MegaStores December Feestweken

 photo _95Q6410.jpg

Sponsored – Dit jaar komt er geen kerstboom bij mij naar binnen. Nadat ik vorig jaar hevig gestoeid heb om mijn boom naar buiten te krijgen heb ik gezworen om nooit meer een kerstboom in huis te nemen, voordat ik een vent in huis had genomen (die me zou kunnen helpen met die boom). Mijn hele studio lag onder de naalden (ik vind ze nu nog steeds!) en ook de hele gang en hal van mijn huis lag onder de naalden. Het was natuurlijk ook net het moment dat mijn stofzuiger er mee stopte en ik had nog geen stoffer en blik. Al met al ben ik de hele zondag zoet geweest met het aftuigen van die kerstboom. Nooit meer zeg ik je.

Maar goed dat betekent natuurlijk niet dat je huis niet gezellig kan zijn in december. Ik heb mijn portie kerstboom inrichten afgelopen weekend bij mijn ouders gehad, samen met Roos heb ik onder het genot van rode wijn en mijn kerstafspeellijst op Spotify de kerstboom van mijn ouders opgetogen. De eerste in het ‘nieuwe’ huis en de grootste boom die ze tot nu toe gehad hebben. Het was mooi zo. Mijn huis probeer ik ondertussen gezellig te maken met geurkaarsen, mijn adventskalender van L’Oréal (met 24 nagellakjes !!!) en ik probeer het net iets beter opgeruimd te houden.

In december speelt het leven zich nu eenmaal net iets meer binnen af. De dagen zijn extra kort en het weer is regelmatig zeer ongezellig, dan moet je het binnen maar gezellig maken, toch?

 photo _95Q6619.jpg

Gisteren was ik samen met mijn moeder aanwezig bij een interieurstyling workshop in de MegaStores van Thomas Verhoef, bekend van Eigen, Huis & Tuin. Thomas liet ons zien hoe we met dingen die we misschien al in huis hebben, hele leuke DIY’s konden maken. Van een kaarsen kandelaar tot een lamp gemaakt met een bolletje en een weckpotje. Ook vertelde hij over de trends van dit moment. De grootste trend? Koper. Laat dat nu net mijn favoriete ‘kleur’ zijn voor in huis. Ook populair dit moment, de kleur petrol, combineert ook heel leuk met koper. 

De interieurstyling workshop zit er helaas op, maar er zijn de komende weken nog veel meer leuke dingen in de MegaStores te doen! Op 18 december kun je tussen 10.00u en 13.00u een kookworkshop doen met Nadia Zerouali (24Kitchen). Op 19 en 21 december kun je tussen 13.00u en 16.00u een wens in de enorme kerst wensboom hangen op het parkeerterrein van de MegaStores. De wens is niet voor jezelf, maar voor een ander. Je mag op jouw kaartje een product dat te koop is bij de MegaStores schrijven (tot €100,-) en vertellen waarom diegene dat product moet winnen en wie weet mag jij het cadeautje gratis ophalen. Op 24 en 26 december kun je kerstfilms kijken bij de MegaStores en misschien nog wel het allerleukste, van 28 tot en met 30 december is er een Winter Wonder Land Foodtruckfestival! Op 31 december worden de MegaStores December Feestweken afgesloten met een concert van Tim Douwsma. Voor meer info en tijdstippen van alle evenementen tijdens de December Feestweken, kijk even hier!

 photo Desktop1825.jpg

Natuurlijk zijn deze feestdagen activiteiten niet de enige reden waarom je een bezoekje aan de MegaStores zou moeten brengen. Er zijn namelijk ook een aantal hele leuke woonwinkels. Toen ik er gisteren met mijn moeder was heb ik natuurlijk ook wat winkels bezocht. Mijn favoriet is de Woonexpress, waar je naast meubels ook leuke en betaalbare accessoires voor in huis kunt scoren. Ik zelf liep naar buiten met twee (koperen natuurlijk) potjes. Wat ik ermee ga doen weet ik nog niet, want in plaats van accessoires is het voor mij nu misschien belangrijk om iets te kopen waar ik mijn accessoires op kan zetten. Maar goed, ik heb nu eenmaal een zwak voor koper.

 photo IMG_7581.jpg

Dus woon je in de buurt van Den Haag, of heb je er geen probleem mee om richting Den Haag te reizen.. heb je zin in een gezellige middag buiten de deur? Kijk dan zeker even op de evenementenkalender van de MegaStores, want wellicht staat er iets tussen waar jij zin in hebt. Ik denk dat ik volgende week nog even een bezoekje aan het foodtruckfestival ga brengen, want jullie kennen me toch, ik hou van food (en food houdt van mij en mijn heupen).

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. december 16, 2015 / 12:08

  Ik ben een soort Grinch nu maar ik zweer op fake bomen en kerstspullen koop ik alleen na kerst als er minimaal een sticker van -70% opstaat ;-)

  • Annemerel
   Auteur
   december 16, 2015 / 12:35

   Hahaha ik heb ook al mijn kerstballen in de uitverkoop gekocht een paar jaar geleden, op derde kerstdag met 70% korting!

 2. Elvira
  december 16, 2015 / 14:37

  Ik ken je kerstboom ‘probleem’. Ik was van mijn ouders altijd een neppe boom gewend, maar woon nu samen en vriendlief wil perse een echte boom. Toen heb ik gezegd dat HIJ hem dan mag halen, tillen, in de voet zetten en stofzuigen (ook in januari wanneer de boom weer weg is!). Dat vond hij prima, zo lang hij zijn echte boom maar kreeg haha. Hij heeft voor een Noordman gekozen van Intratuin (het maakt blijkbaar dus uit wat voor boom en waar je hem koopt voor de kwaliteit), en het valt mij reuze mee hoeveel naalden de boom verliest!

 3. Ilse
  december 16, 2015 / 17:53

  Mijn vriend en ik zouden dit jaar een neppe boom en spullen voor erin halen maar het is er niet van gekomen dus dan maar het huis gezellig maken. En ik ga even kijken voor dat foodevenement want dat klinkt me wel goed in de oren!

 4. december 17, 2015 / 08:57

  Dan zal ik maar niet vertellen wanneer bij ons thuis de kerstboom altijd al staat, hahaha. Mijn dochter is op 5 december jarig, en ze wil dat ze boom op haar verjaardag al staat (de Sint leeftijd is ze al een paar jaartjes voorbij) En dus zet ik hem meestal op 1 December al neer, een nepperd, dat wel (vanwege de welbekende naalden) en zo sit ik hier op de bank naast mijn mooie kerstboom mijn reactie te schrijven. It’s the most wonderfull time of the year!