SHOPPING: Running Favourites Fall 2016

 photo Desktop2929.jpg

Dit jaar zou ik eigenlijk geen hardloopkleding kopen en op zich gaat het nog redelijk goed met mijn voornemen. Ik heb slechts een keer een shirtje gekocht. Ook kocht ik een paar hardloopschoenen, maar ja schoenen zijn geen kleding he… dus die waren sowieso al uitgesloten. Maar nu dreigt het toch echt heel erg mis te gaan. Ik wil zo veel en ik kan het eigenlijk ook nog best goed voor mezelf verantwoorden…

 photo Desktop2929.jpg

Nike LunarGlide EL: Ik heb de Olympische editie van de nieuwe LunarGlide 8 en die zit heerlijk. Ook dacht ik dat er nooit meer een hardloopschoen zou komen die ook maar in de buurt zou komen van hoe mooi die roze met gele is. Ik heb daar toch een foutje in gemaakt, want deze vind ik dus nog mooier.

Nike LunarTempo 2: Hoewel ik heerlijk loop op de LunarGlide, wil ik voor de marathon toch graag weer op de LunarTempo lopen. Ik heb nu drie paar. Eentje is echt wel aan het einde van zijn latijn, het paar dat ik in Berlijn droeg zit onder het bloed en het derde en laatste paar heeft ook al aardig wat kilometers er op zitten en is een paar keer goed nat geworden (wat slecht is voor de zool), is het dan niet eigenlijk meer dan logisch dat ik een nieuw paar koop, speciaal voor DE marathon?

Nike Kenya Dry Fit Top: OK, deze top is wellicht niet echt ontzettend handig voor de herfst, dit is namelijk een top die ontzettend fijn is als het dertig graden is en de zon schijnt, want hij ademt ontzettend goed en het is eigenlijk drie keer niets (ik heb een shirt van vergelijkbaar materiaal), maar dan heb ik deze alvast voor volgend jaar zomer.

Nike Hardloopjack: Hoe mooi is deze? Ik draag vaak pas jasjes op het moment dat de temperatuur echt richting de nul gaat (en dat gebeurt niet heel vaak in Nederland, zeker niet in de herfst, moet ik dat nu echt schrijven, wedden dat het vanaf oktober gaat vriezen nu…), maar ik draag deze jasjes niet alleen tijdens het hardlopen.

Nike Shorts: Hardloopshorts voor de herfst Annemerel? Jup! Ik loop het liefst zo lang mogelijk door in shorts (hoe denk je dat ik aan die bruine benen kom?). Tot een graadje of acht loop ik het liefst in shorts. En deze zien er best wel heel erg cool uit.

Nike Dryfit Knit Longsleeve: De gebreide Dryfit tops van Nike zijn heerlijk om in hard te lopen. Als het kouder wordt vind ik het fijn om in dit model te lopen met een hoge kraag zodat de kou niet op mijn longen slaat. Ik heb er al eentje, maar… oh wacht, dat is de top die ik op de cover van mijn boek draag!!!!! Maar goed, ik zou dus nog graag een tweede willen.

 photo Desktop2929.jpg

Adidas by Stella McCartney Shorts: Ik HOU van korte broekjes met daarin een legging. Ik heb die van Adidas nooit geprobeerd, maar de variant van Nike blijft heel goed zitten. Ik heb gelukkig niet heel veel last meer van schaafwonden tussen mijn bovenbenen (ik loop iets harder waardoor mijn bovenbenen elkaar minder raken en ik ben een paar kilo lichter), maar dat neemt niet weg dat ik het heel fijn vind om te lopen in een broekje met een legging eronder. Dit zilveren exemplaar is sowieso een eyecatcher.

Adidas by Stella McCartney jasje: Ik heb twee jasjes van Adidas by Stella McCartney en beide jasjes heb ik in december 2011 gekocht. En ik draag ze nog steeds iedere winter met heel veel liefde, kwaliteit lijkt niet minder te worden. Serieus, ik draag die jasjes al bijna vijf jaar. Best een investering waard, toch?

Adidas by Stella McCartney Tanktop: Het fijne aan deze tanktops vind ik dat er een BH in zit. Voor hardlopen niet genoeg (maar dan doe je er gewoon nog een sportbeha onder), maar dit zijn mijn favoriete tops voor een longsleeve met skiën. Ik had een vergelijkbaar exemplaar, maar die is vorig jaar in Italië gestolen. Is dit niet al reden genoeg om deze top te kopen?

Adidas by Stella McCartney UltraBoost: De UltraBoost is mijn favoriete non-Nike schoen, ik loop er echt super lekker op, hij geeft een heerlijke bounce en ik vind ze prachtig. Deze variant van Stella McCartney is de mooiste UltraBoost die ik tot nu toe gezien heb. Dat zwart met lichtroze.. ik wil ze!

Wat vinden jullie dat ik moet doen?! Wat zouden jullie zelf graag willen hebben?

Liefs,
Annemerel

(P.S. een aantal van deze items staat ook al in mijn shop, helaas niet alles, want Nike en Adidas zijn helaas niet bij de organisatie aangesloten waarbij ik linkjes kan plaatsen).

Delen:

14 Reacties

 1. augustus 30, 2016 / 12:08

  Haha echt heel erg, maar ik kan ook àltijd een aankoop voor mezelf verantwoorden.
  En als ik echt geen reden weet, zeg ik dan: ‘ja maar je werkt er toch voor?’

  Heel slecht eigenlijk.

  Ik zou zelf gaan voor de zwart met gouden hardloopschoenen. I love them! (en de mijne zijn echt wel aan vervanging toe).

 2. augustus 30, 2016 / 12:31

  Leuke keuzes echt! Heb net ook weer een nieuwe sportoutfit gekocht, voor de herfst.

 3. Linda
  augustus 30, 2016 / 13:29

  Dat jasje van Adidas! ?

 4. Mats
  augustus 30, 2016 / 14:15

  De Lunartempo 2 is in de Sale op Nike.com.. #justsaying

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 30, 2016 / 16:13

   Ik weet het… maar ik twijfel nog of ik hem zelf ga ontwerpen of dat ik voor het sale-exemplaar ga :D

 5. Lianda
  augustus 30, 2016 / 14:39

  Ah leuk leuk! :D
  Altijd leuk – nieuwe hardloopkleding en schoenen.
  Heb je gelijk zin om meer rondjes te rennen! -haha

 6. augustus 30, 2016 / 14:50

  Oh ik vind de zwart-gouden schoenen prachtig! En het Kenya topje is ook erg leuk! (en het Adidas jasje… <3) Om hebberig van te worden, inderdaad! Snel weer wegklikken deze pagina ;)

 7. Patricia
  augustus 30, 2016 / 14:55

  Zo grappig, ik was gisteren nog aan het twijfelen tussen de Nike Lunarglide 8 LE en de Nike Air Zoom Pegasus 33 LE, maar nu is mijn keuze wel gemaakt!

 8. Margaretha
  augustus 30, 2016 / 18:06

  De zwart met gouden Nikes! ????

 9. Vera
  augustus 30, 2016 / 18:56

  Zo’n longsleeve zoals op de cover van je boek lijkt me ideaal! Lekker met veel weersoorten te dragen. Zo’n hardloopshort met een broekje eronder, moet je dat onderbroekje dan nog zien of moet hij juist verstopt zitten? Ik vind hem zichtbaar namelijk een gek gezicht, maar hier op de foto lijkt het er niet op dat ‘ie verstopt hoort te zitten.

  • Annemerel
   Auteur
   september 1, 2016 / 17:22

   Is inderdaad heerlijk! Dat broekje mag je inderdaad gewoon zien, ziet er niet echt raar uit hoor. Althans, dat is mijn mening :)

 10. Ilse
  augustus 30, 2016 / 19:24

  Wat een leuke items! Ik zou bijna nieuwe hardloopkleding kopen terwijl ik bijna niet meer hardloop..

 11. augustus 30, 2016 / 21:58

  Ik vind die zwarte hardloopschoenen echt??

 12. augustus 30, 2016 / 22:23

  Liefde voor het Nike jasje! Ik heb er momenteel 1 van Asics, afgelopen winter pas gekocht. Ik heb alleen erg last van dat op een gegeven moment er een luchtje in blijft hangen, die erg sterk wordt op het moment dat ik aan het sporten/hardlopen ben en ik zweet. Dit heb ik ook met t-shirtjes. Daarom vind ik het een beetje zonde om een duur jasje te kopen tegenwoordig, aangezien er binnen een paar maand een geurtje aan hangt.