SNAPSHOT DIARY: 22/9

 photo Recently Updated256.jpg

 photo Desktop3024.jpg

Goedemorgen mag ik in bed blijven liggen vandaag? Nee, dat mag ik niet, ik heb een evenement in Amsterdam van het Oostenrijks Verkeersbureau. Natuurlijk ga ik dat niet afzeggen, ook al dat mijn keel nog steeds behoorlijk pijn en heb ik het gevoel dat er overal snot in mijn hoofd zit.

Gelukkig moet ik tanken vanmorgen en dat betekent… tijd voor Starbucks. Zo fijn om tankstation en Starbucks in een te hebben.

 photo Desktop3025.jpg

Ik weet niet waarom ik hier een foto van maakte, ik heb mijn kopje koffie niet eens in de hand. Wat denken jullie dat ik gekozen heb? Nee, het was geen Pumpkin Spice Latte, dat zou eigenlijk best een goed idee geweest zijn. Nee, ik ging vanmorgen voor een Flat White. Dat neem ik meestal ’s ochtends vroeg trouwens.

Na wat ‘ik kom te laat stress’ doordat ik in plaats van de parkeergarage van de locatie de locatie zelf in had gevuld (waardoor ik dus compleet aan de verkeerde kant van het gebouw met mijn auto uitkwam), kom ik uiteindelijk net op tijd bij het evenement aan. De presentatie van vandaag is in de Loft van de A’DAM Toren. Zo’n coole locatie, ik ben er voor het eerst, maar je hebt hier dus zo’n fantastisch uitzicht over Amsterdam en omstreken.

 photo Desktop3026.jpg

Hoe cool is dit, dit is dus een soort van chipje die je op je skischoen bevestigd en dat ding kan dus van alles meten, van G-krachten tot… OK misschien had ik toch niets beter op moeten letten. Anyway, deze cijfertjes-lover moet dit natuurlijk een keer uitproberen.

En dan zijn we ineens drie uur verder. In de tussentijd heb ik een heerlijke lunch gehad bij het evenement, heb ik een kopje thee gedronken bij mijn moeder in de tuin en ben ik weer terug naar Den Haag gereden. De reden voor de afwezigheid van foto’s: ik was aan het vloggen en ik kan blijkbaar nog steeds geen twee dingen tegelijk. Het ergste… ik heb zojuist besloten dat alle beelden die ik afgelopen dagen geschoten heb te saai voor woorden zijn en dat ik ze niet ga bewerken tot een video. Dus ja, allemaal voor niets dus.

Anyway.. waar kijken jullie op de rechterfoto naar? Een nieuw drankje van Purdey’s, een energiedrankje dat je kunt kopen bij Holland & Barrett (voorheen de Tuinen). Dit zegt de website er over “Purdey’s energiedrank bestaat uit een verfrissende combinatie van appel- en grapefruitsap en koolzuurhoudend bronwater. De dorstlessende drank is rijk aan vitaminen, mineralen en plantenextracten en past goed in een uitgebalanceerd voedingspatroon.” Ik moet eerlijk bekennen dat ik weinig aandacht heb gehad voor het drankje tot nu toe, veel meer aandacht had ik voor de doos waar het in geleverd werd.

 photo Desktop3027.jpg

Ik dacht eerst wat moet ik nou met die glazen bak, maar het is eigenlijk best een cool ding.

Inmiddels is het trouwens alweer kwart over vijf en vind ik het tijd voor avondeten. Lekker vroeg ja, maar ik wil vanavond nog een kort stukje hardlopen en als ik dan snel na het eten ga lopen is dat nooit zo lekker.

 photo Desktop3028.jpg

Bezig met mijn Sunday Talk YouTube blog. Deze heeft het uiteindelijk niet gehaald, maar hij is best grappig.

Pakket van Intersport! Ik heb komende weken een samenwerking met Intersport en hier zit het materiaal in dat ik nodig heb om de blog te maken.

 photo Desktop3029.jpg

OMG!

Zo veel mooie nieuwe Adidas kleding. Ik heb de helft in mijn koffer voor Disney – waar ik morgen naartoe ga – gestopt, kan ik alvast wat foto’s maken voor de blog die ik ga schrijven.

 photo Desktop3030.jpg

Ok, na een week niet hardlopen is het tijd om te gaan. Zes kilometer, langzaam tempo, ik kan dit.

Onderweg kom ik langs het Indisch Monument, waar de tekst ‘De geest overwint’ op staat. Vind ik altijd al hele mooie woorden, maar vandaag helemaal. Het gaat echt niet vanzelf en ik ben niet zo fit als ik 17 dagen voor een marathon zou willen zijn.

 photo Desktop3030.jpg

Bij thuiskomst tref ik een mail van de Chicago Marathon in mijn mailbox, hierin wordt onder andere de kleding van de Chicago Marathon aangekondigd, in samenwerking met Nike. In de Nederlandse Nike webshop kan ik dit natuurlijk niet vinden, maar als ik even mijn locatie naar de USA verander kan ik wel alvast een kijkje nemen. Ik wil natuurlijk alles, dat begrijp je.

En kijk nou hoe cool die lightbox is van dat drankje dat ik vanmiddag kreeg. Ik heb er weer een nieuw item voor mijn interieur bij. Nu alleen nog even die zwarte klittenband sticker verwijderen want dat ziet er natuurlijk niet uit.

OK! Ik ga slapen, morgen weer vroeg dag! Naar Disney! YEAH! 

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. september 23, 2016 / 12:58

  Succes in Disney! Ik vertrek morgen pas, misschien lopen we elkaar wel tegen het lijf! ;)

 2. Marnolda
  september 23, 2016 / 14:51

  Inderdaad een mooie lichtbox! En het lijkt me juist leuk om eens een ‘saaie’ vlog te zien. Soms voel ik me zelf zo saai na het kijken van al die vlogs over interessante levens. Lijkt me juist wel leuk/herkenbaar om jouw ‘saaie’ momenten ook te zien :)

 3. Ilse
  september 23, 2016 / 18:09

  Leuk dagje! En tof dat je toch naar Disney gaat!

 4. september 24, 2016 / 10:24

  Zo jaloers dat je naar Disney gaat (en daar inmiddels bent). Veel plezier!

 5. september 25, 2016 / 15:30

  Het waren dus G-krachten, tijd van de kantenwissel en aantal graden in de bocht haha! Maar ook hoogte van een sprong, hoeveelheid rondjes in de lucht en de landing. De PIQ sensor kan ook gebruikt worden voor kitesurfen, tennis en golf :) je mag hem wel een keertje lenen hoor ?