LOVE & SHARE: 138

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ Meer dan 40 hilarische ‘conversaties’ tussen Obama en Vice President Joe Biden. Ik heb tien minuten lang keihard gelachen.

❤ 25 snacks voor hardlopers aangeraden door voedingsdeskundigen.

❤ De mooiste plekken op de wereld om hard te lopen. Na het zien van deze foto’s (eigenlijk al na het zien van de eerste foto) wilde ik meteen mijn koffer pakken, mijn hardloopschoenen er in gooien en naar Schiphol rijden.

❤ Mega creepy dit, een volger van een travelblogger neemt het woord ‘volgen’ wel heel serieus en neemt precies dezelfde foto’s op precies dezelfde plekken als de travelblogger in kwestie. De blogger heeft geklaagd bij haar volger, maar die zegt dat haar foto’s openbaar zijn en als ze niet wil dat mensen dit doen, ze haar Instagram profiel maar op privé moet zetten. CREEPY!

❤ We moeten naar Italië! Daar hebben ze bij McDonalds nu namelijk een NUTELLA BURGER!

❤ Volgens Spotify zijn dit nummers waardoor je je beter kunt concentreren.

❤ Geen tijd om alle 153 afleveringen van Gilmore Girls terug te kijken voor komende vrijdag (wie daar wel tijd voor heeft moet de komende zes dagen 20 uur per dag Gilmore Girls kijken). Vogue zette dertien afleveringen op een rijtje die het meest belangrijk waren voor de show. Ik kan me alle afleveringen nog herinneringen terwijl het echt al jaren geleden is dat ik de serie in zijn geheel gezien heb.

❤ Wie gaat er met mij een roadtrip over Route 66 maken?

❤ Quiz: Aan de hand van plaatjes wordt bepaald of jij een extravert of introvert bent. Ik ben een extrovert, maar dat hadden jullie waarschijnlijk ook zonder deze quiz wel geweten.

❤ Quiz: Hoe hoog zijn jouw standaarden, eigenlijk? Ik kreeg een redelijk positief resultaat uit deze quiz. Ik heb mijn shit namelijk ’together’ en ik stel geen exorbitant hoge eisen. Still super single though :’) Wellicht heb ik toch iets meer eisen dan waar deze quiz achter gekomen is.

Happy Saturday!

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. november 19, 2016 / 17:23

  Hoi, het linkje naar de snacks ontbreekt … en daar was ik nou net zo nieuwsgierig naar! :-)
  Thnx voor altijd weer die leuke, mooie en inspirerende blogs.

 2. Ilse
  november 19, 2016 / 21:30

  Die plekken om te lopen zijn tof! En die Nutella burger wil ik proberen!
  Ik ben extravert volgens de quiz maar eigenlijk zit ik er tussen in.

 3. november 20, 2016 / 00:03

  Jaaa de Obama/Biden memes zijn HEERLIJK. Echt de leukste die in tijden het internet rond gaan (al vind ik Evil Kermit op dit moment ook hi-la-risch)

 4. Robin
  november 22, 2016 / 00:13

  Ik wil mee op roadtrip ??