VIDEO: Het grote dilemma op dinsdag spel

Ik ben waarschijnlijk de enig overgebleven Nederlander met een Facebookaccount dat niet wist wat het ‘Dilemma op Dinsdag’ was, maar hé daar hebben we deze week verandering in gebracht. Toen ik jullie een paar weken geleden om blog en videotips vroeg, zei één van jullie ‘speel het Dilemma op Dinsdag spel met je zusje’. Een paar uur later kreeg ik een persbericht in mijn mailbox met de vraag of ik een review exemplaar wilde ontvangen. Alsof het meant to be was zeg maar.

En dus speelde Roos en ik gistermiddag – in de regen – in de tuin van mijn ouders – onder toeziend oog van haar vriendje – het Dilemma op Dinsdag spel. Een beetje met onze eigen regels, maar daarom denk ik niet minder leuk.

Hoop dat jullie deze – ietwat rommelige – video weer leuk vonden om te zien. Roos en ik gaan allebei in Italië weer lekker vloggen, dus stay tuned for that!

Liefs,
Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. Amber
  juni 30, 2016 / 17:10

  Mijn oog valt direct op het stukje dat Roos een vriendje heeft! Wat leuk!
  (Zal dat de reden zijn van haar afwezigheid op haar blog en youtubekanaal??)

 2. J
  juni 30, 2016 / 17:49

  Leuke video! :) Nog een vraagje Annemerel, op je blogpost over de winactie: lees je daadwerkelijk ook alle reacties?

  • J
   juni 30, 2016 / 17:51

   Heb volgens mij nog nooit zoveel reacties op je blog gezien! ;)

   • Annemerel
    Auteur
    juli 1, 2016 / 09:49

    Haha ik probeer het meestal wel, maar ik ga nu toch echt een uitzondering maken, SO LITTLE TIME SO MUCH TO DO. Ga gewoon random kiezen en dan lees ik ze misschien wel als ik in Italië ben ;-).

 3. Lisanne
  juni 30, 2016 / 23:11

  Wat leuk dat je mijn tip hebt gebruikt!! Toevallig ook dat je het persbericht dezelfde dag kreeg! Is een leuke video geworden :)

 4. Ilse
  juli 1, 2016 / 00:32

  Wat een leuke video en jullie zijn zo leuk samen!

 5. juli 1, 2016 / 07:56

  Haha, super leuke video van jullie! Ik kende de Facebook pagina en het boek van Dinsdag Dilemma al wel, maar dit spel nog niet!

 6. Anouk
  juli 1, 2016 / 09:49

  Je was de eennalaatste! Ik had er namelijk ook nog nooit van gehoord.

 7. juli 1, 2016 / 11:26

  Leuk spelletje :-) Ieuw, een puist bij iemand anders uitknijpen is echt zoooooo vies, yuckieeeeee. Als ik voor ’t slapen een 5 sterren Sudoko zou moeten doen zou ik gewoon nooit meer mogen gaan slapen vrees ik ;-)