VIDEO: Klagen omdat het warm is

Klagen. Ik betrap mezelf er regelmatig op dat ik dat vaker doe dan me lief is. Als ik weinig te doen heb klaag ik er over, als ik het druk heb is dat het onderwerp van mijn beklag. Als het koud is hoor je me klagen en als het warm is… dan dus ook. WAAROM doe ik dat? Ik vind mezelf hierdoor een minder goed mens, maar vertel, ben ik de enige die dit doet?

Afgelopen week scheen dus de zon en was het zo warm dat mijn hersenen smolten in mijn studio. Ik zocht verkoeling op het strand en in het huis van mijn ouders en probeerde tussendoor mijn werk zo goed mogelijk te blijven doen. Of dat gelukt is? Bekijk vooral de video!

Hoe zijn jullie die warme dagen doorgekomen? Zijn jullie net zulke pussy’s als ik, of had je het gewoon beter bekeken met een airco op kantoor?

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. Mannon
  augustus 29, 2016 / 19:06

  Zwart staat je mooi!

 2. Charlotte
  augustus 30, 2016 / 01:30

  Haha ik hoor Ehrling! Jon Olsson invloed? ;)

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 30, 2016 / 13:59

   Hahaha jaaaaa zo blij dat ik eindelijk weer nieuwe goede muziek gevonden heb (dankzij Jon) die je rechtenvrij mag gebruiken!

 3. Inneke
  augustus 30, 2016 / 08:42

  Ik denk soms wel “wat is het warm” maar eigenlijk besef ik van mezelf dan snel dat ik aan het klagen ben en ik probeer als ik het uitspreek te zeggen “wat is het fijn dat we het eindelijk even veel te warm hebben” ik probeer dus mijn negatieve gedachten steeds positief uit te spreken en bij mijn klagen en zagen dus bewust stil te staan.
  En ja, als afkoeling – veel ijsjes, een extra douche, zo weinig mogelijk in de zon komen en zo luchtig als mogelijk kleden.

 4. Ilse
  augustus 30, 2016 / 17:24

  Ik heb af en toe ook wel geklaagd maar er vooral van genoten! Ik ben echt onwijs blij met dit heerlijke weer!

 5. kiki
  september 12, 2016 / 12:33

  hey, het lijkt dat jij ook je video’s bewerkt met imovie? weet jij toevallig hoe je de voorbeeldafbeelding (als je video gemaakt is en je naar je overzicht kijkt van al je projecten, die foto) van je filmpje kan wijzigen? als ik geen chinees aan het praten ben, want weet niet hoe het juist noemt :D. dank je
  ps leuke video’s!

  • Annemerel
   Auteur
   september 12, 2016 / 19:43

   Ik snap het! Hij pakt altijd de afbeelding waar je met de cursor in de voorbeeldvideo bent op het moment dat je op exporteren klikt.

   • Kiki
    september 12, 2016 / 23:55

    Super! Ga ik proberen! Bedankt!