululemon in de kleur indigo. Mijn tiende Lululemon legging. Ja, ik weet hoe bizar dit klinkt. Ik HOU van deze leggings, negen van de tien heb ik ook gewoon zelf aangeschaft in plaats van opgestuurd gekregen. Ik denk dat dat wel wat zegt. In deze legging zitten tien zakjes en in zes van deze tien zakjes past mijn iPhone 7 Plus. Perfect dus. En die kleur… Hij is deze week al drie keer gewassen want ik wil hem iedere keer aan (ik voel de behoefte naar een elfde en twaalfde Lululemon broek groeien).

Favourite Night – Women’s Health Sneaker Gala
 photo IMG_2886.JPG.jpeg
De gezelligste avond van de week? Dinsdag, toen Women’s Health het sneakergala organiseerde. Aan een stuk door gepraat met allemaal lieve leuke mensen waaronder Caroline (zie foto). Ik ging als laatste weg van het feestje, denk dat dat genoeg zegt.

Favourite Show – The Crown

MENSEN GA KIJKEN ALSJEBLIEFT! Netflix heeft niet meer dan 100 miljoen pond uitgegeven om deze serie te realiseren. Ik heb afgelopen week alle tien de afleveringen van de serie over Queen Elizabeth bekeken (vooral ’s nachts, want ik heb heus ook wel een leven) en dit is sowieso mijn nieuwe favoriete Netflix Originals serie (sorry Stranger Things) (wellicht wordt ‘ie volgende week alweer van de troon gestoten door Gilmore Girls, maar goed, dat is volgende week). Acteurs zijn goed, decor is prachtig, verhaal is sterk, evenals de dialogen. Nu is het wachten tot november 2017, wanneer naar verwachting het tweede seizoen online komt.

Favourite Song – Boyce Avenue + Sarah Hyland – Closer

Fantastische cover van een van mijn favoriete nummers van afgelopen jaar, Closer van The Chainsmokers wordt gecoverd door Boyce Avenue en Modern Family actrice Sarah Hyland. Over die laatste: girl can sing, who knew?! Heel fijn nummer!

HAPPY FRIDAY! HAPPY WEEKEND!

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. Manon
  november 18, 2016 / 17:52

  Ik heb alleen nog de eerste aflevering van The Crown gezien (iets met een terror werkweek), maar ben ook fan! Heb trouwens nog helemaal geen leggings van Lululemon, maar ik word nu toch wel echt heel benieuwd… Goed weekend Annemerel, PS wat een prachtige Gucci tas!!

 2. Ilse
  november 18, 2016 / 20:05

  Ik heb een nieuwe serie om te kijken! En die cover klinkt heel fijn! En wat een toffe kleur voor je legging.

 3. november 19, 2016 / 01:12

  Gossie wat klinkt dat drankje lekker! We hebben op de uni een Starbucks koffie apparaat en ik heb werkelijk 6 van die kerstbekers gejat omdat ik dat printje zo leuk vind dit jaar haha!

 4. november 20, 2016 / 14:43

  Die laatste video verbaasde mij ook! Erg mooi.

 5. november 20, 2016 / 14:59

  Van het voorjaar ga ik ook voor een Lululemon broekje, je hebt me met je enthousiasme overtuigd hoor!